Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoooj !
Stále ve stavu 2 v 1… Včera jsem byli na chatě - bylo to moc prima povalovat se v lehátku na zahradě, byť teda bylo docela teplo a nožky jsem měla přímo napozemských rozměrů…:( Nu, což - nějak to ještě musím vydržet.
Ivusho - tak to je super s tím odstavením nočního mlíka - kooonečně se vyspíš ! A ty první krůčky u vás myslím budou dříve než se narodí naše Katuška
. Víťas je prostě totálně šikovný kluk !
Mischni - já mám obavy, že na tu naši malou ani ty bouřky nezaberou
Dneska budu ze svých jogurtů dělat i jogurtový dort !! A zítra se chystám „zklohnit“ další várku.
Krisulko - co fotečky ?
Acynko - co Amelka ? Pořád jsme „plakací“ ? A nebo s náušničkama už pláčeme míň ?
Ahoj Holky ,
vsechny vas moc zdravim.. dlouho jsem tu nebyla, ale meli jsme litani po doktorech, nebyli jsme v brne a tak vseho az nad hlavu. Ale uz jsme konecne doma a v klidu..
Vidim, ze jste se uz kolikrat sesly..tak priste prijdu, muzu? ![]()
Krisulko, jak jsi mi psala, jsem byla bez kredit, jinak bych odpovedela.. hele mohli bysme se pripojit na plavani s dannym?
Ivushko, teda musis mit radost s Vitaska.. uz se taky tesim na prvni krucky.. si teda jeste docela dlouho pockam, ale snad se dockam. ![]()
Tak zatim ahojky
Ahojky Bubis!
![]()
Ježkovy zraky!!!Ne jestli se můžeš příště připojit - TY MUSÍŠ. Jsem strašně ráda že ses ozvala už jsem měla obavy co je s váma. Ale snad nám to povíš na osobku. Tak co kdybysme na příští týden zase domluvily
?
Monix co bouřka? Stačila? Nebo to na postrašení Kačky bylo málo?
Ahojky holky, tak sem zpět od našich. Uspořádala sem brigádu na úklid bazénu. Už je i napuštěný, ale má teda 8 stupňů,
tak snad to bude rychle stoupat!!
Monix: Amelka je teď strašně nenasytná, takže pobrekává hlavně když má hlad, ale jinak se to pořád zlepšuje!!
Na sraz už se moc těším, snad to vyjde!!
nazdaaaar!
navrh: ctvrtek ve 14 hod??? nekde…
Bubis, slaaava!
jsem si rikala, co s vami je! plavani - ted jdeme na 3. lekci z 6, pak to na mesic zavrou - delaji opravy, a pak pojedou o prazdninach intenzivni kurzy - 1 tyden kazdy den… tak nevim, jak
Ivusho, teeeda!
bleda zavist! no ale tak do roka se snad prospane noci taky doziju
jste si na odnaucovani vybrali datum podle cimrmana, co? aby se dobre pamatovalo
![]()
Acynko, byste zatim mohli tak ledovat
![]()
Monix, tyhle teploty fakt nezavidim…
my mame taky novinku - 1. ZUB! ![]()
joo, a par fotek z minisrazu jsem soupla na rajce
no nic, hruza, musim do pelechu' dobrou!
Ahooj,
tak předně - Vitečkovi všechno nééééééééééééj - opožděně, ale přece
, jinak to je super Ivčo, že se Ti podařilo s tou noci. To u nás se vstává po třech hodinách ![]()
Čtvrtek by šel…píšu si do kalendáře
, no snad nebude pršet, od středy totiž má.
Monix, tak co ještě nerodíš???
Bubis je fajn, že jsem zase ozvala.
No snad nám v ten čtvrtek vyjde a sejdeme se. Zatím pááá
Ahooj,
tak předně - Vitečkovi všechno nééééééééééééj - opožděně, ale přece
, jinak to je super Ivčo, že se Ti podařilo s tou noci. To u nás se vstává po třech hodinách ![]()
Čtvrtek by šel…píšu si do kalendáře
, no snad nebude pršet, od středy totiž má.
Monix, tak co ještě nerodíš???
Bubis je fajn, že jsem zase ozvala.
No snad nám v ten čtvrtek vyjde a sejdeme se. Zatím pááá
Ahojky, Ševčo děkujem za přání.....
Krisulko super fotky, nezlob se už jsem ti je čmajzla - pro babičky a segru. čtvrtek se mi moc nehodí - hlasuju pro úterý nebo pátek, ale nemusím být všude co?
Panebože to je vedro, co v těch teplotách děláte?
Monix????
Jé ja zapoměla popřát Vitečkovi!!!
Tak dodatečně vše nej!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Děkujeme… ![]()
Zrovna jsem psala paní na MMB, šije podložky do kočárků. Dneska jsem prala kočár a řeknu vám že bych si to nerada zopakovala - je to fakt fuška. A včera jsem viděla na přehradě paní měla ji a dokonce froté !!!!
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Jaká bouřka?
U nás deset kapek v pěti řadách a nic…
Monix - ![]()
Bubis - vítej zpět.
acynko - tak neohřívejte a můžete bruslit…
Staninko - jakej byl jarmark? To já můžu - stánky, to je moje. ![]()
Krisulko - fotky super! ševčo - co novýho?
ivusho - jaká byla oslava? Přezilas ve zdraví?
Ostatní zdravím!!!
Ahojte vsechny Brnandy!
Po delsi dobe vam sem zase lezu
, vubec jsem nestihala, byla hodne venku a ted jsem pobyla par dni u nasich na Vysocine. Uplne lahoda proti rozpalenemu mestu, dneska rano jsme se vratili a uz lituju
. Jak to zvladate pri techto teplotach?
A poradi mi nekdo jak vybrat latkovky? Dost se v tom ztracim…
Ahojky kočenky !
Tak my stále nerodíme a zjevně se k tomu madam ani nechystá (byť už ji domlouvám, že pro maminku je to bříško už fakt těžký
). Šije tam sebou jak divá, ale že by šla ven do většího prostoru…to neeee.
Krisulko - ty jsi rozená fotografka ! Ty fotky jsou super - Krísík s Víťasem jsou tam k „sežrání“ ![]()
Acynko - takže „apetýt“ - no jen ať si Amelka dá, ne ? Aspoň z ní bude pořádná holka jak se patří ![]()
Ivusho - jak proběhla oslava ? A jak si to užil oslavenec ?
Kočky - na srazík nedorazím - ve čtvrtek mám další kontrolu… Tak doufám, že už padne rozhodnutí co s námi dál. Přeju vám, ať vám vyjde počásko a „fotoateliér Krisulka“ prosím aspoň o obrazovou dokumentaci
.
nazdarek kasparek! ![]()
ooo, monix, diky diky
co takhle na medarda? to by se kacence nelibilo? ![]()
mahule, nelatkujem, neporadim
ale jinak ahoj a prijd se nam taky nekdy ukazat! - treba uz tento tyden ![]()
hele, tak jak s tim srazem? mne je to dost jedno - ctvrtek nebo patek… ve 14 hod… a co treba (zarazte me, jestli mam uz z toho vedra silene napady) piknik v Luzankach?
cooo? vidim to v barvach - deti radostne skotaci na dekach ci v trave, matky se vali a poziraji vybrane pochutiny
![]()