Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
21.5.08 19:17

Jsem zapomněla. Poslední dny, jak se válím v posteli, tak jsem přečetla pár diskuzí o jogurtovačí a docela o něm začínám vážně uvažova. není to zas taková investice(cca 500) a marmelády máme domácí plnej špajz a v létě ovoce na zahradě. A hlavně docela velkou spotřebu jogurtů, což jednak leze do peněz a jednak bůhví, co v tom je… Máte někdo zkušenost?
Vím, že se dá dělat i v peřinách nebo na topení, ale to mě moc neláká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
21.5.08 21:55

ahoj ahoj,
no ja zase nemuzu v patek - budeme se druzit - dnes priletel miruv strycek z ameriky :roll: ale mira je zas v kosicich a dorazi az zitra v noci - akze patek u me zabity…

a co zitra driv nebo pozdeji?
jinak v tomhle hnusu fakt nevim kam - co, Ivus? aby nas Vitek nudou nesezral :lol: :lol:

amely to moooc slusi :huban:
a predstavte si, ja ted mam taky nausnicky, co jsem nosila jako mimino - se mi desne zanitily dirky a zlaty jsem nasla jenom tyhle - a podarilo se mi je na sebe narvat 8)

mischni, jogurtovac mame - jogurty jsou z neho dobre! uz je to teda nejaky prehistoricky model, ale kdyz ctu, ze se delaji i v perinach… 8O bezinky v rumu :-) jestli me taky nezacinaji pobolivat zada :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
22.5.08 08:08

Acynko - Amelka je fakt kóča v těch náušničkách ! Moc jí to sluší :)

Mischni - já o tom jogurtovači uvažuju už asi 3 měsíce - ale zase si říkám, jestli to není moc pracné (a jestli to pak budu stíhat…). Ale myslím, že jogurt vyrobený doma o kterém vím co jsem do něj dala by mohl být super. Tak ti nevím, jak se rozhodnout… Jo - a proti Obilňáku nic zá:,–(ního nemám, ale ta budova ně mě prostě působí nějak depresivně :( - takže já raději ty Bohunice.

Tak u mě v noci dorazli první poslíčci :) - a tak uvidím co nového se dozvím dnes na kontrole. Když jsem ráno stoupla na váhu, tak se mi protočily panenky - těžkotonážní vozidlo je proti mě dětská hračka :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
22.5.08 08:31

Tak já už dneska můžu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
22.5.08 09:43

tak teda, Ivi, Acynko, 14:00 pred Selepkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
22.5.08 09:59

Budu tam!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.5.08 10:53

Já taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
22.5.08 11:06

Ahoj holky!
Užijte si srazík a ať potomci nezlobí.

Monix tak už poslíčci? No máš to za pár…
Ten jogurt je prý staršně jednoduchej. Dáš do litru teplýho mlíka(ne prý trvanlivýho) jeden bílej živej jogurt(prý dobrá Hollandia nebo Selský), rozmícháš a dáš do těch skleniček, co jsou součástí jogurtovače. Pak to zapneš a za 4-6 hod. a je z toho jogurt. Toť vše. Asi to bude chtít vychytat ze začátku pár much, ale to zvládnu. Jo a někdo přidává sušený mlíko( kvůli hustotě) nebo Salko.
Včera jsem ho objednala , zítra snad přijde, takže o víkendu hodlám experimentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
22.5.08 11:11

slava! budem tam tez!

monix, poslicci lahudka, co? :twisted:
jo a s tim obilnakem, rikala kamaradka, co tam rodila, ze u dalsiho ditete ji nedesi ani tak porod, jako porodni oddeleni na obilnaku :lol: :lol: tak aby ti vysly ty bohunice! 8)

mischni, my davali i trvanlivy :oops: ale z normalniho je to urcite lepsi… a jeste urcite neco se tam strkalo… nevzpomenu si - az uvidim maminku se zeptam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
22.5.08 14:19

Holky,

tak doufám, že si srazík užijete - vzpomínám na vás :) Před chvílí jsem dorazila z kontroly. Malá má už 3,2 kg a pokud to takhle půjde dál a já nebudu rodit (což prý zatím opravdu nevypadá), tak budou zvažovat CŘ… No, nedělám závěry - uvidíme, další kontrolu mám zase za týden.
Jo - a v Bohunicích vládne čilý stavební ruch :) - vždycky jsem si přála rodit na staveništi :) :) :)

Mischni - kde jsi ten jogurtovač objednávala ? Já se fakt asi nechám zlákat a budu taky vyrábět jogurty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
22.5.08 19:19

Monix - objednala jsem tady. http://www.dvorsky.cz/…o-16397.html
včera jsem objednala, dneska volali, že posílají a když to dobře půjde, zítra ho dovezou a já, jelikož jsem si dnes nechala koupit ingredience, budu dělat první pokus.
A rodit na staveništi, to musí být vzrušující. Taková sbíječka do stahů á 5 min… :wink:

Tak co srazík? Jak bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
22.5.08 19:46

nazdaaar,
sraz vyborny:

Amy si drzi :-) decku, aby ji Krisik neukradl, neozuzlal a nezahodil 

Vitas se chysta ke smrticimu uderu

utisujici komando

a pamatujete, jak si minule Vitek tak pekne hral u boxu se zmrzlinou? tak hadejte co :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
22.5.08 20:18

Krisulko: výborné fotky a hlavně komentář!!!! :lol: :lol: :lol:
Moc se nám s vámi líbilo!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
23.5.08 09:12

Ahojk y!

Tak srazík musel být super - u těch fotek a komentářů jsem se ohromě pobavila !! :)

Mischni - dík za odkaz - mám brouka v hlavě ! Dobrá cena a mohlo by to být výborné :)

Přeji všem krásný den !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
23.5.08 16:09

Zdarééc, tak jsem tady dlouho nebyla…se stydím :oops: :oops: , ale dobře mi tak prošvihla jsem srazík :cry: :cry: .

Příští týden má být prý luxusní počasí, tak co se zase sejít???

Jinak už máme za sebou mrkvičku a dnes brokolici, no ševajs se na to moc netvářil, ale já se mu nedivím, větší hnus jsem nejedla :wink: :roll: :roll:

Tak zatím pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová