Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
25.3.08 10:41

Ahooj, všichni přežili ??? :D
Mischni tak držím klouby a dej vědět, ale dneska svítí sluníčko to je dobré znamení..
V pondělí jsme byli na chatě, a naši kluci nás „pomladili“ celkem decentně, my děláme jako že utíkáme a piánko pištíme a kluci poctivě odříkávají básničky. Pak pozorně vybírají ty nejhezčí vajíčka a měla bys koukat jak si je střeží......jsou jak malí, mně to celkem baví. Ještě jsem zapomněla že si musí vlastnoručně uplést pomlázky - to bysme jim neodpustili !!!!!! A letos měl malinkatou pomlázku i Vítek - v nestřežené chvíli jí půlku snědl (pentli nechal)
Sevco na co přecházíte, dost bylo rozmazlování s „komfortem“…dopadlo to dobře?

Bubis tak co vdolky?? Povedly se nebo byly zase 2D místo 3D :wink:
Do Lužánek nechodím každý den, přece jenom to není zas takový kousek, ale kdybych věděla že tam na mně někdo čeká................ :D
A co Danielek ve vajíčku, vraceli jste se domů - nebos ho operativně zvládla odderatizovat v obchoďáku, nebo jste na to přišli až doma??

Veselá historka na konec :
Brouček se mi v sobotu celej osypal záhadnou vyrážkou a dělaly se mu na rukou velké červené plastické fleky, které se co 2 hod přemisťovaly. Neděli jsem strávila prohledáváním dětského lékaře - to si umíte představit ten masakr, jakým strašným chorobám ta vyrážka odpovídala :roll:
K večeru už jsem to nevydržela a vyrazila poprvé v životě na dětskou pohotovost. Šlo to celkem rychle a výsledek - KOPŘIVKA :lol: :lol: :lol: s paní doktorkou jsme zpětným prozkoumáváním jídelníčku stanovily jako pachatele můj excelentní tvarohový piškot, který jsem VYLEPČILA šťávou z jednoho citronu. :roll: JELITO NA N-TOU :roll:
Takže jeko v pohádce všechno dobře skončilo, brouček dostal kapičky, fleky zmizely a žili šťastně dokud neumřeli.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
25.3.08 15:45

Ahojík po Velikonocích !

Ivusho - já se u tvých historek vždycky tak bavím !! Myslím, že máš o zábavu docxela postaráno :) :)

Mischni - já se na tu výstavu Titanic chystám taky - vím, že to není úplná „láce“, ale kolikrát člověk něco takového může vidět ? Jinak - na dnešní kontrolu ti mooc držím palečky !!

Tak holky - užívejte s Broučkama a já dnes valím do předporodního kursu: lekce „Porod“ !! Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
25.3.08 16:37

zdravim po velikonocich!
mischni, tak co? palcaty uz mam cele umackane :D

ivusho, hele, kdyz te tak ctu, dostavam se ze svych „spatnomatkovskych“ depresi :-) diky :pankac: (a jen tak dal - to vis, skodolibost, to je hnaci sila lidstva :-D ) jo, a diky za kontakt!

monix, hehehe, to me dost pobavilo - „lekce porod“ :lol: :lol: pardon, mne to vzdycky pripada jako kecy :roll:

bubis, nekdo vdolky, jiny holky :lol: tak jak dopadly? a co cviceni? pristi stredu (aspon myslim, je to kazdopadne 1.4.) - jdu na kurz satkovani - tak kdyby se ti (neb komukoli jinemu!) chtelo…

byli jsme dnes na kalmetizaci - ok, a pry „dalsi kontrola v 11 letech“ - jsem myslela, ze jsem se preslechla, no ale tak snad to nezapomenu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
25.3.08 17:26

Krisulko já samo ty historky píšu abyste se pobavily, že jsem jojino vím i bez nich. Těší mně že tě potěšily. (teda to je obrat)
Přednášku porod jsem si poctivě zamluvila dostatečně dopředu, aby na mně zbylo místo, protože jít k porodu nepřipravená - NEMYSLITELNÉ!!!!
Ovšem v době konání kurzu už jsem měla v náručí 14 denní dítě.. :lol: :lol:
To by mně zajímalo kam si ten datum kontroly na kalmetizaci poznamenáš - na futra??
A jinak fotky NÁDHERA, jste už veliký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
25.3.08 17:35

Tak zázraky se nedějí, aspoň ne v mém případě. Zítra jdu na revizi.

Mimčo moc neporostlo, akce žádná, prostě takovej záprtek… Drží ho tam jen ten Utroš.Dr. neví proč se to opakuje, jsme oba v pořádku. Zatím jsem mimo, ani nemám sílu brečet, ale to přijde. Akorát teda nevím, čím jsme si to zasloužili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
25.3.08 17:47

Mischni nevím co bych ti napsala, je mi to moc líto, asi žádná slova nezmenší tvoji bolest......tak tichou vzpomínku Julince :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
25.3.08 18:23

je mi to lito Mischni.. budte silni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
25.3.08 21:02

Mischni, moc me to mrzi :cry: myslim na tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
26.3.08 08:36

Ahoj Krisulko, tak co se tyka cviceni v tom Crsp, tak to je az od 6 mesicu a do sesti mesicu zase nabizi ty masaze a jsou tam zařazena i cvičení poloh a držení kojence, podporující jeho psychomotorický vývoj.
Maji jeste dve mista urco volny. Je to ve ctvrtek (teda zitra) 10:30-11:30 a 11:30-12:30hod. 60,–/hod. Plati se cele pololeti od unora az do cervna ale my bysme si uz asi platili jen hodiny. A zitra uz klidne muzem prijit.. tak co rikas? zase masirovani faldiku :lol: Ja bych to zkusila ne? Jenze my jdem zitra na TBC, tak nevim jestli zitra by to byl dobrej napad. Prosim te, jak to probihalo? Bylo tam hodne deti? Jo a vcera te videl prej muj Tomik :) Obcas vidi tady ty fotky, kdyz sem pisu a prej te urcite poznal. Ze jsi sla po Botanicke.. jo ? Jestli jo, tak teda to koukam, ze ma takovou pamet 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
26.3.08 09:43

Ahojky Bubis,
jojo, po botance jsem si to vcera stradovala :lol: to teda taky smekam, jakyho ma pamatovaka 8O

divala jsem se, ze uz mate taky fotky - moooc vam to slusi :D

zitra jeste taky nevim, jak to bude, protoze jdu k doktorce prozmenu ja… tak uvidim, jak to stihnu… kdyztak pristi tyden teda stopro pocitam s tim a pisu si do denicku :wink: joo, a ktery cas se ti vic hodi?

jeste mas SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
26.3.08 09:52

Mischni je mi to moooc líto, taky jsem si jednou revizí prošla a stačilo, buď silná holka a já si vždycky v takových situacích říkám co se má stát se stane a prostě to tak má být, aby mohlo přijít něco jiného…myslíme na Tebe.

Ivuš goood historka :lol: :lol: , nové mlíčko v poho, zatím musím zaklepat, jen nechce papat, stačí mu pořád dávka, jak pro měsíční mimino…včera jsem zkoušela dát savičku pro 3 měsíce a chůdaček vůbec nevěděl co s tím, teklo mu to rychle, nestačil to papat…

jo a příští týden už má být teplíčko, tak něco naplánujem ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
26.3.08 15:06

Krisulko tak pujdeme pristi tyden, nebudem to lamat pres koleno ne? Cas cviceni bych brala spis ten 11:30hod., aby se mohl trochu pred tim prospat. Ted vstava v sest.. takze v devet uz je K.O. Ale klidne se nejak prispusobime, kdyby to nevyhovovalo vam. Hele a prosim te, TBC jak probihalo?
JInak fotky :arrow: diky :wink: to jsem udelala jen takovej vyber, musim si to nejak usporadat, mam to tam napreskacku.. neprehledne.
Jo a dneska s Danielkem slavime: nechala jsem ho lezet na zemi na zadech, na chvili jsem si odskocila a kdyz jsem se vratila pasl konicky… prvni uuuplne samostatny otoceni :-)
Vdolky dneska druhej pokus, predtim jsem byla jeste nastvana, tak jsem nemela chut to opakovat .. tak uvidim.. jdu zadelat na testo :)
Ivushko, co se tyka pokadenyho nakupujiciho Danielka: nenechala jsem ho smrdakovat po celym obchodaku.. :lol: vyuzila jsem mistnost na prebalovani ( musim rict, v Olympii jak je Kika, tak tam to maji moc hezky udelany, rovnou jsem ho umyla v umyvadle, ani jsem nemusela pouzit ubrousky ) Jo a kdyby nekdo chtel naky hezky bodycka (zajimavy-napr.mracek prsici srdicka :lol: ), tak v olympii obchod Lindex.. moc hezky. Ja tam kupuju bodycka, protoze akce kup dve treti free 8) …dneska jsem byla v luzankach a vratila jsem se temer s omrzlinama.. kocar jsem pred sebou strkala pupkem, jak mne mrzly ruce.. tak uz by mohl byt konec toho mrazu ne?
Jinak se sousedkou (taky ma mimco) jsme sly na prochazku a z luzanek smer na detskou nemocnici je bezva kavarna.. nechaly nas vynest si kaficko ven (jeste nefungovala zahradka) a mohly jsme se u nej zahrivat. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
26.3.08 15:27

Mischni - je mi to moc líto, myslím na tebe a držím ti palečky, ať to zvládneš, holka…

Krisulko - do jisté míry tyhle předporodní kursy jsou zbytečné - ale člověk si tím snaží vytvořit iluzi, že je dostatečně teoreticky připraven a uklidnit se tím. Že pak v reálu mu všechny tyto informace můžou být k ničemu, je už věc druhá…

Bubis - veeeliká gratulace k těm prvním koníkům !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.3.08 20:22

Tak jsem zase tady. Hlavu mám po narkoze jak po flámu, podvozek jak po vášnivé noci a jinak nic. Ale vůbec nic. Já necítím smutek, zoufalství a už ani ten vztek ne.Prostě emoce naprosto vypnutý.Vůbec to nechápu.
Dr. říkala, že velikostí to bylo max. 6tt. Já měla být v 10 nebo v 8. Takže opravdu se nedalo nic jiného dělat.Nechala jsem si dát neschopenku a příští pátek jedu na kontrolu.
A s dalším snažením - uvidíme. Teď nejsem schopna to posoudit. Vím, že to bude znít asi divně, ale mě je to teď nějak jedno.
Jdu pokračovat ve spaní, přeju všem dobrou a klidnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
28.3.08 12:09

Mischni, doufam, ze je vsechno v poradku, aspon fyzicky.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie