Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj zenske,
tak koukam, ze se dnes srazite
Docela me to taky laka, ale nevim, jak to casove stiham, no uvidime. Ta aida na Behounske by pro me byla znacka ideal, ale kdyz jste vsechny ze Zabin… ![]()
Budu tam
Krisulko máš to u mně ![]()
Kdybych tam nebyla přesně - omlouvám se předem, vše záleží kdy brouček rozlepí oko. A ještě máme krmení dravé zvěře - ale mám auto před barákem když bude nejhůř.
Co to vidí oči mé!!! Co jsme to propásly????Žádám o opakování akce!!!!!
![]()
Holky nechce se vám zítra některé na procházku??
Ahoj kočeny !
Včerejší srazík byl fakt prima - takové milé odreagování od toho čekání. Těším se až vás zase všechny znova uvidím a taky se Krisulko těším na fotečky !!
Dnešní kontrola: porod se zatím opravdu nechystá a dle slov p. Dr - tak nějak pomaličku kolem toho oficiální termínu by to snad mohlo být (tedy kolem 7.6). Takže další týden se tady budu „kutuloulet“, funět a domlouvat Katušce, aby se konečně předvedla v plné kráse a nádheře. Tomu dítěti se zcela evidentně ven nechce !!
![]()
ahoooj,
monix, katuska je chytra holka, vi ze lip nez u tebe ji uz nikdy nebude
![]()
acynko, jee, ja myslela, zes psala, ze jo, a koukam, ze to bylo pred dvema stranama
dnes mame pobihani, ale kdybys chtela (nebo jeste nekdo?) jsme zitra odpoledne na prochazku k dispozici ![]()
na fotkach se pracuje
psala jsem ted lesine, aby nam udelala brno-fotogalerii, abych ty fotky, kdyz je sem davam, nemusela cpat do ruznych cizich denicku a tak ![]()
v podvecer se chystame na brusle - ale jen na dopravni hriste
![]()
Krisulko seš zlato, ale já sem se dneska rozhodla že zajedu k našim a už sem i tu. To je pohodička, babi odvařená a já mám klid! Na fotky se hrozně těším snad tam budou co nejdřív!
Acynka
No jo, dnes je Víťasův velký den! Tak vše nej…!
http://supergify.pl/…_penguin.gif
Taky se připojím ke gratulantům: Víťo - všechno NEJ…NEJ… !!!
Mischni - jogurt se povedl ! Je hustý (bodejť ne - dala jsem tam 4 lžíce sušeného plnotučného mlíka) a je moooc dobrý. Nechala jsem ho dělat se 6h a myslím, že to je optimální doba.
Všem přeji krááásný víkendík !
Monix - super! Já už mám v lednici druhou várku ze včerejška. A sušený mlíko se chystám koupit o víkendu.
Tak, teď už jenom porodit - a máš to v suchu…
I když v těch vedrech…, ale mají být bouřky a prý se při nich pěkně rodí. ![]()
Víteček děkuje za gratulace…
![]()
Včera už dostal spoustu dárků a už se chystá ta zahradní veselice, snad bude všechno OK - maso propečené, pivo studené, dort dobrý a voda v bazénku teplá (malej pro prťata)
Jinak máme novinku, teda vlastně 2.
Za prvé jsem začala v noci sabotovat mlíko, první noc řval hodinu, druhou 10 min a na dnešek jsme spali v kuse a vstával 7,15 ráno.
![]()
Za druhé, umí se sám postavit v prostoru a cca 10sec stojí a pak si gecne na zadek. Tak snad na ty první krůčky nebudeme čekat dlouho. ![]()
Jinak srazík byl super, ještě jednou dík, že na toho našeho draka berete ohled a oželely jste zákusky z Aidy - dííííík.
Monix co ty vedra? Bobišku nalož se do vlažné vany, oblož se zmrzlinou a vydrž!!!
Ahoj.
Já se omlouvám dlouho jsem tu nebyla není moc času a jak je venku pěkně tak jsem raději venku z dětima.
Dnes v Blansku je historyckej jarmark zábava pro děti a atrakce ale šly jsme domu se najíst a malej valil spát protože večer je tu ohnostroj tak se na něj chcu jít podívat z dětmy.
Tak se zatím tu mějte pěkně někdy se zase ukážu pá.