Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
1.6.08 09:02

Ahoooj !

Stále ve stavu 2 v 1… Včera jsem byli na chatě - bylo to moc prima povalovat se v lehátku na zahradě, byť teda bylo docela teplo a nožky jsem měla přímo napozemských rozměrů…:( Nu, což - nějak to ještě musím vydržet.

Ivusho - tak to je super s tím odstavením nočního mlíka - kooonečně se vyspíš ! A ty první krůčky u vás myslím budou dříve než se narodí naše Katuška :) :). Víťas je prostě totálně šikovný kluk !

Mischni - já mám obavy, že na tu naši malou ani ty bouřky nezaberou :) Dneska budu ze svých jogurtů dělat i jogurtový dort !! A zítra se chystám „zklohnit“ další várku.

Krisulko - co fotečky ?

Acynko - co Amelka ? Pořád jsme „plakací“ ? A nebo s náušničkama už pláčeme míň ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
1.6.08 15:05

Ahoj Holky ,
vsechny vas moc zdravim.. dlouho jsem tu nebyla, ale meli jsme litani po doktorech, nebyli jsme v brne a tak vseho az nad hlavu. Ale uz jsme konecne doma a v klidu..
Vidim, ze jste se uz kolikrat sesly..tak priste prijdu, muzu? :oops:
Krisulko, jak jsi mi psala, jsem byla bez kredit, jinak bych odpovedela.. hele mohli bysme se pripojit na plavani s dannym?
Ivushko, teda musis mit radost s Vitaska.. uz se taky tesim na prvni krucky.. si teda jeste docela dlouho pockam, ale snad se dockam. :)
Tak zatim ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
1.6.08 18:07

Ahojky Bubis! :D :D
Ježkovy zraky!!!Ne jestli se můžeš příště připojit - TY MUSÍŠ. Jsem strašně ráda že ses ozvala už jsem měla obavy co je s váma. Ale snad nám to povíš na osobku. Tak co kdybysme na příští týden zase domluvily :wink: ?
Monix co bouřka? Stačila? Nebo to na postrašení Kačky bylo málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
1.6.08 20:56

Ahojky holky, tak sem zpět od našich. Uspořádala sem brigádu na úklid bazénu. Už je i napuštěný, ale má teda 8 stupňů, :roll: tak snad to bude rychle stoupat!!
Monix: Amelka je teď strašně nenasytná, takže pobrekává hlavně když má hlad, ale jinak se to pořád zlepšuje!!
Na sraz už se moc těším, snad to vyjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
1.6.08 23:59

nazdaaaar!
navrh: ctvrtek ve 14 hod??? nekde…

Bubis, slaaava! :-) jsem si rikala, co s vami je! plavani - ted jdeme na 3. lekci z 6, pak to na mesic zavrou - delaji opravy, a pak pojedou o prazdninach intenzivni kurzy - 1 tyden kazdy den… tak nevim, jak

Ivusho, teeeda! 8O bleda zavist! no ale tak do roka se snad prospane noci taky doziju :roll: jste si na odnaucovani vybrali datum podle cimrmana, co? aby se dobre pamatovalo :lol: :lol:

Acynko, byste zatim mohli tak ledovat :lol: :lol:

Monix, tyhle teploty fakt nezavidim…

my mame taky novinku - 1. ZUB! :D

joo, a par fotek z minisrazu jsem soupla na rajce :wink: no nic, hruza, musim do pelechu' dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
2.6.08 08:33

Čtvrtek by byl super!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
2.6.08 08:50

Ahooj,

tak předně - Vitečkovi všechno nééééééééééééj - opožděně, ale přece :-), jinak to je super Ivčo, že se Ti podařilo s tou noci. To u nás se vstává po třech hodinách :-(((

Čtvrtek by šel…píšu si do kalendáře :-), no snad nebude pršet, od středy totiž má.

Monix, tak co ještě nerodíš???

Bubis je fajn, že jsem zase ozvala.

No snad nám v ten čtvrtek vyjde a sejdeme se. Zatím pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
2.6.08 08:50

Ahooj,

tak předně - Vitečkovi všechno nééééééééééééj - opožděně, ale přece :-), jinak to je super Ivčo, že se Ti podařilo s tou noci. To u nás se vstává po třech hodinách :-(((

Čtvrtek by šel…píšu si do kalendáře :-), no snad nebude pršet, od středy totiž má.

Monix, tak co ještě nerodíš???

Bubis je fajn, že jsem zase ozvala.

No snad nám v ten čtvrtek vyjde a sejdeme se. Zatím pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
2.6.08 12:08

Ahojky, Ševčo děkujem za přání.....
Krisulko super fotky, nezlob se už jsem ti je čmajzla - pro babičky a segru. čtvrtek se mi moc nehodí - hlasuju pro úterý nebo pátek, ale nemusím být všude co?
Panebože to je vedro, co v těch teplotách děláte?
Monix????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
2.6.08 12:35

Jé ja zapoměla popřát Vitečkovi!!! :oops: Tak dodatečně vše nej!!!!!!!!!!!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
2.6.08 12:38

Děkujeme… :D

Zrovna jsem psala paní na MMB, šije podložky do kočárků. Dneska jsem prala kočár a řeknu vám že bych si to nerada zopakovala - je to fakt fuška. A včera jsem viděla na přehradě paní měla ji a dokonce froté !!!!
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
2.6.08 21:36

Jaká bouřka? 8O U nás deset kapek v pěti řadách a nic…

Monix - :?:

Bubis - vítej zpět.
acynko - tak neohřívejte a můžete bruslit…
Staninko - jakej byl jarmark? To já můžu - stánky, to je moje. :oops:
Krisulko - fotky super! ševčo - co novýho?
ivusho - jaká byla oslava? Přezilas ve zdraví?

Ostatní zdravím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
2.6.08 22:19

Ahojte vsechny Brnandy!
Po delsi dobe vam sem zase lezu :) , vubec jsem nestihala, byla hodne venku a ted jsem pobyla par dni u nasich na Vysocine. Uplne lahoda proti rozpalenemu mestu, dneska rano jsme se vratili a uz lituju :? . Jak to zvladate pri techto teplotach?
A poradi mi nekdo jak vybrat latkovky? Dost se v tom ztracim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
3.6.08 08:25

Ahojky kočenky !

Tak my stále nerodíme a zjevně se k tomu madam ani nechystá (byť už ji domlouvám, že pro maminku je to bříško už fakt těžký :) :) ). Šije tam sebou jak divá, ale že by šla ven do většího prostoru…to neeee.

Krisulko - ty jsi rozená fotografka ! Ty fotky jsou super - Krísík s Víťasem jsou tam k „sežrání“ :)

Acynko - takže „apetýt“ - no jen ať si Amelka dá, ne ? Aspoň z ní bude pořádná holka jak se patří :)

Ivusho - jak proběhla oslava ? A jak si to užil oslavenec ?

Kočky - na srazík nedorazím - ve čtvrtek mám další kontrolu… Tak doufám, že už padne rozhodnutí co s námi dál. Přeju vám, ať vám vyjde počásko a „fotoateliér Krisulka“ prosím aspoň o obrazovou dokumentaci :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
3.6.08 10:33

nazdarek kasparek! :D
ooo, monix, diky diky :oops: :lol: :lol: co takhle na medarda? to by se kacence nelibilo? 8)

mahule, nelatkujem, neporadim :nevim: ale jinak ahoj a prijd se nam taky nekdy ukazat! - treba uz tento tyden :wink:

hele, tak jak s tim srazem? mne je to dost jedno - ctvrtek nebo patek… ve 14 hod… a co treba (zarazte me, jestli mam uz z toho vedra silene napady) piknik v Luzankach? :lol: cooo? vidim to v barvach - deti radostne skotaci na dekach ci v trave, matky se vali a poziraji vybrane pochutiny :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová