Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mischni hlavně že je to bez komplikací, tak si odpočiň…a znovu se nadechni
Bubis, Krisulko dneska je krásně......procházka?? A kokám že Sevca je taky online - tak co holky?
Mischni , co rict… je to desne nespravedlivy…
Ivus , dneska vozi tatinek a ja pracuju
o co radsi bych sla na prochazku!
ale pristi tyden jsem cela vase!
![]()
Krisulko takových krásných dnů ještě bude - aspoň ti nezakrní mozek ![]()
Ještě jsem se tě chtěla zeptat - když tak koukám na fotky, nemůžu si pomoct, ale zdá se mi, že tvého muže odněkud znám…
Nemohla bys mi napsat teba SZ co studoval, nehrál volejbal, hokej nebo kde pracuje?? Pořád nad tím musím přemýšlet.......
hey no skoda, dneska jsem u babicek a prababicek v zidenicich…
Ivush, kdy chodis do luzanek? (kdyz chodis s Vitkem plavat) Ja jsem totiz v Luzankach veeelmi casto.. temer denne bud dopo nebo odpo. Tak bych aspon vedela, kdy te mama vyhlizet.
Krisulko, na to satkovani bych sla. utery jsem ready, napis pobrobnosti
Bubis závidím, já mám protivce od rána omotanýho kolem krku, asi brzo umřu před 14 dnama rostly 1dničky nahoře, pak v rychlém sledu kopřivka, průjem a nyní 2jky nahoře s přetrvávajícím průjmem. Co jsem komu provedla!!!!! Když mi řekla DR, že bude mít celkem 20 zubů - málem jsem se v ordinaci rozbrečela.
Lužánky chodím pravidelně jenom PO 14,30 - 16, jinak jenom podle nálady a počasí......., když bys mi jenom napsala SMS že jdeš tak já sednu na šalinu a ty 3 zastávky bych sfoukla abych tě tam stihla.
holky, v prubehu dne vam napisu sz - ivushine detektivni kancelari o mirovi a bubis o satkovani ![]()
ted jsou tu hladovci a chteji zraso
![]()
tak nazdaaar!
okey, tak v pondeli tam budu taky urco.. a pak teda budu zhavit sms ![]()
No covece, to ti teda nezavidim.. to se teda vuubec netesim na prvni zuby.. A to vsechny zuby budou probihat takhle? no potes..
No je to bezva na chvilu malyho opustit .. Protoze nekdy uz vuubec nevim, co s nim mam delat.. nekdy mne to prijde, ze ho to semnou musi taky desne nudit. ![]()
Jak poznas kdo je online?
V levém modrém sloupečku, v hlavním menu, předposlední řádek - Kdo je Online
Jak říká Krisulka - Ivushina detektivní kancelář, je ráda informovaná ![]()
Tak jsem teď dovezla svoje autíčko ze servisu a za ty dva měsíce, co jsem nejezdila jsem asi zblbla nebo se mi hrabali ve spojce. Na každé křižovatce mi při rozjezdu vypadla jednička za příšernýho řevu. Byla jsem jako totální debil. Myslím, že dobrodružství už bylo dneska dost. Jdu zalehnout k tv, nějak cítím tentokrát břicho.
Všem přeju pěkný zbytek dne a hlavně klídek…
Ahooooj šecííí, tak jak si užíváte jaro??? Zítra má být prý nádherně, tak doufám, že nám vydrží i v týdnu a sejdeme se na nějakou tu prochajdu…
Ivčo vůbec jsem nezaregistrovala, že jsi včera psala…
Mischni doufám, že už se cítíš aspoň relativně líp.
Jinak máme tichou domácnost, takže nahov…
Zatím papa
Ivushko, tak dneska v luzankach nebudu, abys me zbytecne nehledala.. Cekam necekanou
navstevu.. ![]()
Ahoj Brno!
Hlásím, že jsem relativně v pohodě, ukončila jsem smutek, teď ještě aby to břicho přestalo bolet a jedeme dál…
A vypadá to, že je tady konečně jaro!!!!!
nazdaaaar!
tam je dneska ale krasne! http://image026.mylivepage.com/…%C4%8Dko.gif
no, a proc teda sedim doma? story skoro jako od ivushy
:
vcera vecer jsem vystartovala za rvoucim krisikem takovym zpusobem, ze jsem si ukopla prstenicek na noze (fakt nechapu, ze zrovna tak schovany prst
), bolest jak svina, do rana to zmodralo a zfialovelo
tak za kamaradem rentgenarem - pry ho mam zlomeny, tak mam nosit pevnou obuv a moc nechodit
hahaha… no tak aspon dnes teda nechodim
uz asi tyden ma krison nejaky po… rezim
no a ted ten posun casu nam teda dodal… pres den vydrzi bez jidla i 5 hodin a v noci se budi po 2! des a hruza…
mischni, jsi nase statecna matka rodu
tak se drz, at uz je to vsechno pryc!
sevco, tichou domacnost nesnasim!(asi proto se u nas vetsinou hulaka
) tak at to brzo zdarne vyresite!
ivusho, tak co, nejaka stopa?
a co zubaty vitas? ![]()
Ahoj holky brňajdy,
jdu Vás pozdravit.Už sem se na vás těšila!
Děkujeme moc, že ste na nás myslely a za přáníčka
Ještě jsem vás nedočetla, ale budu se snažit.
Mám trošku problím s internetem - přihlásit se ted muzu jen od brasky z pokoje a to nemám maličkou na očích, takže zapnu a jdu od toho a večer zase vypnu ![]()
Vikinka je zlatá…je to užasně hodné miminko.
Bříško nás trošku trápilo, ale už sme nad tím nějak vyzrály, tak je to lepší.
Ale já jsem onemocněla a prcinka to ode mě samozřejmě chytla a mě se to nabouralo i do zubů, takže mi přes víkend natekla snad celá hlava … a k tomu chuděrka nemocná Vikinka - no ale už je to lepší.
Malá mi ted spinká v náručí, tak píšu jednou rukou a ve zkratce.
Jinak přibírá krásně a je to opravdu maličkej miláček.
Koukala jsem, že ste nakukovali do unora, tak víte ![]()
Jak nám bude líp a dostanu se na dýl k netu, tak napíšu, jak to bylo a dočtu vás.
A mimochodem … UŽ SE TĚŠÍM NA TY SPOLEČNÝ PROCHAJDY
hlavně když je ted tak krasne.
Tak já jdu odložit Vikouška a ledovat si čuňu.
Zatím pa holky ![]()
Ševčo - tak co, už se u vás vyjasnilo?
Krisulko - no hezký - zlomenej prst. A nemáš to fixovat leukoplastí k tomu vedlejšímu? Já si moc nedovedu představit pevnou obuv( taky se mi kdysi poštěstilo…)
Tyninko - to je fajn, 6e je Vikinka hodná, tak ať ti brzo splaskne žgraňa(pro cizince: tvář) ![]()
Jaru zdar!!!