Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
14.3.08 10:56

no jo melouni.. presne! ale docela to zamrzi, kdyz vidim, ze holcicky se vesele prevaluji a ten muj meloun lezi na zadech a ani nevyskne nebo jen rve. :( Si rikam, ze to nebudu resit, ale nekdy mne to proste neda a jsem z toho smutna.
Jinak remeslnici dokoncili sve veledilo a uz se zitra vracime. Je fakt, ze se mi moc nechce.. doma nebudu mit, jak rikas Ivushko, nikoho, komu budu moct na chvili pujcit prdocha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.3.08 16:23

Zdravím při neděli dámy!

Tak mám dojem, že dnes budu slavnostně poprvé :poblion: . Je mi šoufl už od předoběda a vaření dnes bylo za trest. Utroš beru už přes týden a nic mi nebylo(kromě únavy), tak mám pocit, že by to mohly být klasické těhušouflstavy. Což by znamenalo, že Julinka roste a sílí a maminka si to teď užije. :-( Ale to neva, klidně budu blejt 3× denně místo jídla, hlavně, když bude v pořádku.

Krisulko - doufám, že se Krisík už dostatečně vyřádil a virozu pustil k vodě.

Bubis - vítej zpátky doma.Nás letos taky čekají řemeslníci, mám z toho kopřivku už teď. A o tvém „melounovi“ - zvykej si. Prostě to chlapi mají vymakaný už od malička: pohoda, klídek, není kam se hnát… :lol:

Ivusho - četba reklamních periodik se občas vyplatí, asi to taky začnu studovat. Zatím časopis VZP skončil vždycky nerozbalenej v koši.

Tyninko - tak co, jak zvládáš? Doufám, že už jste se holky sehlrály.

Ostatní zdravím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
16.3.08 19:38

Ahoj v neděli večer :wink:
Mischni - tak supeer, vypadá to dobře ne?? Tak se drž, teda ty ne spíš Julča - zuby nehty..........
Krisulko - žiješ??, nebo máš počítač zavalený po.....nýma plínama :lol: :lol:
Bubis - zítra je PONDĚLÍ.......?? :wink:
Sevco - promiň že jsem tě v pátek úplně zasklila - je to na dlouho.....tak ti to povykládám ažv se uvidíme. Tak se prosím nezlob.
Tyninka se ozývá do února - jsou v pohodě.
Tak páček ať už je konečně jaro.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
17.3.08 22:08

Ahojte holky ,
no tak vam povim, dneska byl ale den.. jsme zpet doma.. konecne, ale gruntovali jsme jako pred Vanoci! Remeslnici za sebou nechali oblaka prachu takze jsme x krat vysavali, x-krat vytirali a furt je to tu zaprášený :evil: Ale hlavně že doma.. Jo a ted jsem si všimla, že nam v kuchyni na stropě prosakuje voda, taky dobry.. no snad do zítřka nebudem total vytopeni. 5emeslnici ještě děaljí byt nad nama.. snad jim nikde nepraskla trupka 8O
Mischni na řemeslniky se vyzbroj, protože pokud to nebudou tvoji znami, tak je to děs.. je jim jedno jak to po nich bude vypat.
Jinak vidim, že Julča už ti o sobě dává vědět.. super , jen tak dál 8)
Tento tyden ma zas byt hnusně.. doufam, že Velikonoce se počasně vydaří 8) Už máte obarvený vajíčka? Ja vubec a ani nevim, jak to letos bude.. asi koupim čokoladový a hotovo. Každoročne jsem barvila vajíčka v cibulových šlupkách, ale letos se mi nic nechce..
Krisulko, tak jsem se koukala na další cvicení.. co mě zaujalo: Pohybové hry s kojenci na Josefske v Centru pro rodinu a soc.péči. Stojí to 50/hod. Pravděpodobně se dá platit jen za lekce ktere se absolvujeme, protože jinak je předplatne už od unora. A píšou, že pro velký zajem otevřou další kurz v pátek. Zájemci se mají přihlásit na přímo na recepci CRSP. Zitra nebo pozítří bych se tam chtela zajet podívat. Jinak zni to dobře, prej se děti velice rychle zdokonalují v pohybových dovednostech.. to bude neco pro toho mýho lenocha! A jak se ma Krisik? Už je mu lip?
Ivushko , jak se má Vítek? Koukam, na něj na te nove fotkce a ti povim, je to frajer.. už ti pomalu bude chodit co? To teda neni žádnej meloun :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
18.3.08 08:58

Krisulko, tak aktualizace stranek CRSP probehla v pulce ledna, tak ted nevim s tema prihlaskama na to cviceni CRSP .. ja tam zajedu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.3.08 12:08

Bubis - s řemeslníkama už mám své zkušenosti. Např. vloni nám dělali vjezd pro auto. Zámkovou dlažbu překládali 3×, protože to vypadalo spíš jako lochneska a na závěr zabetonovali kanál vzhůru nohama, takže tam nešel dát poklop a strašně se tomu divili. Zakže to vysekali a znova… Mám kopřivku už teď, když si pomyslím, že tu zase budou tvořit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
18.3.08 13:01

Ahoj všechny,

teda Bubis, ty máš kolem sebe lidí… aspoň máš pocit, že se pořád něco děje :-) Já jsem čtvrtý týden doma, minulý týden už jsem měla pocit, že jsem si zvykla, ale od včerejška mi to zase připadá divné :-( Asi je to tím, že jsem se byla podívat v práci :-)

Na cvičení s miminky - zkoušely jste Větrník (jsou na Nerudové)? V nabídce mají „Psychomotorický vývoj kojence“ - zatím na www nemají termín, ale aktualizaci měli před měsícem, takže se to mohlo změnit. Já tam chodím na předporodní kurz a zatím se mi to moc líbí :-)

K těm řemeslníkům - člověk je musí hlídat - my jsme si loni před stěhováním nechali vymalovat, obývak jsme chtěli 3 stěny barevně a 1 stěnu bíle a když manžel volal. jak jsou daleko atd., malíř hlásil, že to vypadá dobře, jen jim dochází barva na obývák - zapomněli totiž jednu stěnu nechat bílou :-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
18.3.08 19:37

No jo, je to na prd s tema remeslnikama.. zabetonovat obracene kanal< no tak to je uz uulet.. nejlepsi je, kdyz si to clovek muze udelat sam.. ha ha.. :lol: .. jeste to tak umet :lol:
Libko, no ted uz je zase kolem sebe prave nemam, takze zase sama s malym.. Ja jsem vyrustala s celou rodinou, tak je to pro me velka zmena zit jen v tak malym rodinnym kruhu. Uz jsem s manzelem 4roky a furt si nemuzu zvyknout. Takze diky remeslnikum jsem se vratila do starsich dob a prisla jsem na to, co mi tady doma chybi.. ten ruch :(
Ale zas nekdy je to pohoda.. v tehotenstvi jsem si to teda uzivala.. jsem se furt valela, pojidala naky dobrutky a jen se tesila na spuntika 8) Takze si to taky uzivej.. :wink:
Vetrnik mam za barakem, taky se tam chci jit zeptat na to cviceni. Ta porodni asistentnka mysim se jmenovala Cermakova Blanka byla dokonce u mne v sestinedeli.. jako dobry, ale cekala jsem asi neco jinyho.. proto cekam s Vetrnikem az nakonec.

Jinak dneska mne malej vuubec nespal.. a celej den proplakat.. Rano jsem s nim hned v devet vyrazila ven, protoze v kocaru spi lip, ale taky to za nic nestalo.. Byla jsem venku az do obeda, pak doma zase knucel, takze jsem sla zase ven.. no a do ted zase knucel. Ted ho muzik uspal a je klid. Vypada to, ze asi budu muset uz prikrmovat.. branim se tomu zuby nehty, ale po trech minutach co pije uz asi nic moc netece. :cry: Nevite jak zvysit produkci mleka? Furt prikladam, piju koj caje, meltu a snazim se hodne jist, ale vysledek je, ze jen pribiram na vaze!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
19.3.08 09:24

Ahoj holky !

Už nějakou dobu občas nakukuju k vám do diskuse. Chtěla jsem poprosit, zda se k vám můžu přidat ? Něco o mě: je mi 38 let, čekám první mimi (na metříku vidíte za jak dlouho :) ) a bydlím v Žabinách. Teď marně přemýšlím, co o sobě napsat dál… Ale určitě se zeptáte samy, pokud jsem na něco zá:,–(ního zapomněla.

Díky a všem přeji krásný, byť hooodně studený, den :)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
19.3.08 09:32

Bubis - s tím kojením - existují nějaká homeopatika na podporu tvorby mlíka. Zkus Krisulku, mám pocit, že o něčem takovém někdy mluvila.

Monix - vítej, vítej - konečně někdo v katogorii starší a pokročilé(mě je 37). Už jsem si tady mezi těma mláďatama připadala jak matka představená. :lol: Já čekám druhý( mám 14-ti letýho kluka a v září 07 ZT). Ty už to máš skoro za pár,co?

Mizím do města, nakouknu večer. Jdu dnes mimo jiné na úúúžasné chlebíčku na Českou - už na ně mám chuť od neděle. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
19.3.08 11:21

Mischi - díky za přivítání ! Tak aspoň tady budeme „matky představené“ 2. Tvůj osud jsem poočku sledovala a teď ti moooc držím palečky ! Jo - a kde na České jsou úžasné chlebíčky ?? Teď v těhu bych se za chlebíčkama doslova uplácala :) :)

Na tu podporu kojení - není to z mé hlavy, spíš babská rada (ale slyšela jsem to z více stran a i kočenka z naší diskuse červňátka 2008 o tom psala) - kmínová polívka… Ale já rozhodně nejsem zkušená mamina (spíš přesně naopak) - jen tady předávám, co jsem už víckrát slyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
19.3.08 16:16

ahoj Monix , diky za radu.. je fakt, ze na kminovou polevku jsem zapomnela. Delala jsem si ji driv, aby maly nemel prdiky, ale pak jsem ji uz mela dost. Tak treba ji ted zase prijdu na chut. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
19.3.08 19:59

Monix - chlebíčky byly úúúžasný. Na rohu České a Solniční je lahůdkářství(už asi 100let) - jak jsou okýnka s pizzou. Mˇam! A nejlepší jsou debrecínkový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
19.3.08 20:53

Ahoj babule!
to je pocasicko, co? :-D
tak konecne dokadeno jest :roll: :lol: :lol: a prozmenu nastoupila ryma :roll: ja se z toho fakt…

vitam Monix! :srdce: dalsi zabinacka :wink: a kdeze to presne bydlis?

Mischni, tak chlebicky, joooo? :lol:

Bubis, jojo, s pi. Cermakovou napodobne :D navic tam neni kde parknout kocary… co to crsp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
20.3.08 09:24

Ahojik !

Mischni - díky za tip - příště se tam určo na ty chlebíčky stavím. Já včera koupila chlebíčky na véču - ale úplně jinde (až dole skoro u nádraží).

Krisulko - bydlím kousek od bývalé Perly.

Bubis - pak dej vědět, jestli ti ta polívka pomohla -ať potom vím :)

To počásku je úplně „pobouchaný“ - ráno jsem šla na vycházku s hafíkem a bylo skoro sluníčko, pak zase chvíli sněžilo…Co takhle trakaře - to tady ještě nebylo..:) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová