Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
26.5.08 15:13

streda! ve 14 hod.? kde? sumavska? aida? … ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
26.5.08 15:25

Ahojte, tak jsem vas konecne docetla :oops: , byli jsme u rodicu na Vysocine, neskutecne jsme si odpocali :D , vsichni chteli hlidat!! Tady v Brne nikoho nemam..
Dneska je nejak ouvej, uz jsem dvakrat merila teplotu, kontroluju, chovam…snad je to jenom spurt.

Zdravim vsechny!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.5.08 17:33

Kde jste kdooo?
Hlásím, že jogurty se chladí v lednici. Jsou trochu řidší než kupovaný, ale to se dá vychytat.A (světe div se) chutnají jako teplý jogurt…Jsem zvědavá na večerní koštovačku s marmeládou.
A nyní zazívám chuťový orgasmus, protože se cpu chlebem od Jase(Domácí pekárny - klaická Šumava) - taky teplým a s mletýma škvarkama. No naprosto úúúchvatné.
Tak jen abyste věděly… :lol:

Mahule - tak co dělá teplota?

Jak to vypadá s tou středou? Kolem druhé bych se mohla někde mihnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
26.5.08 18:12

Ahoj všichni, Aida prosííím neeee. Zkusím ještě vymyslet nějaké inteligentní místo.
Mischni - KONEC takovým „žracím“ příspěvkům. :twisted: :lol:
Chleba si pečeš sama doma? A je chlebový, není moc drobivý a suchý? Bože a škvarky..... :lol: :lol: Zítra myslím poběžím do masny pro sádlo a budu škvařit - manža jede na služebku až do čtvrtka - takže mi nezbyde než to všechno se…t sama. 8)
Monix haloooo, jak jsi na tom? Co ti porodní pošťáci, zlobí? Ševčo ozvi se jestli pudeš, nebo basamaterentete tu kšiltovku sbalím segře do krabice bo je nám už malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.5.08 18:56

zdarec, tak ve středu ve dvě aida.....Ivuš šepišku bereméééé :-))

V tu středu vezmu i Marťu s Emčou :wink:

Sevča

• Citovat
  • Upravit
1099
26.5.08 20:42

Kapituluju...... :( Sladkožrouti jsou v převaze… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.5.08 21:35

Tak už jsme koštovali jogurty.Tatouch bílý a já s pubošem s jahodovým jamem.Až na to, že konzistencí to byl spíš jogurtový nápoj, tak se musím pochválit - jsou dobrý. A že to jedl i puboš, kterej nad vším ohrnuje nos, tak to je co říct. Mě to dokonce připomínalo ty jogurty za totáče ve skleněných lahvičkách s promačkávacím víčkem(jako bylo mlíko). Jenom teda musím vychytat tu hustotu…

Monix - tak co, už ho máš taky? A stíháš mezi poslama?

Ivusho - škvarky nebo Aida - to už máš jedno. :lol: Chleba peču doma, mám pekárnu a postupně vylepšuju repertoár. Někdy peču z polotovaru(nejvíc nám asi chutnají z Lídlu) i podle různých receptů, které najdu. dost jsem se inspirovala tady na emiminu v sekci Domácí pekárna. Tam jsou značně pokročilé pekařky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
27.5.08 09:14

Ahojky holčinky !

Tak teda v Aidě - to je na Orlí ve městě ? Nebo je ještě nějaká jiná Aida ? Já jsem na ty cukrárny tak trochu na baterky… Jo - ještě se mi to moc líbilo v cukrárně Bali na Horove - mají tam venku bezva oplocené posezení s trávníkem, malým pískovištěm, skluzavkou a houpačkama. Ale to asi maminy znají - já jen, že jstem tam byla před 14 dny se ségrou a 2,5 letou neteřinkou a bylo to tam fakt bezva.

Mischni - jogurtovač očekávám dnes nebo zítra (včera mi volal pán, že ho posílají). A v domácí pekárně peču taky - ale využívám hlavně ty směsi. Zrovna včera jsem dělala slunečnicový chleba a byl výborný !

Ivusho - poslíci vůůůůbec žádní - já snad fakt budu rodit až na Vánoce :) . To čekání je ale příšerný…už mě to ani moc nebaví…

No - jsem zvědavá, co se mnou udělají ty vysoké teploty - proměním se v balónek naplněný vodu…neproměním…:) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.5.08 11:37

Monix - Aida je ještě u Jakuba(jak byla dřív Rybena). Myslím, že holky chodí spíš tam, je tam velká zahrádka. Tak na orlí je pidi. Ale on se určitě někdo ještě ozve.
A ty už pěkně prosakuješ?
 http://supergify.pl/…alony/19.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
27.5.08 12:15

ahoj ahoj,
jojo, byly jsme v aide na jakubaku (hnedle za kostelem)!

no ale je fakt, ze jsme zase nedomyslely, ze se tam skorooslavenec vitas asi ukouse nudou :? tak co treba ta horova? nebo uz to moc komplikuju? :roll: :lol:

monix, neboj, bud rada, ze zatim poskakuje jen v brise :wink:

mne uz to moje blbo spi 2 hodiny pod oknem! 8O s ejdu podivat, jestli jeste zije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
27.5.08 12:36

Horova, Horova, Horova........plíííííís. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
27.5.08 14:59

Nooo - já bych taky byla raději za tu Horovu :) Zcela sobecky přiznám, že to mám kousek (zvládnu i pěšky) - trolejákem do města v tom horku se už fakt rochu bojím… A Víťas tam bude mít vyžití - aspoň teda si myslím.

Krisulko - rozhodni a zavel !! (Velení přece někdo musí mít pevně v rukách, ne ?? :) : ) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.5.08 17:37

mně je to fuk, hlavně se zkuste domluvit do zítra cca 9.00. Pak mizím do víru velkoměsta. jedině, že by mi Krisulka nebo Ševča, pokud má ještě moje číslo , dala o případném přesunu vědět. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
27.5.08 17:52

Ahoj holky, tak my mame zitra volno po dlouhy dobe- chystate se nekam? Ma byt docela parak - neni lepsi zalezt do kavarny s detskym koutkem? Venku bude odpo hnusss… dopo mozna oki.-) Mrknu sem rano, jestli se nekam chystate.
My jsme z Krpole.

L+K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
27.5.08 19:47

soudruzky, ja tedy z moci funkce mne udelene rozhoduji: zitra 14:00 cukrarna Bali na Horove 

kdyby se uz nehlasila Sevca, pisnu ji sms… a dam vedet taky Bubis, ju?
ocekavam hojnou ucast :wink:
cheerio!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová