Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krisulka: souhlas všema deseti, mám to 2 minuty od domu. Super!!
Krislulko, já ve středu můžu
, jen možná dorazím až 14:30. Najdu vás tam ještě nebo se budete hned někam přesouvat?
Preji pekny den stale v sestave 2v1!
Sice to zni divne, ale ja pevne doufam, ze na srazik nebudu mit pristi tyden cas
Tak si ho pekne uzijte ![]()
Pusiku, kdyz jsem byla na velkym UTZ, tak jsem musela 2× chodit po chodbe, aby se prcek natocil, jak ma, tak zkus priste pred prohlidkou trochu vic chodit
A neboj, oni ty mimca zlobi vsechny. Nas ted spi na monitorech, pritom jindy dela takove boule na brise, ze se i manzel leka…
Krisulko, neboj, ja toho nezneuziju
![]()
Ahojík !
Juuu - tak rychle píšu do kalendáře a ve 14,00h ve středu jsem tam (přikutálím se
). Těším se na vás holky !
Evelíno - ty nám na sraz pošli dobrou zprávičku, že mimi už ví jak maminka vypadá zvenku ![]()
Mischni - my těhule ti určitě předáme nějaký ten těhu bacil
Pusíku - u nás je to přesně naopak - manžel chtěl kluka a čekáme holčičku ![]()
Evelínko , díky, tos mně uklidnila.
Ten náš právě jak chodím tak si usne. Já bydlím na Drobnýho a na gyndu chodím na Orlí, takže chodím pěšky, a to se naší opici asi líbí. Nejspíš ho to hezky ukolíbá prostě se vůbec nedal vzbudit. Takovýhle drahoty děla i na NT screeningu, je to prostě lump. Jak jsem dýl v klidu tak pořádá zápasy hlavně v noci
.
Tobě halvně přeju rychlej a co možná nejsnazží porod. Ať už to je co nejdřív. Kam jdeš rodit ? Chodilas na předporodní přípravu ? Já mám v plánu asi Bohunice, to předporodní zatím nevím jestli chodit tam , nebo právě na Orlí ke svýmu gyndaři, dělá to tam suprová prodní asistentka. Psali že se začíná ve 30tt tak mám ještě čas se rozmyslet.
Pusiku, tak snad se mimco do priste umoudri. Nam se prcek vzdycky vzbudil na utz, pac jsem u toho lezela nebo polosedela a navic, jak po brise jezdili tim hejblatkem, tak se mu to asi nelibilo… Jinak se chystam k Milosrdnym a byla jsem tam i na predporodnim kurzu, bylo to ale spise jen shrnuti toho, co se pise o porodech vsude jinde, ale byla jsem rada, ze jsme tam byli s manzelem, pac jsme si prohlidli boxy a vubec celkove prostredi a vime, co asi muzeme ocekavat. Ale vic asi budu moci rict az po samem porodu - jaky byl personal, porod, prip. komplikace, atd…
Monix, treba da vedet manzel. On je vzdycky hrozne zvedavej, co na emiminu probirame, tak by mel prilezitost sem aspon neco napsat ![]()
Zdarec, tak tady se něco organizuje
, ještě nevím…chtěla jsem už ve středu jet k našim, ale uvidím možná to přehodnotím.
Jen asi budu vypadat jako blbec, ale nejsem brňák, kde je šelebka????
Jo a co zítra nepodniknem odpo něco?? Má být krásně.
Sevca79: Šelepka je hned u zastávky Klusáčkova, kdybys jela šalinou 12 nebo 13, nebo samozdřejmě i trolejákama.
Tak už jsem doma. Nákupy s pubošem proběhly nadobyčej v pohodě a rychle. Koupili jsme tenisky a rifle a jelikož to vyšlo cenově dobře, tak prémiovky riflový kraťasy. On je spokojen a já ráda, že to mám zas na chvíli z krku. Jo a ještě mi nějaký peníz přidala mamka, takže úúúžasný den.
Byla jsem taky na posledním těhotném obědě s kámoškou, má termín 29.4., takže příště už se řvoucím miminem. Už se na Matese těším.
Ševčo - 12,13,34,36 směr Kr Pole., zast Klusáčkova, stojí to přímo u toho parku, to ti každej poradí. Těším se …
Monix - těhubacila beru, ale pořádnýho trvanlivýho - a až v červenci. ![]()
Evelíno - tak rychlý a bezproblémový porod. Třeba se s tou mojí kámoškou sejdete. ona hodlá rodit u Miloušů.
Všechny ostatní zdravím!!!
mischni, tak uspesne nakupy, jo? Sis taky neco mela koupit, abys si z toho taky neco mela a nejen dobry pocit ![]()
Ja dnes byla na obede s mamkou a toto uz byl asi muj sesty posledni
![]()
Takze v porodnici se mam ptat po Matesovi, jo? ![]()
Dneska je náádherně co?? Holky z Žabin nevíte o nějake levné nehtařce?? Včera sem byla na Minské a chtěla za gel na přírodní nehty 700, se asi zblaznila!
![]()
acinko já jsem chodila do studia Oliver a chtěla 450,– za gel, je to Jiráskova třída u Konečného náměstí.