Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
28.5.08 07:53

Pokud nezačnu rodit - budu tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
28.5.08 08:56

Beru na vědomí - 14.00 na Bali. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
28.5.08 09:07

Ahoj zenske,

tak koukam, ze se dnes srazite :D Docela me to taky laka, ale nevim, jak to casove stiham, no uvidime. Ta aida na Behounske by pro me byla znacka ideal, ale kdyz jste vsechny ze Zabin… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
28.5.08 11:55

Budu tam :D Krisulko máš to u mně :wink:
Kdybych tam nebyla přesně - omlouvám se předem, vše záleží kdy brouček rozlepí oko. A ještě máme krmení dravé zvěře - ale mám auto před barákem když bude nejhůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
28.5.08 20:43

Tak co, holky, do kolika jste pařily? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
28.5.08 20:53

8O 8O 8O 8O Co to vidí oči mé!!! Co jsme to propásly????Žádám o opakování akce!!!!! :lol: :lol:
Holky nechce se vám zítra některé na procházku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
29.5.08 12:49

Ahoj kočeny !

Včerejší srazík byl fakt prima - takové milé odreagování od toho čekání. Těším se až vás zase všechny znova uvidím a taky se Krisulko těším na fotečky !!

Dnešní kontrola: porod se zatím opravdu nechystá a dle slov p. Dr - tak nějak pomaličku kolem toho oficiální termínu by to snad mohlo být (tedy kolem 7.6). Takže další týden se tady budu „kutuloulet“, funět a domlouvat Katušce, aby se konečně předvedla v plné kráse a nádheře. Tomu dítěti se zcela evidentně ven nechce !! :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
29.5.08 12:59

ahoooj,
monix, katuska je chytra holka, vi ze lip nez u tebe ji uz nikdy nebude :lol: :lol:

acynko, jee, ja myslela, zes psala, ze jo, a koukam, ze to bylo pred dvema stranama :roll: dnes mame pobihani, ale kdybys chtela (nebo jeste nekdo?) jsme zitra odpoledne na prochazku k dispozici :D

na fotkach se pracuje :wink: psala jsem ted lesine, aby nam udelala brno-fotogalerii, abych ty fotky, kdyz je sem davam, nemusela cpat do ruznych cizich denicku a tak :roll:

v podvecer se chystame na brusle - ale jen na dopravni hriste :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.5.08 18:58

Krisulko seš zlato, ale já sem se dneska rozhodla že zajedu k našim a už sem i tu. To je pohodička, babi odvařená a já mám klid! Na fotky se hrozně těším snad tam budou co nejdřív!
 Acynka

• Citovat
  • Upravit
2393
30.5.08 12:09

AŤ ŽIJE VELKÝ OSLAVENEC VÍTEK SKŘÍTEK!!! 

http://www.chessexchange.com/…ro/dwarf.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
30.5.08 12:40

No jo, dnes je Víťasův velký den! Tak vše nej…!
 http://supergify.pl/…_penguin.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
30.5.08 14:14

Taky se připojím ke gratulantům: Víťo - všechno NEJ…NEJ… !!! 

Mischni - jogurt se povedl ! Je hustý (bodejť ne - dala jsem tam 4 lžíce sušeného plnotučného mlíka) a je moooc dobrý. Nechala jsem ho dělat se 6h a myslím, že to je optimální doba.

Všem přeji krááásný víkendík !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
30.5.08 14:42

Monix - super! Já už mám v lednici druhou várku ze včerejška. A sušený mlíko se chystám koupit o víkendu.

Tak, teď už jenom porodit - a máš to v suchu… 8) I když v těch vedrech…, ale mají být bouřky a prý se při nich pěkně rodí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
31.5.08 12:09

Víteček děkuje za gratulace… :D :D :D :D
Včera už dostal spoustu dárků a už se chystá ta zahradní veselice, snad bude všechno OK - maso propečené, pivo studené, dort dobrý a voda v bazénku teplá (malej pro prťata)
Jinak máme novinku, teda vlastně 2.
Za prvé jsem začala v noci sabotovat mlíko, první noc řval hodinu, druhou 10 min a na dnešek jsme spali v kuse a vstával 7,15 ráno. :! :wink:
Za druhé, umí se sám postavit v prostoru a cca 10sec stojí a pak si gecne na zadek. Tak snad na ty první krůčky nebudeme čekat dlouho. :lol:

Jinak srazík byl super, ještě jednou dík, že na toho našeho draka berete ohled a oželely jste zákusky z Aidy - dííííík.
Monix co ty vedra? Bobišku nalož se do vlažné vany, oblož se zmrzlinou a vydrž!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
31.5.08 13:52

Ahoj.
Já se omlouvám dlouho jsem tu nebyla není moc času a jak je venku pěkně tak jsem raději venku z dětima.
Dnes v Blansku je historyckej jarmark zábava pro děti a atrakce ale šly jsme domu se najíst a malej valil spát protože večer je tu ohnostroj tak se na něj chcu jít podívat z dětmy.
Tak se zatím tu mějte pěkně někdy se zase ukážu pá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová