Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
18.4.08 16:43

Ahoj holčinky !

Tak nejprve vám přeju prima pokec v Aidě na babinci a pak taky samo krásný víkendík :)

Acynko - já bydlím na Voroněžské - ale s kočárama se budeme potkávat až později - termín porodu mám 7.6. Kam chodíš k dětské lékařce ? Já jsem chtěla vyzkoušet MUDr. Čechovou - má ordinaci Pod kaštany.

Bubis - to teda zírám, co všechno mě může s miminkem potkat. Držím palečky ať to všechno zvládneš.

Mischni - a to chtějí uzákonit, že když dáš dítěti pohlavek nebo na zadek, tak se to bude brát jako přestupek. Ten svět začíná být postavený na hlavu…:(

Holky - chtěla bych rodit v Bohunicích. Máte nějakou zkušenost s Bohunicemi ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
18.4.08 19:38

Monix: já chodím Pod Kaštany k mudr. Slatinské- je strašně milá a má i skvělou sestřičku. Su tam hrozně spokojená. Já v Bohunicích rodila před 2 měsícama a taky spokojenost, hlavně perfektní přístup porodních asistentek. Na oddělení šestinedělí byly některé sestry kapku nepříjemný, ale ty 4 dny se to dá v poho vydržet. Tak snad se budeme potkávat! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
18.4.08 20:34

Ahoooj,
ja hlasim srazik super, miminka hodna a piti mnamnam 8)

Monix, Cechovou nebrat! jestli je to teda ta sama, ktera predtim ordinovala v Rubinu - strasna zenska!!
jinak Bohunice - Acynka mi mluvi z duse :D

pekny vikend vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
19.4.08 09:50

Holky,

moc děkuji - s těmi Bohunicemi jste mě moooc uklidnily ! A acynko - tak já raději vyzkouším tu Dr. Slatinskou - zkusím se tam zastavit příští týden (zeptat se jestli mě vezme). Měla jsem doporučení ještě na Dr. Šafránkovou na Horove - ale prý je moc pečlivá a má dlouhé čekací doby (zvláště v zimě).

Těším se, až někam budeme s mimísama vyrážet - zatím se tady kolíbu jak kačena…no však to znáte :)

Krásný víkendík !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
19.4.08 10:09

Ahoj Monix, zkus https://www.emimino.cz/modules.php?…

Jinak srazík super počasí vyšlo......
Bubis tak co jak válčíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
19.4.08 10:57

Krásnou sobotu dámy!

Jsem ráda, že jste si srazík užily. Snad mi to taky někdy vyjde a půjdu se podívat na ty vaše poklady( a ná vás taky…) a dáme kafe.

My jsme včera se ségrou pokecaly, vypadalo to spíš jako gynekologický sympozium( ona totiž pro změnu nemůže otěhotnět vůbec, mají za sebou první neúspěšné kolo uměláče). Teď už je s klukama ve Vyškově na závodech (švagr jezdí ralye) a já jsem teď domalovala nevěstu a čekám, až si pro mě přijede choť a pojedu se taky podívat. Celkem jsem ráda, že tam nejsem od rána, moc mě ty auta neberou. Ale třeba změním názor.

Takže přeju všem úspěšně prolenošený den!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
19.4.08 11:26

Monix: zkus ji, myslím že budeš přesvědčená hned co tam vlezeš. Mě objednává sestra do poradny mezi 12 a 13 a nikdy sem tam nečekala dýl jak 10 minut. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
19.4.08 11:30

Holky jak vkládáte odkaz na fotky co se zobrazuje pod příspěvkem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
19.4.08 11:33

A nebo vidíte to takhle?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
19.4.08 11:51

krasne sobotni dopoledne :D

acynko, vidim :wink: a mas krasne fotky - a samozrejme hlavne krasnou holcicku :srdce: a je to Amelie nebo Amalka? :oops: - ooops, uz to vidim! Amely… moooc pekne a neobvykle! se ceni

mischni, uzij si auticka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
19.4.08 13:05

krisulko móóóóóóóóc děkujééééém!!!!! :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
19.4.08 15:25

Ahoj, chystáme se na jednodenní výlet do Brna a hledám tip na nekuřáckou restauraci s dětským koutkem v centru Brna. (pro děti 1,5-3,5 r).
Neměl by někdo z vás nějaký tip?

předem moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.4.08 22:17

Ahoj holky brňajdy :)
Tak my už za sebou máme i premiéru ve volání záchranky a pobytu v nemocnici … řeknu Vám, že jak jsem chtěla tři děti, tak pokud by se toto mělo stávat častěji, tak mi stačí jeden miláček, protože víc strachu bych už nemusela přežít 8O Ach jo … to mateřství je tak krásný, ale zároveň opravdu příšerný. Na toto se člověk opravdu nepřipraví.
Tak jsem koukala že proběhl další srazík :-)
Bubis je super, že je prcek v pořádku … určitě ho to přejde a je pravda, že se člověk pozastavuje nad tím co všechno těm prckům může vadit :)
Já jsem zjistila, že se malá prostě bojí tmy … už od narození. Má na to všechno fakt děsnej vliv porod … moje malá má skoro všechny problémy co měl můj malej bráška - měly sme s mamkou stejný problém při porodu,ale její skončil klešťama a můj císařem, takže sme na tom s malou líp … je klidnější než byl bráška,
Jakej si měla porod Bubis? Má to na to u Vás nějakej vliv?
Acynko,Monix … ahoj holky … je fajn, že je nás zase víc :lol:
Co se týče bohunické porodnice, tak jsem tam rodila před 1,5měsícem a musím souhlasit s tím co psaly holky… jen na šestinedělí nemám tak velké výhrady ( až na jeden incident ) jak na dětské sestry … ale já jsem ležela na tom šestinedělí, kde jsou ty komlikovanější případy - jsou tam dvě.
Ale řekla bych, že problém se sestrama je hlavně v tom, že každá má jiný názor a proto si tam člověk za chvilku připadne jak v blázincu a hlavně neví co a jak dělat.
Bubis a ještě sem se chtěla zeptat…pořád bojujete s bříškem?
A co škola holky? Chodíte? Já jsem se od malé ještě nehla, ale v pátek bych měla aspoň jednu přednášku navštívit. :roll:
Krisulko, tak to je hezký :lol: Je pravda, že tam mladých maminek bylo málo … jsem si pak připadala divně:-) A Terezka už porodila?
Holky malou tak teď trápí pořád bříško … no děsný - chuděrka a ona ještě k tomu ani neplače, jen se kroutí a dělá nešťastný ksichtíky a jen tak pobrekne.Přemýšlím, že půjdu do toho očkování jestli jí to nepřejde.
Tak a nevím co dál sem chtěla napsat .
Jo taky, že s těma puberťakama ve škole by fakt měli něco dělat … začíná to tady být jak v Americe … fakt děs a hrůza 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
20.4.08 15:38
Ahojahoj!
tak nejprve pro Lolu B kavarny
Maggy píše:
Ta kavarna: baby kavarna na Orli /> Hvezdicka v Lisni /> Kinokavarna v Cernych Polich /> Kids bar na Husove /> a tady je to jaksi pohromade i vcetne Kr.Pole :oops:

Tyninko , co se s Viktorkou stalo?! prejeme brzke uzdraveni a krisik posila :huban:
jojo, Terezce se narodil 21.2. Tadeas

skola - ja jsem dokoncila podzimni semestr a na jarni mam preruseno… uprimne ale nevim, jak to udelam s podzimnim 2008, jestli jeste prerusit - jde o to, jestli mi to povoli dalkove… jestli ne, tak je to uplne na 2 veci, jestli jo, stejne budu tezko hledat hlidani :( nevim, ale uz bych to mela resit

damy, zitra Luzanky?! (nebo jine couraniste - ja jsem flexi :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
20.4.08 19:12

Ahooj, zase ta depresívní neděle, zase budu mít upíra celý týden na krku sama. :(
Mischni tak co závody? Vavřínový věnec? Šampus stříkal? Slovy „namalovat nevěstu“ jsi mě dost dostala :lol: :lol: , nejdíve jsem si říkala - jako na obraz nebo co jako??
Tyninko co je vám? Dokonce jsem lezla do února, ale ani tam není nic podrobnějšího. Ty nám tady napíšeš že jste byli na pohotovosti - ale s čím?? NAPIŠ !!!!!!!
Všem Zítra Lužánky, přidejte se :D :D
Krisulko, když se zase nikdo neozve, jsem autem tak se můžeme domluvit FLEXI. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová