Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahooj, taky už jsem dlouho nepsala, u nás pořád stejný…zíta jdeme na kyčle a příští týden máme KO ve 4 m a druhou hexa, mám z toho teda trošku obavy..
Bubis, to je mi líto, ale to nebude tak horký uvidíš. Malej je šikulka ![]()
Ivuš a jak válčíte? Chodíte plavat? Jestli zítra půjdete, tak dej vědět. Na kyčle pojedem na 13,00, tak před tím nám snad vyjde jít ven.
Mishcni a jak Ty, jaro Ti určitě dodá energii ![]()
Ahooj Sevco na plavání už nechodíme, bylo to jenom 6 lekcí a už je to fuč. Sice máme 2 náhrady (kopřivka, zuby atd) za hodiny, které jsme omluvili, ale nevím jestli místo nich půjdu plavat, nebo zkusím solnou jeskyni - můžu si vybrat. Jestli chceš tak bych dopoledne dovalila na Lesnou. Kde máš kyčle? v dětské, ne? Tam to celkem valí - doporučuju tam být tak 15 min předem, hlavně se hnedka na evidenci zaevidujte, ať o vás ví. Ještě bysme si třeba mohli dát sraz po kyčlích - jak chceš, napiš. Třeba se k nám někdo přidá. Už jsem tě dlouho neviděla, jsem zvědavá jak prcek porostl. ![]()
nazdaaar!
my byli na kyclich vcera a fakt des a hruza, lidi mraky
nastesti mam kamarada rentgenare, tak nacupital a sladkym hlaskem spitl sestricce nase jmeno a sli jsme hned
![]()
Ahoj holky!
Tak jak žijete? Venku je tak krásně, že mám chuť dát do koleček medvěda jít s váma do Lužánek. Ale asi by mě dřív odvezli na Húskovu,co? ![]()
Doufám, že všechny kyčle a neurologické záležitosti jsou v pořádku.
Já jsem ok, ještě pidišpiním, ale myslím, že v neděli vlezu konečně do vany, mám od skoroVánoc absťák.
Tak krásný víkend a užijte si sluníčka!
Mischni neva na Húskove mají taky hezký park - aaž bude Mezi ploty tak se na tebe přijdem podívat ![]()
Od rána jsem v růžovém oparu - bobek se vzbudil ve 2 - vypadlý dudlík, pak ve 4 na mlíko a pak až v 7 jsme vstávali
![]()
Jsem po měsíci prořvaných nocí jak Alenka v říši divů. Taky jsem úplně napumpovaná energií, už jsem stihla vygruntovat celej byt a manžel má nachystaný špenát s bramborovým knedlíkem a výpečkama. ![]()
Jo dávají Davis Cup - fandíte?? Já povinně.......
Zdar ženy
, tak už jsem tady dlouho nebyla…to víte vždycky se někde zaseknu a už nestíhám.
Ivčo včera to byla dobrá náhodička a když budete chtít, tak prubnem Lesnou, je tady hezký hřiště a můžem taky do tý kavárničky, minulý týden jsem se tam vydala s kámoškou a co myslíš…oslava narozenin, tak jsem tam ještě nebyla. Napiš když tak na mobilek ju
Jinak zdravím všechny, Bubis co ten Tvůj prcek? Už je to lepší?
Hele maminy, jestli bude v pátek hezky, tak navrhuju odpo, třeba kolem 15,00 Aidičku na Jakubáku???
Ahoj Brňandy!
Tak jen tak, aby jste věděly, co vás s pokladama čeká…:
Já mažu dnes s pubošem k dr.Už týden si stěžuje, že ho bolí břicho(tak asi nesimuluje).Je to vlevo, jako tlustý střevo, tak to půjdeme konzulůtovat. osobně si myslím, že to má z toho jezení pátý přes devátý - a nic pořádnýho, ale radši tam zajdeme.
Včera byly třídní schůzky, tak jsem nakonec šla a dobře jsem udělala. Tentokrát to trvalo skoro hodinu místo obvyklých deseti minut a dozvěděli jsme se, že si s dětičkama moc neví rady. Demolují systematicky školu, kouří, dělají bordel,jsou drzí a učitelé jim můžou dát max. poznámku, z čehož si oni nic nedělají.Je to tam docela v rozkladu…Tak jsem hodila reč s pubošem a potvrdil mi neradostný stav věci a že se těší, až odtamtud vypadne, že je to na…Co na to říct? Kdyby jim dali pár facek, jako nám, tak by byl klid. Mám pocit, že dělat dnes kantora je docela rizikový povolání.(říkal puboš, že jeden kluk skoro vytáhl na učitelku kudlu - a to jsme prosím taková malá téměř vesnická škola, žádný Bronx!)
ahoj baby!
to byla ale krasna bourka, co?
![]()
sevco, v patek bych mohla!!
bubis, tusim dnes jste meli jit na tu neuro? tak jaka?
mischni, to je teda fakt drsny… jenze zas, kdyby kantori flakli, decka si budou stezovat a nekteri rodice tento vychovny zakrok neoceni… no tak to je tezky…
tak ja zas valim, jedeme pro babicku do nemocnice…
krasny den!
Krisulko - bouřka?!
U nás ani kapka!
S těma fackama ve škole - to je právě ta debilní legislativa. Za nás se to praktikovalo a byl klid. Občas si někdo z rodičů stěžoval, ale fracek věděl, co ho přístě čeká… Dneska se na ně nesmí kantor ošklivě podívat a časem možná schytá pár facek sám - a může si jít stěžovat tak na 5. nástupiště.
Nějaký poznámky jsou o ničem. Vím sama, když nějakou schytá puboš…
Ty máš další babičku v nemocnici?
Teď jsem volala na gyndu kvůli té hematolce. Něco tam asi našli, protože chtějí ještě krev do nějaké špešl zkumavky, tak tam v úterý jedu. Jinak nic nevím. No, třeba se přijde na příčinu , dáme to do pořádku a bude pro příště klid. ![]()
Mischni to jsou úplní upíři - aby ti něco v oběhu zbylo..... ![]()
Krisulko bouřka
já jsem ani nevytáhla pláštěnku........
Bubis haloooooo, tak co?? že je ten kluk ušatej v pořádku - jenom trošku vzteklej
co? Tak se ozvi.......
Sevco pondělí super překvápko v Lužánkách, Estvilla jsme nezkoušeli, nějak se mi to do večera rozleželo. A potvora vstal jenom ve 4, pak 6 a ještě jsme spali do 7.30 - měla jsem úplný proleženiny. Pátek jasnačka, držme si palce na počasí......
ahojte holky,
tak teda neurologie za nama. EEG i ultrazvuk v poradku.. vse v poradku.. jen je malej hypotonicky co se tyka zadoveho svalstva, takze poradne jeste nedrzi telicko pohromade a asi si to vynahrazuje rucickama. Dneska jdem za rehabilitacni sestrou a ta nam ukaze cviky a budem muset cvicit. Vojtovku prej nemusime no a za 6 tydnu na kontrolu.. No takze asi je to dobry.. a hold chlapecek ma takovou osobnost, ze bude porad jen nadavat a knourat..
no jo, to je asi tim pocasim ci co.. az bude svitit tak bude milejsi.. Ikdyz mam znamou, ktere holcicka proplakala celej prvni rok.. temer v kuse
Ale ted je to 5leta usmevava slecna
Nazdaaar!
to jako bourilo jenom v zabinach?
to byly hromy, blesky, pruutrz - uplna nadhera (z tepla domova
)
Bubis, tak parada, vidis, ze nic! proste to je jen rostak
![]()
Sevco, hele, na ten patek nejak objednej pocasi, tenhle hnus me teda nebere!
Mischni, jojo, druha babicka… ale tahle byla jen na operaci s nohou, tak jsme ji jeli vyzvednout. ted ale musi lezet a je jak mala - ze ji to nebavi a ze „co kdyby aspon trochu zkusila…“
![]()
snad neco upiri vyzkoumaji… ![]()
Ivus, tak prolezeniny, jo?
![]()
… no je to parada ![]()
Ted jsem se vratila z B.D. Reknu vam, tak uuzasnou fyzioterapeutku jsem nepotkala.. a ne jen jako fyzioterapeutku, ale jako cloveka, odbornika.. nemam slov. Jsem jeste ted ohromena..
.. chvilu malyho chovala, byl jak andilek.. se koukla na me a rikala, ze malej je hypotonickej po mne.. no tak to nebude tak zly, chodim, beham..
A nejen ze nam radila jak malyho chovat, cvicit atd. ale i celkove.. no jsem tak nadsena, ze to pisu furt dokola, ze jsem nadsena ![]()