Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
294
23.4.08 10:15

Krisulka: souhlas všema deseti, mám to 2 minuty od domu. Super!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
23.4.08 10:31

Ahooj, píšu si to do kalendáře. Mně to vyhovuje. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
23.4.08 10:31

Krislulko, já ve středu můžu :-), jen možná dorazím až 14:30. Najdu vás tam ještě nebo se budete hned někam přesouvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
23.4.08 10:47

krisulko - díky, přinesu ti lízátko… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
23.4.08 11:01

Preji pekny den stale v sestave 2v1!

Sice to zni divne, ale ja pevne doufam, ze na srazik nebudu mit pristi tyden cas :lol: 8) Tak si ho pekne uzijte :wink:

Pusiku, kdyz jsem byla na velkym UTZ, tak jsem musela 2× chodit po chodbe, aby se prcek natocil, jak ma, tak zkus priste pred prohlidkou trochu vic chodit :D A neboj, oni ty mimca zlobi vsechny. Nas ted spi na monitorech, pritom jindy dela takove boule na brise, ze se i manzel leka…

Krisulko, neboj, ja toho nezneuziju :twisted: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
23.4.08 11:11

Ahojík !

Juuu - tak rychle píšu do kalendáře a ve 14,00h ve středu jsem tam (přikutálím se :) ). Těším se na vás holky !

Evelíno - ty nám na sraz pošli dobrou zprávičku, že mimi už ví jak maminka vypadá zvenku :)

Mischni - my těhule ti určitě předáme nějaký ten těhu bacil

Pusíku - u nás je to přesně naopak - manžel chtěl kluka a čekáme holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
23.4.08 11:13

Evelínko , díky, tos mně uklidnila.
Ten náš právě jak chodím tak si usne. Já bydlím na Drobnýho a na gyndu chodím na Orlí, takže chodím pěšky, a to se naší opici asi líbí. Nejspíš ho to hezky ukolíbá prostě se vůbec nedal vzbudit. Takovýhle drahoty děla i na NT screeningu, je to prostě lump. Jak jsem dýl v klidu tak pořádá zápasy hlavně v noci :lol: .
Tobě halvně přeju rychlej a co možná nejsnazží porod. Ať už to je co nejdřív. Kam jdeš rodit ? Chodilas na předporodní přípravu ? Já mám v plánu asi Bohunice, to předporodní zatím nevím jestli chodit tam , nebo právě na Orlí ke svýmu gyndaři, dělá to tam suprová prodní asistentka. Psali že se začíná ve 30tt tak mám ještě čas se rozmyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
23.4.08 11:25

Tak středa je ještě lepčejší! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
23.4.08 13:52

Pusiku, tak snad se mimco do priste umoudri. Nam se prcek vzdycky vzbudil na utz, pac jsem u toho lezela nebo polosedela a navic, jak po brise jezdili tim hejblatkem, tak se mu to asi nelibilo… Jinak se chystam k Milosrdnym a byla jsem tam i na predporodnim kurzu, bylo to ale spise jen shrnuti toho, co se pise o porodech vsude jinde, ale byla jsem rada, ze jsme tam byli s manzelem, pac jsme si prohlidli boxy a vubec celkove prostredi a vime, co asi muzeme ocekavat. Ale vic asi budu moci rict az po samem porodu - jaky byl personal, porod, prip. komplikace, atd…

Monix, treba da vedet manzel. On je vzdycky hrozne zvedavej, co na emiminu probirame, tak by mel prilezitost sem aspon neco napsat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
23.4.08 15:31

Zdarec, tak tady se něco organizuje :-)), ještě nevím…chtěla jsem už ve středu jet k našim, ale uvidím možná to přehodnotím.
Jen asi budu vypadat jako blbec, ale nejsem brňák, kde je šelebka????

Jo a co zítra nepodniknem odpo něco?? Má být krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
23.4.08 16:11

Sevca79: Šelepka je hned u zastávky Klusáčkova, kdybys jela šalinou 12 nebo 13, nebo samozdřejmě i trolejákama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
23.4.08 17:50

Tak už jsem doma. Nákupy s pubošem proběhly nadobyčej v pohodě a rychle. Koupili jsme tenisky a rifle a jelikož to vyšlo cenově dobře, tak prémiovky riflový kraťasy. On je spokojen a já ráda, že to mám zas na chvíli z krku. Jo a ještě mi nějaký peníz přidala mamka, takže úúúžasný den.
Byla jsem taky na posledním těhotném obědě s kámoškou, má termín 29.4., takže příště už se řvoucím miminem. Už se na Matese těším.

Ševčo - 12,13,34,36 směr Kr Pole., zast Klusáčkova, stojí to přímo u toho parku, to ti každej poradí. Těším se …

Monix - těhubacila beru, ale pořádnýho trvanlivýho - a až v červenci. :wink:

Evelíno - tak rychlý a bezproblémový porod. Třeba se s tou mojí kámoškou sejdete. ona hodlá rodit u Miloušů.

Všechny ostatní zdravím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
23.4.08 18:48

mischni, tak uspesne nakupy, jo? Sis taky neco mela koupit, abys si z toho taky neco mela a nejen dobry pocit :D
Ja dnes byla na obede s mamkou a toto uz byl asi muj sesty posledni :lol: 8)
Takze v porodnici se mam ptat po Matesovi, jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
24.4.08 08:25

Dneska je náádherně co?? Holky z Žabin nevíte o nějake levné nehtařce?? Včera sem byla na Minské a chtěla za gel na přírodní nehty 700, se asi zblaznila! :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
24.4.08 11:51

acinko já jsem chodila do studia Oliver a chtěla 450,– za gel, je to Jiráskova třída u Konečného náměstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová