Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
19.5.08 10:48

Krisulko máš ho tam… :lol: :lol: taky od nás s Vítkem (hlas) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
19.5.08 11:01

:lol: :lol: :lol: diky, spione :wink:

(pro netusici:
kdybyste mely cas a chut, supnete nam hlas: www.babyportal.cz/soutez-satky (foto c. 30), diky diky!)

jinac ahoj, jak valcite v tomto hnusu? :?

mischni, taky jsem se dost smala pri predstave vaseho nakupu :twisted: tak klid a zada v teple a at to brzo prejde!

monix, a tobe by se nelibilo valit se 2 roky? :twisted: :-D jo, a ja se teda po 3 dnech modlila, aby me uz pustili :roll: fakt, doma je doma… (i kdyz jakykoli prusvih se samozrejme dle murphyho projevi az doma)

ivusho, 3 noci jako ok? 8O no to potes koste…

acynko, porad placete?

evelino, jeste jedna provokace s hodnym miminkem a vyloucim te z klubu :lol: :lol:

jeste neprikrmujem, bo mira ma od mala doted dost hnusnej atopak, tak mudra pravila, ze do konce 7. mes. jen kojit… mam obcas pocit, ze by me uz radsi snedl, nez jen zas to blby mliko :lol: zitra jdeme poprve plavat :roll: tak bych asi mela skocit koupit plavaci pliny - se mi deeesne nechce ven :oops:

no a co nejaky ten srazik??? nekde u piskoviste, aby Vitas mohl bagrovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
19.5.08 11:07

Krisulko - máš ho tam taky (ode mě a Kateřinky) - stejně jste nejkrásnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
19.5.08 14:32

Ahoj zenske!

Jsem nejak nestihala ani cist natoz psat. Asi jsme o vikendu bojovali s rustovym spurtem, tak jsem si vylozene cvicila trpelivost :twisted: Takze Krisulko, zatim to na vylouceni snad nevypada :D Ale noci jsou porad dost dobre :wink:

Mischni, jejda, doufam, ze uz ti je lepe!!!

Monix, budu drzet palce, at rodis tam, kde chces! Ja taky hrozne nechtela na Obilnak a nakonce tam skoncila! :wink: Preji ti, at mas porod daleko rychlejsi a pohodovejsi nez jsem mela ja :wink:

Krisulko,mas ho tam :D

Ivusho, to mas teda akcni ditko, to abych si poradne uzila krasne lezici miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
19.5.08 14:51

Mischni tak co? Lepčí? Mně hodně pomáhá pustit si na kříž tak horkou vodu jak sneseš - nahřát, a do postele do peřin. No pak samozřejmě Dolmina :lol:

Monix jé, buď ráda že jsi ještě těhu, mně se to období strašně líbilo. A ještě když je všechno OK to je super. Já bych klidně byla těhotná 2 roky - pak by to chtělo nějaký časový posun - tak o rok :lol: :lol:
Jo a ty znáš zahradu kam můžeš dítě BEZ OBAV vypustit? Tak ta naše to není, i když rozhodně nejsem přehnaně přecitlivělá. Ale kafe na lavičce stihnu.

Krisulko dík za to pískoviště, co tchýně? nenapsalas podrobnosti, doufám nějaká humorná historka.. :roll: :lol:

Evelíno drž se, aspoň že ty noci máš na dohnání sil - ať to vydrží… Jinak samo si stěžuju naoko, mně teda spíš deptalo období kdy Vítek ležel jak vyvrženej vorvaň - což bylo přesně 9,5měs. HRŮZA!!!!! Teďka je to daleko lepčí - taky si vydrží hrát sám, a nemusím ho furt poponášet doleze si kam chce sám.

Zrovna si na zítra domlouvám rande s holčinou co byla se mnou na pokoji v porodnici, má holčičku. Perfektně jsme si rozuměly, škoda že je až ze Zbýšova, ale pokaždé když tam jedu je to super strávené odpoledne. A děti jsou o den od sebe tak je radost se na ně dívat když po sobě lezou.

Tak počasí zdar, zdar, zdar, :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
19.5.08 17:12

Ahoj holky,
Krisulko jojo pořád žveme!! A dneska sem s ní byla doma, při největším řvaní sem už chtěla jít ven, ale zrovna lilo. Náš hlas máš taky!! :)
Monix tak to bude druhé když to tak dobře zvládáš ne??
Sevco: včera sem na tebe mooc myslela měli sme malou padací nehodu, ale malá je v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
20.5.08 08:46

Ivusho - s tou bezpečnou zahradou máš určitě pravdu - ale ber mě s rezervou, zkušenosti s dětmi mám (zatím) poměrně minimální :). I když, když jsem někde s neteřinkou (2,5 roku) tak mám o ni mnohem větší strach, než její matka :) :) :) Že jsem stále ještě těhotná mi ani tak nevadí - jen nemám ráda ten stav, že máš před sebou nějakou velkou akci (porod), nevíš do čeho jdeš a pak ještě tě čeká obtížné období (aspoň ti to všichni říkají - šestinedělí) a ty opět si realitu nedovedeš představit. No - prostě mě znervózňuje to neznámo…:)

Evelíno - budu doufat v ty Bohunice, když to nevyjde, stejně nic nenadělám…:(

Acynko - držte se s Amely - „žvací“ období přece musí jednou skončit, ne ? :) :)

Mischni - co tvoje záda ? Lepší ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
20.5.08 10:16

Ahoj holky!

Krisulko - co den, to hlas. Doufám, že se umístíte na medailových pozicích.

Acynko - ta tvoje Amálka je holt osobnost,no. Ale mohla by dát občas mamince a sousedům vydechnout. :lol:

Monix - jen si stav 2in1 užívej. Když seš v pohodě, tak je to úžasný.A doufám, že ti vyjdou ty Bohunice. Co máš vlastně proti Obilňáku?

ivusho - není nad to, když má člověk kam vypustit mládě,co? A ta Dolmina je volně prodejná? Já mažu Voltarenem - moje babička má vyzkoušený ledacos a toto jí pomáhá prý nejvíc - ale za zázrak to teda nepovažuju.

Houser - no, je to lepší, přes den už to celkem jde, pokud se nechci otočit. Ale ráno je to ještě boj. Poctivě ležím( a celkem si to užívám), nahřívám záda zrním(mám polštářek do mikrovlnky) a včera dovezl tatouch od tchýně bezinkovou šťávu. To je úžasná věc, nevím, jak jsme na ni mohli zapomenout. Smíchá se to s trochou alkoholu(víno, rum atd.) a pocucává se to celý den - a ty svinská křeč fakt povolí. Takže dneska už od rána pařím a zítra už budu moct na spartakiádu.

:wink:

Všechny zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
20.5.08 21:28

Tak máme ode dneška naušničky a toužím po srazu!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
21.5.08 12:02

ahoooj!
chceme videt Amy v nausnickach!
co takhle zitra odpol. (cca 14?) - kdo muze, muze, kdo nemuze bude narikat 8) treba jak minule, kdyz mame takove krasne pocasicko?

mischni, jak je? stale v alkoholickem opojeni? :twisted:

jooo, vcera jsme byli poprve plavat :D krisik byl ve svem zivlu, topl ostatni, kradl cumel, uz se tesim za tyden!
dnes meli tusim prvni plavani sevca a spol. - tak cooo?

a dekujeme za hlasy :srdce: jste milaskove :D
tak jo, zase mi tu nekdo rve :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.5.08 12:08

Zítra ve 2 kde? Budu tam… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
21.5.08 14:11

Jééé - já chci taky vidět Amely v náušničkách !! Co takhle aspoň šoupnout fotečku ??

Krisulko - tak to plavání muselo být super. Ne jako to měla moje ségra, kdy neteřinka celé plavání prořvala :(

Mischni - to je výborná kombinace - bezinková šťáva a alkohol - to bych dobrovolně pila taky i bez bolesti zad (tedy kdybych mohla:) :) :) )

No - a já zítra ve 14h. asi ještě budu sedět na kontrole v Bohunicích - takže na vás všechny budu aspoň usilovně vzpomínat !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.5.08 16:17

Ahojky a nešlo by to v pátek??? Sím!!!!
Fotka Amíška v naušnicícj je ta poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.5.08 16:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.5.08 19:17

acy - Amálce to moooc sluší. Takový naušničky bych chtěla taky.

Krisulko - to plavání si užíváte, co Zejména Krisík.

Na sraz bohužel taky nedorazím, jedině systémem: Na Bělehrááád!, ale na to nemám patřičné vozidlo, takže příště.
A jinak pařím vesele bezinky v rumu a je mi blaze. Dokonce i ty záda povolují… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová