Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
teda, vy mne delate chute ![]()
ja skoncila na spagetach se sardinkama - aneb, co dum dal ![]()
ivusho, ta kavarna super - pristi tyden! mne je to fuk, kdykoli! co zvysek?
mischni, pockej, tyden utece - ale co tech dalsich 30 nebo kolik ![]()
ad. MMB - postacka uz me nenavidi
- co dodat ![]()
Tak takhle by to nešlo..... ![]()
Tak co úterý, sraz na místě v 10.00 - 11.00 velitelského času??!! Písněte kdo by stíhal, kdyžtak v pondělí odpoledne bych tam zamluvila příslušný počet míst POČASÍ NEPOČASÍ, jistota je jistota. ![]()
Dobré odpoledne a děkuju za přivítání ![]()
Tak jsem včera jásavě psala, že ještě chodím do práce (mimo tohoto týdne) a dneska na kontrole mi pan doktor neschopenku neukončil
Nejdřív mi tvrdlo břicho a pak taky říkal něco o tom, že mám nízko placentu, ale aspoň mi napsal vycházky
Na další kontrolu jdu příští týden, tak uvidíme…
Jinak slaný štrůdl taky dělám, nejdřív těsto trochu potřu kečupem a dávám tam navíc cibuli a posypu grilovacím kořením. Posledně jsem do něj dala špenát a taky to nebylo špatný ![]()
Holahola!
Libko, tak aspon budes mit klidek a pohodicku ![]()
Ivus, utery u me blby
ve stredu mam deadline na preklad (no stejne to nestihnu, ale jeste doufam
), takze v utery pojedu jak sroubek ![]()
jak jste si uzily prvni jarni bouri?
ja takovy pocasi miluju!
no nic… zpet do prace ![]()
To je ten známý vichr z hor. Už odnesl i babičku a Hanákovic hospodu.....
Tak to ne, ale nám prosím odnesl kus plotu. Naštěstí byl zachráněn a někdy bude snad i připevněn. Tatouch momentálně někde zachraňuje spadlý billboard. Jinak jarní bouře taky miluju. ![]()
no byl to peknej fukar.. takovy ja teda moc nemiluju.. .. Jsem koukala na zpravy a teda..
To radeji jen jarni bourecky..
Hele ja teda nechapu jak chcete spachat tu kavarnu? Ja si nedovedu predstavit jak s miminama.. Ze si tam budem sedet a oni budou sedet v klidku na kline? no tak to my asi nebudem moct.. ![]()
Já doufám, že už je po vichřici a zase brzo vyleze sluníčko
Včera večer se mi to počasí moc nelíbilo…
Zítra mám jít na „velký“ ultrazvuk, co se dělá kolem 20. týdne, tak jsem hrozně zvědavá, kolik už měříme a jestli je všechno, jak má být. Nebyla jste někderá na 3D ultrazvuku? Musí se na něj člověk objednat zvlášť, nebo je součástí toho „velkého“ ultrazvuku. Když mě objednávali, zapomněla jsem se zeptat ![]()
Já doufám, že už je po vichřici a zase brzo vyleze sluníčko
Včera večer se mi to počasí moc nelíbilo…
Zítra mám jít na „velký“ ultrazvuk, co se dělá kolem 20. týdne, tak jsem hrozně zvědavá, kolik už měříme a jestli je všechno, jak má být. Nebyla jste někderá na 3D ultrazvuku? Musí se na něj člověk objednat zvlášť, nebo je součástí toho „velkého“ ultrazvuku. Když mě objednávali, zapomněla jsem se zeptat ![]()
Ahoj brno ![]()
tak vcerejsi a nocni pocasicko se mi moc zamlouvalo,hlavne ta kraticka boure,juuu
kdyby tak nefoukalo sla bych i ven,ale to si pockam na letni bourky a slejvacky,to bude parada
mala byla u druheho taty tak jsme se s manzelem valeli,cpali a koukali na filmy ![]()
ted jsme byli v kostele a je docela teplo.no jsem zvedava jak se bude pocasi dal vyvijet.
Libko drzim palce na utz,ja mam ten velky uz za sebou.kam na nej pujdes?uz vite co cekate nebo si to nechate rict zitra nebo si to rict nenechate? ![]()
3D nevim,nechystam se na nej,ale myslim ze bude potreba se objednat stejne jako na kazdy utz ![]()
My už víme, že čekáme chlapečka
(byla jsem na odběru plodové vody). Před měsícem pan doktor říkal, že všechno, co může zkontrolovat, tak vypadá v pořádku, tak snad to tak bude i dál. Chodíme na Veveří. Pokaždé, když jsme tam byli, bylo tam tolik těhulek
Někdo mi říkal, že na podzim byla prý „dobrá“ vlna ![]()
Na ten 3D se budu muset objednat - manžel se těšil na video
, tak aby mohl mimíska doma studovat ![]()
nazdaaaar! ![]()
mischni , tak co, nasli jste plot i billboard? ![]()
libko , ja chodila taky na veveri, 3d jsem nesla - ale u posledniho utz mne dali fotku obliceje 3d ![]()
nikiki , kam chodite do kostela? psalas, ze jsi z lisne, tak k salosum?
bubis , ja si teda taky nedovedu predstavit, ze bychom v klidu a miru sedely a kecaly popijely si a prcci spali a nervali…
co to dalsi cviceni? ![]()
Nazdááárek, tak drak spinká. Je to pěkně nahov…,že nemůžem pořádně ven ![]()
Dnešní obídek - prlněná tortila
moooc bobrý
.
Manža jel nachvíli do práce tak odpočívám
, ale pozooor už se tam mrmlí chjoo.
Ivuš já v úterý možu
, když se nás nesejde víc, tak dáme kafíčko u nás ju?
Bubis, jak děláš ty šnečky s tím mákem? Manža ho miluje, tak bych to zkusila.
Jo jinak máte všichni střechu? ![]()
A vííítám všechny nové. Já jsem taky chodila na UTZ na Veveří a na 3D jsem nebyla zbytečný prachy.
Tak zatíím pááá
Ahoj, všichni doufám zdrávi - nikdo přimáčknutej větvema k zemi… ![]()
Libka, Nikiki - 3D UTZ no nevím......... mně ho udělal hodnej doktor zadara až v porodnici 2 dny před porodem a furt jsem na obrázek koukala a zdálo se mi že to naše mimi je nějaký divný
tak jsem se stresovala (naštěstí jenom chvilku) že bude mít takovej „divnej“ obličej - možná je lepčí počkat na originál ![]()
Mischni - našli jste plot i bilboard??? De byli??
Sevco - kafe jasná zpráva (dík) uvidíme v pondělí......
Bubis, Krisulko - od toho je to „DĚTSKÁ“ kavárna tam se nebude nikdo kvůli troše pláče zlobit. Teda doufám
Protože Vítkovi rostou zuby a je z něho pěknej protivec, vstáváme tak 10× za noc.
Však tam nemusíme zahřívat židle půl dne - když bude hezky, nebo nonstop řev, je to kousek do Zamilovaného hájku ![]()
libko tak to je dobre ze jste v poradku.my taky chodime na veveri.zrovna kdyz jsme tam byli na ten velky tak jsem mela trochu strach a byla tam maminka co z ordinace vysla hodne nestastna s placem tak to byli nervy… ![]()
krisulka my bydlime ve stare lisni takze chodime sem do kostela ale kdyz jsem jeste bydlela na hornikove tak jsme chodili k salesianum
mas hezkou prezdivku,ma to nejaky hlubsi vyznam? ![]()
co dnes varite?my rizoto
Já jsem se zase dívala na fotku z ultrazvuku a zdálo se mi, že miminko má trochu předkus
- člověk by to asi neměl tak moc zkoumat ![]()
![]()
Na oběd jsem měla pečené maso, zelí a bramborový knedlík - a strašně mě to jídlo zmohlo. Asi budu muset taková těžká jídla vypustit…