Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
28.2.08 15:30

libka cekas prvni ditko? ja uz jsem v lisni treti rok takze ji trosku znam,nez jsme se prestehovali sem bydlela jsem na hornikove akorat tady nikoho neznam takze se docela nudime:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.2.08 16:15

Jojo, první :D
Naštěstí jsem na nudu zatím neměla čas, ještě chodím do práce. Tento týden ale musím být doma (doufám, že to prozatím bude jen tento týden) , tak od pondělka procházím různé těhu diskuse, že se taky zapojím :-) Je fakt, že v Líšni nikoho neznám …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
29.2.08 10:07

ahoj brno :-)
nazdaaar Libko, vitaj! :srdce:

hele, kdo objednaval zas tohle pocasi? :x ja uz pocitala s jarem az do leta :twisted:

co nejaka ta kafarna? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.2.08 10:23

Zdravím vespolek!
Krisluko - to jaro objednala kámoška, co teď byla v Thajsku(aspoň to tvrdila), tak se jí musím zeptat, jak to, že trvalo jen pár dní. :? A navíkend hlásí naši milí meteorologové vichřici…

Libko - vítej mezi náma.

Páni, už aby bylo za týden, chystám se na gyndu, aby se dr. koukla, co jsme zplodili. Nějak se to vleče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
29.2.08 11:00

Dobre dopoledne :)

Dnes jsem mela uklizeci naladu,dala jsem prat a umyla okno v loznici a ejhle uklizeci nalada je pryc :lol:

jinac pocasicko se mi libi,vzdyt je tam teplo jako vcera :)

co dnes varite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.2.08 11:10

Nikiki - já denně naštěstí nevařím. V týdnu jen, když je nálada. Ale už jsem dnes upekla perník a chystám se na slanej koláč z listovýho těsta plněný špenátem a vajíčkama(viz. poslední Apetit) Zítra bude čína a v neděli jen hustá zelnačka, neb jdeme odpoledne na oslavu a budeme se jen cpát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
29.2.08 11:29

mischni ja varim kvuli Natali takze skoro denne ale dnes to odbudem pareckem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
29.2.08 11:50

Vítám všechny nové, stávající a všechny ostatní....... :potlesk: :-)

Počasí je na prd, už jsem se namlsala sluníčka a cokoli jiného znamená deprézi jen co rozlepím oko.

Mischni - ty jsi nedočkavá :lol: , já jsem taky byla, co bys chtěla raději princeznu nebo malého draka.........?? Listový těsto miluju, děláš taky slaný štrůdl se sýrem a šunkou??

Nikiki - dneska budou už asi zase řízky :lol: :lol: , nějak mně opouští šém při vymýšlení jídel a prckovi zatím kupuju skleničky, děsí mně až mu budu muset začít vařit nemastně neslaně - to snad ani neumím........ :?

Sevco - krabici od Nutrilonu mám nachystanou, ale plavat půjdeme nevím kdy, protože příští týden jedu už ve čt do Ostravy a plavání nám přehodili na úplně jiný den - dali nás dohromady s prťatama (6měs) a náš drak jim tam cákal a vykřikoval takovým způsobem že se prťata bály. Musíme chodit s většíma dětma........

VESELÁ KAVÁRNA - ŘEČKOVICE - volala jsem tam jestli je problém s místem dejme tomu pro 5 maminek s kočárkama. Paní byla moooc ochotná, místo určitě, ale lépe dopoledne a v případě škaredého počasí den dopředu zarezervovat místa. Asi jsem vědma, ne?? Dělají na oběd i meníčka, takže hlady neumřem. Tak co vy na to?? Jste na řadě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
29.2.08 11:52

Jo ještě jsem zapomněla na sebe prásknout........ZA TREST PROTOŽE JE TAK HNUSNĚ JSEM DNESKA DOPOLEDNE VYPLENILA MIMIBAZAR..........tak a je to!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.2.08 12:36

Ivusho - tak to neznám(ten slanej štrůdl. Zkzus mi ho prosím přiblížit.Listový těsto milujem. A chtěli bysme raději holčičku( každý máme kluka z prvních manželství, takže jsou zatím mužský v přesile), ale berem cokoli, jen aby to bylo živý a zdravý. V září jsem měla ZT ve 12tt.
A řádění na MMB tiše závidím, já ještě nesmím…Ale až se do toho dám, tak to bude lítat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
29.2.08 12:41

MMB je super.vyuzila jsem ho hlavne o vanocich kdyz jsem musela lezet s nohama nahore :) ale mimiveci si chci kupovat na vlastni ruce a odkladam to co to jde protoze kdybych ted vsechno koupila pak bych se nudila :lol:

Abudu zas mlsna,smazim si hranolky :P
Ted jsem dala malou spat tak mam chvilku pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
29.2.08 12:52

Slaný šrůdl - vyválíš listové těsto natenko (jako na štrůdl :lol: ) a na to rozložíš plátkový sýr (eidam, gouda…) a šunku (jakoukoli), já to ještě posypu špetkou podravky, zamotám potřu žloutkem a posypu celým kmínem. Do trouby nechat cca 20 min, pak nechat chvilku aby nevytékal sýr až se to bude krájet na kousky.
Myslím že z celého listového těsta mám 2 „nohavice“.

Jinak to září je mi moc líto, ale už je to snad zažehnáno - vše se v dobré obrátí - držím palce.
MMB - ještě že budeme mít jinak staré děti abysme si nelezly do zelí… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.2.08 13:22

Nikiki - koukám - zdravá výživa,co? Já ujíždím na smažených „chipsech“.Udělám brambory na kolečka, hodím do friťáku a pak se sýrem a kečupem. Mňam.

Ivusho - tak ten štrůdl je jednoduchej jak facka, to někdy zkusím. A neboj, na MMB si do zelí nepolezem. Spíš budu chodit k tobě na rady. Já jsem tam ještě nic nekupovala, jenom chodím šmírovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
29.2.08 13:24

mischi potrebuji energii ne :wink: nakonec z toho mam taky chipsy,presne jak rikas ty.ale s domaci tatarkou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
29.2.08 14:29

teda tady to zije 8) super
Spousta Lisne vidim.. :) Hledame novy byt, dum.. Lisen se nabizi, ale prave ze tam taky nikoho neznam.. tak se rozhodujem..ze bych se seznamila? ;)

A kdyz jste u toho listovyho testa.. Zkousely jste pizza sneky? naprosta delikatesa.. (ale to urcite znate) :) Nebo s makem a sezamovyma seminkama je to vynikajici.. taky bych se toho uzrala
Jste me tak nalakaly vsim tim jidlem.. mam hlad (teda spis chut) na bram.chipsy, pizza sneky, strudly.. jeeejda.. ale kdo to pripravi? :lol:

To jako vazne o vikendu ma prijit vichrice? chjo.. jsem chtela poslat muze s malym ven, ale ten by ho nechal odfouknout :lol: .. samozrejme nee schvalne, ale znate to.. :arrow: muzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová