Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
3.3.08 21:43

mam jen sekundu.. vsechno tu litaaa, mooc lidi, uz aby jsme byli doma..
no tak Krisulko , tomu rikam informace :) Tak to zidenice neberu, kdyz je toho spoustu bliz. Jsem koukala na Jarmilu Kovarikovou.. ten kurz Psychomotorika.. to by mohlo byt dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
3.3.08 21:45

..zacina to pro deti narozene v listopadu ted v patek 7.3. Tak co rikas? nebo sis pro prdolku uz vybrala neco jinyho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.3.08 10:47

Ahoooj, :-)

Nikiki, to máš teda pěknou zásobu oblečků, aspoň máš z čeho vybírat a moc neutratíš :-)
Bubis, máš pravdu, že miminka vypadají na ultrazvuku tak trochu divně. My jsme včera byli na tom „velkém“ a když si paní doktorka zobrazila obličej a říkala, že vypadá hezky, tak jsem si říkala, jak to tak může poznat :-) Ale samozřejmě,že je mimísek krásnej, jak jinak:-)
Tak vám všem přeju pěkný den a už aby zase vykouklo sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
4.3.08 11:32

Bubis , jojojo! jsem jednoznacne pro! jen jak ted dodelavam ten preklad, nemela jsem cas zkoumat podrobnosti, tak jsem vyber hodila na tebe :oops: :lol: :lol: tak super! kde a v kolik to je? … ted jsem se na ty stranky divala - a pochopila jsem z toho, ze uz to jede - a ted v patek uz je psychom. IV. :?: :! ze pro listopadove uz to bezi od ledna… tak nevim

Fiku , vitam! :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
4.3.08 17:22

Krisulko, zitra tam zavolam, zjistim podrobnosti a neco domluvim :) No je to uz pokracovani, ale myslim si, ze je to oficialni zacatek dalsiho kurzu (pokrocilyho) pro listopadovy mimca.. tak nasi snad nebudou nijak pozadu, kdyz neabsolvovali tri predchazejici.. mozna ten muj cipisek trochu.. na nem furt neco vidim.. znas to :lol:
Libko, ja kdyz jsem videla ultrazvuk toho myho cipiska, tak to bylo siileny.. spicata bradicka, vystouply celicko, nos nahoru… :lol: no jsem si rikala, snad bude mit aspon v hlave.. :lol: ted je kraasnouckej, samozrejme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.3.08 09:28

Dobré ráno :-)

Bubis, ten náš měl zase hrozně vyšpulenou pusinku a docela dlouhý nos - je to legrační :lol: , ale hlavně aby byl v pořádku.

Chtěla bych se vás zeptat na dvě věci - jestli některá nemáte zkušenost s kočárkem „trojkolkou“ - nevíte, jak se chová to přední kolečko (nezahýbá, neseká se nebo tak něco)? A ta druhá věc - jak jste řešily těhu oblečení - myslím trička - já jsem prošla pár obchodů s těhotenským oblečením a když pominu, že moc se mi toho nelíbilo, hlavně mi to přijde hrozně drahé.
Tak děkuju předem za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fik
5.3.08 09:34

Krasne rano :)
i kdyz v Zebetine snezi :roll:

Nevim, jestli to tady neprobehlo, ale narazila jsem na vyborne stranky:
 http://www.namaterskevbrne.cz/

Taky bych rada trojkolku.. az toho naseho favorita vyzkousim, tak dam vedet :wink:
Specialni tehu veci mimo kalhot nemam.. k tehukalhotam mam trosku vetsi tricka.. a asi 2 tricka mam z www.mimiaukce.cz, ale daji se nosit i po porodu

• Citovat
  • Upravit
487
5.3.08 10:51

Zdarec Brno,

jám trojkolku quiny a jsem s ní maximálně spokojená, moc dobře se mi jezdí a hlavně se výborně ovládá, mohu jen doporučit. :lol:

Jinak u nás nic nového, male je hodnej, jen to počasí mě dost prudí, protože se nedá pořádně ven, ale zítra má prý svítit sluníčko, tak se těším. O víkendu jedeme k naši do Jeseníků, tak vejlet :-))))

Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.3.08 16:07

ahojte,
tak tehu moda je vazne desnaa a rozhodne bych tam, nenakupovala..(max.kalhoty, ty se nedaji poridit v normal obchode) Ja jsem koupila vazne bezva jeansy v Zare.. ( za stejnej peniz jak by staly v tehu mode, ale aspon bezvadny) Byla tam sekce pro tehotny, ale nevim, jestli to tam maji jeste.. JInak vrsky jsou ted prece bez problemu.. dnesni nebylo ted co byla moda, hrala pro tehotny, takze vse zabrany pod prsama a briska v luftu :wink: Ja jsem nakupovala v normalnich obchodech a koupila jsem si o cislo dve vetsi trika a halenky (takovy ty podebrany.. nebo bezvadny stylovy trika natahovaci a dalsi opblecky, kam se vejdee vse a jeste to vypada bezvadne a stoji to normalne (nosim je jeste ted) maji v HaM. Nepamatuju si, jestli to meli oznaceny pro tehulky, ale meli je na te strane, jak jsou detsky oblecky.. tam blizko pokladen. Asi tam neco takovyho budou mit porad.. Protoze ja kdyz jsem oblitla obchody pro tehotny, tak jsem se vazne zhrozila, jestli takovy modely bych musela nosit.. Vsechno to vypadalo jak po babicce a stalo to nehorazny prachy!! Zlodeji.. ted je babyboom, tak si mysli, ze na nas vydelaji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.3.08 16:08

tak to byl slovni prujem… radeji to po sobe nebudu cist..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.3.08 20:42

Zdravíčko vespolek!

Libko - já jsem dnes udělala superkup v Tescu. Mám 3 haleny ( 295,–,350,–,390,–)na obrpupek. Mají tak toho docela dost, současná moda je opravdu v tomhle směru super.A minulý týden jsem zase koupila v HM a myslím, že i v CA by se něco našlo. Těhu hodlám kupovat opravdu jen kalhoty.

Dnes jsem si teda vycházky protáhla a už se těším na horizontální polohu.

Jinak teda nutně potřebuju jaro, protože jsem dnes ráno s hrůzou zjistila, že se svým stádem koz a nafouklým břichem se vejdu do jedinýho zimního kabátu a i v tom vypadám jako polskej Žid kříženej s tlustou jitrnicí.Skoro jsem ostřelovala knoflíkama .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
6.3.08 07:48

Zdravím Brno, tak dnes je úplně luxusně, co plánujete? Půjdete někam odpo na prochajdu?

Mischni si mě po ránu pobavila tím stádem koz… :lol: :lol:

Malej zatím nachvilku zalehnul, tak jsem si trošku protáhla tělo s hadrem a kbelíkem vody… :roll:

ad těhu moda…taky jsem skoro nic nekupovala, mám jen dvoje moc hezký kalhoty - černé sportovní a rifle velikost 36, kdyby měl někdo zájem :wink: , halenky jsem nosila svoje ty co před tím, jen jsem je krapet natáhla :lol:

Tak zatím zdarec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
6.3.08 09:33

Ševčo - tys mě taky pobavila, zejména tou velikostí 36! :lol: A takový břicho, jaký tys měla tehdá na kafi, mám skoro už teď. :oops: Doufám, že to nepůjde tímto tempem, protože to už bych ho v létě vozila na dvoukoláku.

Dneska je teda fakt krásně a já dělám. A včera jsem mrzla ve svěráku(kabátu). Tak kam vyrazíte, maminy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fik
6.3.08 10:10

Hola :)
Velikost 36 me taky rozesmala :D, kdyz kouknu na sebe
mam pocitm, ze vypadam cim dal vic tluste, nez tehotne :lol: :lol: :lol:

Vidim to na prochazku.. odpoledni.. ale mam pocit, ze tady na tomto konci Brna potkavam je maminky s kocarky, a zadne tehulky..

• Citovat
  • Upravit
82
6.3.08 11:34

Ahoj, tak nám konečně vykouklo sluníčko :-) ale asi je tam docela zima…
Tesco mě nepapadlo a Zaru moc neznám - zkusím se tam podívat, díky za typy. Už jsem někde něco zkoušela, ale většinou to mělo výstřihy, ze kterých mi všechno leze (a zvlašt ted) :D Jinak co se týka velikostï těhu kalhot - jedny mám S a to s mym kotlíkem :-) je neuvěřitelné, druhé jsou M takže asi kazda firma má jiné číslování.
Souhlasim s tim, ze tehu obleceni je nehorazne drahe, na to, ze je to na chvili..... a co teprve tehotenske podprsenky - divala jsem se, zkousela a zavrhla :-)
Já jdu odpoledne do vetrniku, minule jsem nebyla, tak se uz těším.
Tak pěkný den a kdo jdete na procházku, užijte si sluníčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová