Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
16.4.08 14:06

Bubis tak to je moooc dobře že jste chytli takovou rehabilitační vílu :D
Měla jsi jí říct, že jsi hypotonická jenom posledních 5 měsíců - co ses pořádně nevyspala :! Ráda bych si vyprávění z BD poslechla naživo, škoda že je venku ........ :poblion: , tak doufám že se to do pátku umoudří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
16.4.08 17:52

Ahojky holky, nemohla sem tady najít diskuzi Brno a tak sem založila novou a pak sem si vás všimla. Jmenuju se Lucka, sem z Žabovřesk a mám dvou měsíční holčičku. Mužu vám tady občas navštívit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
16.4.08 18:34

Ahoj Žabiny :-) !!!!
No doufám že tě uvidíme tady a taky na živo 8O , gratuluju k holčičce (taky konečně slečna, jinak jsou tady samí mužský) a ať vám dělá jen samou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
16.4.08 19:22

Děkuju!! Ráda uvidím kohokoliv ať už tady nebo naživo!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
16.4.08 19:46

Acynko, ahoj! :-) ja jsem taky ze Zabin - tak se mozna s kocary mijime :wink: co bys rekla tomu pridat se na patecni srazik - v Aide na Jakubskem nam., psala to Sevca o stranku driv…

Bubis, no tak slava nazdar vyletu! co ty, prijuchas v patek? jsem taky cela zvedava na tu story… a navic bychom se domluvily na tu Josefskou :wink: (mne se samotne nechce :oops: :lol: )

jooo, jeste jsem chtela, uz dlouho :oops: Tyninko, rikala jsem Terezce, zes je videla, a ona si te taky pamatovala 8O pry zes byla jedina mladsi maminka (nez ona) siroko daleko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
16.4.08 20:29

Krisulko ani nevíš jak ráda bych s váma šla, ale v pátek nám přijede návštěva. :x Sakra zrovna tady kutím jak ji odvolat, ale bylo by to blbý. Škoda, ale co tu čtu scházíte se celkem často že? Tak snad se mi příště poštěstí. Odkud z Žabin si? Já bydlím Pod Kaštany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
16.4.08 20:54

Acynko, neboj, nezustane jen u tohoto srazu :wink: uzij si navstevu!
ja bydlim kousek nad Vychodilkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
17.4.08 13:47

Ahooj, vítám novou mamču :-))

tak dnes máme za sebou druhou hexa, tak jsem zvědavá co bude, zatím v poho, i u dr. se malej nasmíval jakoby nic.
Byla jsem se ptát na plavčo do Filie a od příštího měsíce začínáme chodit, tak se docela těším :-)

Jinak už máme skoro 6 kg a 63cm :lol:

Pa a těším se zítra tak kolem půl třetí na Jakubáku? Vyhovuje???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
17.4.08 15:01

Nazdddar Sevco, ma dorazime! pisu si do denicku 14.30 na Jakubaku! :wink:

jen doufam, ze bude hezci pocasi - tohle je hnus, jsem zmrzla jak sobi trus :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
17.4.08 19:48

ahojte holky ,
ahoj acynko , taky rada vidim, ze tu bude naka slecna pro ty nase rostaky 8)
Zitra v Aide.. no se pokusim, ale nevim .. neni nam to doporuceno.. hluk atd. On nejen ze je hypotonickej.. (ale co cvicime, tak se docela drzi :lol: ) ale taky hoodne citlivej. Mam zakazanou pustenou tv, pc v jeho pritomnosti, doporuceny prochazky v klidnem prostredi (taky dobry tady v centru), zadny drazdivy hracky (piskani, prilisny sterchani, taky dobry, vsechno nam taky stercha :lol: ) no a dalsi vychytavky, ktery by prcinka mely zklidnit a postupem casu se prej spravi a i se vyspim :)
Ale na skok se za vama prijdu podivat.. mam si tam za rohem stejne vyzvednout fotky.
Ivushko, jsem mela totiz uuplnou hruzu z te rehabilitace, kdyz ty jsi rikala, na jaky zensky jste meli stesti vy .. nastesti vse dobre dopadlo :)
Krisulko , cvicenicko na Josefske domluvime (taky nechci trajdat sama.. :oops: ) a taky mame doporuceny plavani pro toho myho slabocha, co ty na to? Nechcete taky zacit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
18.4.08 09:34

Hoj děcka, tak vypadá to nadějně, ne? 14,30 tam jsem jak na koni. Doufám že se sjedem v jedné nízkopodlažce :lol: :lol:
Bubis a Krisulko klub Keny se od poloviny května stěhuje do nějaké vilky na konečnou 1 do Řeček, bude tam i bazén se slanou vodou. My tam budeme pokračovat ve cvičení - konečně nebudu muset vytahovat auto z garage.
No však to všechno dopovídáme dneska u kafe..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
18.4.08 10:04

nazdaaar! je krasne - pochvala organizatorum :wink:
pokud toho sveho milovaneho smrada do te doby nezabiju (dnes ma fakt den!) a sama se neudam, budu tam! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
18.4.08 10:10

ÁAA Krisulka nám už od včerejška na něčem ujíždí, ne? :lol: :lol: Nebo máš místo slepého střeva, střevo básnické??? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
18.4.08 10:32

no jo, 8O koukam jak blazen, to bude asi fakt strevo, bo zamer to nebyl :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.4.08 10:39

HOja hoj!

Vítám nově příchozí a přeju všem zúčastněným pěkný podrb v Aidě!

Mně dnes přijede ségra na noc, zítra ji vezem do Vyškova, její manžel jezdí ralye, tak se pojedem podívat a dnes proberem ty naše holčičí věci, tak se těším.

Přeju krásný víkend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová