Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bubis tak to je moooc dobře že jste chytli takovou rehabilitační vílu ![]()
Měla jsi jí říct, že jsi hypotonická jenom posledních 5 měsíců - co ses pořádně nevyspala
Ráda bych si vyprávění z BD poslechla naživo, škoda že je venku ........
, tak doufám že se to do pátku umoudří.
Ahojky holky, nemohla sem tady najít diskuzi Brno a tak sem založila novou a pak sem si vás všimla. Jmenuju se Lucka, sem z Žabovřesk a mám dvou měsíční holčičku. Mužu vám tady občas navštívit?
Ahoj Žabiny
!!!!
No doufám že tě uvidíme tady a taky na živo
, gratuluju k holčičce (taky konečně slečna, jinak jsou tady samí mužský) a ať vám dělá jen samou radost.
Acynko, ahoj!
ja jsem taky ze Zabin - tak se mozna s kocary mijime
co bys rekla tomu pridat se na patecni srazik - v Aide na Jakubskem nam., psala to Sevca o stranku driv…
Bubis, no tak slava nazdar vyletu! co ty, prijuchas v patek? jsem taky cela zvedava na tu story… a navic bychom se domluvily na tu Josefskou
(mne se samotne nechce
)
jooo, jeste jsem chtela, uz dlouho
Tyninko, rikala jsem Terezce, zes je videla, a ona si te taky pamatovala
pry zes byla jedina mladsi maminka (nez ona) siroko daleko
![]()
Krisulko ani nevíš jak ráda bych s váma šla, ale v pátek nám přijede návštěva.
Sakra zrovna tady kutím jak ji odvolat, ale bylo by to blbý. Škoda, ale co tu čtu scházíte se celkem často že? Tak snad se mi příště poštěstí. Odkud z Žabin si? Já bydlím Pod Kaštany.
Acynko, neboj, nezustane jen u tohoto srazu
uzij si navstevu!
ja bydlim kousek nad Vychodilkou…
Ahooj, vítám novou mamču ![]()
tak dnes máme za sebou druhou hexa, tak jsem zvědavá co bude, zatím v poho, i u dr. se malej nasmíval jakoby nic.
Byla jsem se ptát na plavčo do Filie a od příštího měsíce začínáme chodit, tak se docela těším ![]()
Jinak už máme skoro 6 kg a 63cm ![]()
Pa a těším se zítra tak kolem půl třetí na Jakubáku? Vyhovuje???
Nazdddar Sevco, ma dorazime! pisu si do denicku 14.30 na Jakubaku! ![]()
jen doufam, ze bude hezci pocasi - tohle je hnus, jsem zmrzla jak sobi trus ![]()
ahojte holky ,
ahoj acynko , taky rada vidim, ze tu bude naka slecna pro ty nase rostaky ![]()
Zitra v Aide.. no se pokusim, ale nevim .. neni nam to doporuceno.. hluk atd. On nejen ze je hypotonickej.. (ale co cvicime, tak se docela drzi
) ale taky hoodne citlivej. Mam zakazanou pustenou tv, pc v jeho pritomnosti, doporuceny prochazky v klidnem prostredi (taky dobry tady v centru), zadny drazdivy hracky (piskani, prilisny sterchani, taky dobry, vsechno nam taky stercha
) no a dalsi vychytavky, ktery by prcinka mely zklidnit a postupem casu se prej spravi a i se vyspim ![]()
Ale na skok se za vama prijdu podivat.. mam si tam za rohem stejne vyzvednout fotky.
Ivushko, jsem mela totiz uuplnou hruzu z te rehabilitace, kdyz ty jsi rikala, na jaky zensky jste meli stesti vy .. nastesti vse dobre dopadlo ![]()
Krisulko , cvicenicko na Josefske domluvime (taky nechci trajdat sama..
) a taky mame doporuceny plavani pro toho myho slabocha, co ty na to? Nechcete taky zacit?
Hoj děcka, tak vypadá to nadějně, ne? 14,30 tam jsem jak na koni. Doufám že se sjedem v jedné nízkopodlažce
![]()
Bubis a Krisulko klub Keny se od poloviny května stěhuje do nějaké vilky na konečnou 1 do Řeček, bude tam i bazén se slanou vodou. My tam budeme pokračovat ve cvičení - konečně nebudu muset vytahovat auto z garage.
No však to všechno dopovídáme dneska u kafe..... ![]()
nazdaaar! je krasne - pochvala organizatorum ![]()
pokud toho sveho milovaneho smrada do te doby nezabiju (dnes ma fakt den!) a sama se neudam, budu tam! ![]()
ÁAA Krisulka nám už od včerejška na něčem ujíždí, ne?
Nebo máš místo slepého střeva, střevo básnické??? ![]()
no jo,
koukam jak blazen, to bude asi fakt strevo, bo zamer to nebyl
![]()
HOja hoj!
Vítám nově příchozí a přeju všem zúčastněným pěkný podrb v Aidě!
Mně dnes přijede ségra na noc, zítra ji vezem do Vyškova, její manžel jezdí ralye, tak se pojedem podívat a dnes proberem ty naše holčičí věci, tak se těším.
Přeju krásný víkend!