Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mahule: na Viniční, zápis na září je v pátek 6.6 od 13 do 15.
tý jó......to byl masakr, ten slejvák co? Doufám že to nikoho nechytlo - to bylo tak na vyplavení kočáru.
![]()
Acynko , diky. Mysleli jsme taky na plavani, jen jsem netusila, ze se musi zapisovat tak brzy. Vinicni by pro nas byla fajn. Mozna se uvidime
Maji svoje webovky?
Ten slejvak opravdu byl, nastesti jsme nebyli venku, mamka mi volala a varoala, ze na Vysocine sttrasne leje, at nikam nevyrazim, jinak by nas to stihlo ![]()
Ale konecne se ochladilo!
Mahule:http://www.plavanizabicky.websnadno.cz/…a_lekce.html
Je to ale až od půl roku. Chtěla sem aspoň na tři lekce ještě před prázdninama abych věděla co si můžu dovolit s malou v bazénu, ale instruktorka mi řekla že je ještě malá že až po prázdninách.
Hoja hoj!
To byl úúúžasnej slejvák! Naštěstí jsem byla v suchu v bývalé práci a necvhala so šlechtit hlavu. Škoda, že to pak dlouho nevydrželo, protože domů jsem jela za lehkého mrholení, takže na mě úprava není vidět.
Doufám, že páteční picnic proběhne za lepšího počasí.
Monix -
Prosíme večerní hlášení o postupujícím porodu.Nebo aspoň přípravách. ![]()
ahooj, tak nás to chytlo, Alex v poho měl pláštěnu, ale jsem byla durch, paráááda, šla jsem jako v potoku
![]()
ahojahoj!
tak my bouri tak tak unikli ![]()
ale upadlo nam kolecko od kocaru po plavani, kdyz jsem se prochazela po lesne
tak jsem vzpominala na sevcu
![]()
byla jsem vcera u zubare - rezal mne uzdicky u dasni - nebolelo to vubec, ale jak prestalo pusobit umrtveni, tak peklo
nejak me to vzalo, blila jsem jak amina… mira pomoct nemohl - zapasi s nejakou virozou, tak je u tchyne, aby nas nenakazil
fakt lahudkovy vecer - jsem odpocitavala minuty, kdy uz pujde krisik spat ![]()
piknik: sraz: kolem te 14 budu korzovat po hlavni rovne stezce pred hl. vchodem do luzanek, postupne asi presun dozadu - za barakem je druhe rovne korzo, za nim kere a kulate jezirko se sochou tri batolat a za nim plocha se spoustou krasnych stromu vrhajicich privetivy stin - obzvlaste se mi libi jeden javor
- tak tam ![]()
kdyby bylo hnusne, mohly bychom se presunout do kids baru na husove 8a…
zatim ![]()
… a my to vse sledovali pekne za oknem v suchu ![]()
Vcera davali ve zpravach, ze se Obilnak do peti let komplet cely presune do Bohunic. Uz jsme o tom driv neco slysela, ale nebylo to porad jiste, tak ted to vypada, ze uz si budeme moci vybirat jen mezi Bohunicema a Milosrdnyma. pritom Obilnak jsme meli nejbliz ![]()
Mischni, tak upravenou hlavu zavidim. Ja byla v utery a nakonec mi to museli dat zdarma, protoze ta zenska co mi to delala si snad odskocila z uplne jineho zamestnani. Pritom jsem po ni nic sloziteho nechtela, dokonce jsem s sebou mela i obrazek, ale tomu se ten strih tedy moc nepodoba
Tak se me zitra neleknete ![]()
Mahul, tak kdyztak o latkovkach pokecame zitra ![]()
Acynko, diky. Nevite, jestli je na plavání natresk? Premyslim, jesli se zajimat uz ted nebo staci po prazdninach. Pul roku mame az v rijnu…asi to zatim necham plavat ![]()
Tak zitra! ![]()
Katerinka Jurova uz je mezi nami! 3300g, 51cm a poprve na tomto svete si zakricela 5.6. v 19.35h. Stastna maminka a tatinek
taaaak a je to!!! huraaa! posilam velke gratulace monix i katusce!!!
uz se na vas, holky, moc tesime! (obzvlast krisik
)
Jééééééé, tak to mooooooooooooooooooooooooc gratulujem Kačence a šťastným rodičům, ať malá zdravá, krásná a šťastná ![]()
Jééééééééé supéééééééééééééér.Gratulace Monix!!!!!Kačence vše nej do nového života!!!!
No hurááá, Katušce velkou pusu
na přivítanou, ať je zdravé a šťastné miminko. Už se na ty holky naše moc těšíme.
![]()
Moooooooc gratulujeme a prejeme vse nej Katusce do zivota a mamimce brzke zotaveni
![]()
Zrovna rano jsem na Monix myslela, jestli uz ![]()
Tak dnesek plati, jo?
Pokud jste jeste nekdo na netu, tak jen informuji, ze nevim, kdy dorazim. Stepan uplne prekvapive vytuhl
Akorat se tam nejak honi mraky, tak nevim jetsli vas kdyztak hledat v Luzankach nebo v Kids baru???