Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja jsem si ted dala jeste zemlovku se slehajdou a kafe a premyslim co si udelam k veceri ![]()
já jsem si teď dala čokoládový jogurt, 3 kiwi a ujídám kešu oříšky a mandle.
Mám hroznou chuť na smažák a třeba opečené brambory ![]()
Dneska jsem si říkala, že by nebylo špatné začít sepisovat výbavičku a pomalu něco kupovat. Myslela jsem, že je čas, že začnu až tak za měsíc, ale abych to pak nehonila… Myslím, že jak přijdu do nějakého obchodu s mimioblečky, bude se mi líbit úplně všechno ![]()
ja bych taky kupovala ale jelikoz potrebuju koupit akorat drogerku a takove drobnosti tak na to jeste nespicham.myslim ze jeste vydrzim do konce brezna a pak si to uziju ![]()
smazak neni spatny napad,to by mel i muzicek radost.mozna ho zitra spacham ![]()
ja mam spoustu veci jeste po sobe
a 5 mladsich sourozencu…takze obleceni u nas fakt kupuji jen babicky a uz to nemam kam davat ![]()
ahojte vsechny vecer v nedeli,
tak my jsme odstehovany v zidenicich u babicky.. misto poklidne nedele jsme vyklizeli koupelnu, kuchyn, zachod, protoze pristi tyden nam budou delat stupacky.. Tak jsem zvedava, jak malej bude spat v jinym prostedi.. Zatim to vypada dobre.. uz usnul a stale spinka
Tak to je u mne novyho..
Krisulko, kdyz jsem ted v tech Zi, tak ja se na to cviceni pujdu zeptat osobne ( mas jejich stranky, kde to tady v zidenicich je?) Obhlidnu teren, jak to tam funguje a dam vedet.. Protoze doma hnipat nas moc nebavi..
Sevco , recept bych ti dala hnedka, ale nejsem doma.. zkusim zapremyslet, treba si vzpomenu, nebo reknu babicce ta to bude vedet a napisu ti ho ![]()
Ivushko , no s tou kavarnou mas pravdu, ze asi jsou pripraveni na nakej plac.. ale teda fakt nevim nevim jak s tim mym dablikem.. to muzem s tema kocarama az dovnitr?
Jinak teda to musi byt zase terno vstavat tolikrat za noc.. tak sup sup at rostou rychleji ty zoubky. ![]()
Jo a ten 3D ultrazvuk.. co jsem slysela videla a co holky rikali.. .. jak psala ivushka, je to spis stresujici, protoze miminka co si budem vykladat nevypadaji nadherne na ultra.. Takze je lepsi si vazne pockat na original ne? a je to fakt.. vyhozeny penize.. lepsi koupit epesni bodycko ![]()
Tak my jdem na kute.. mejte prijemnou a nicim nerusenou noc ![]()
Zdravím při pondělku.
HLásím, že plot byl nalezen a připevněn, billboard likvidoval tatouch s hasičama a byl to prý zážiteček a na závěr dne ho na parkovišti u Hornbachu (nebo něčeho takovýho) skoro vzala střecha od těch vystavených dřevěných domečků. Prý to tam začalo lítat o 106.Tak jsem mohla mít pohrobka. Naštěstí nám zůstal zachován a v neděli jsme si dali rodinnou oslavu v čele s tchýní, takže mám zvýšený tlak ještě teď. Ale hlavně, že jsme živí a zdraví. ![]()
bre rano
mischni tak to jste meli akcni vikend.hlavne ze vse dobre dopadlo ![]()
nas ceka vikend u tchanu ale pokud nezacne tchyne mluvit o mych zviratkach a o tom ze chce prijet na par dnu az se mala narodi tak muj tlak snad zustane v norme ![]()
Holahola!
tak koukam, mame vsechny tchyne rady
![]()
ted pardon, trochu to tu zahltim
info pro ty, kdo hledaji cviceni s miminy…
Bubis : http://www.bc-kenny-brno.cz/cviceni.html (Životského 30)
jeste jsem nasla dalsi cviceni s mrnousi od 3 mesicu: # Cvičení rodičů s kojenci - cvičí se 1 x týdně 90 minut, organizuje agentura Větrník, Nerudova 7 (6.patro), Brno, další informace viz. www.vetrnik.unas.cz, tf. 541 552 211, mobil: 606 837 536 (8:00 -12:00), e-mail:agentura.vetrnik@centrum.cz # Pro děti ve věku 3-4 měsíce - organizuje paní Jarmila Kovaříková, http://www.jarmila.com # Klub Pastelka- cvičení a hrátky pro děti 0-2 roky konané každé pondělí a středu 9-12 hod v rodinném centru s celotýdenním provozem, nám. Karla IV. 4, Brno-Líšeň, webové stránky: www.pastelka.unas.cz,e-mail: klub.pastelka@email.cz # Masáže a cvičení kojenců - organizuje Centrum pro rodinu a sociální péči, Josefská 1, Brno-střed,kontakt:542 217 464 nebo e-mail e-mail:dana.chaloupkova@centrum.cz. Další informace najdete na http://www.crsp.cz # Pohybové hry s dítětem - určeno rodičům s dítětem do 1 roku, organizuje Centrum pro rodinu a sociální péči, Josefská 1, Brno-střed,kontakt:542 217 464 nebo e-mail e-mail:dana.chaloupkova@centrum.cz. Další informace najdete na http://www.crsp.cz # Centrum naděje a pomoci - Vodní ul.13, Brno-střed. Organizuje od března cvičení pro maminky s miminky či s dětmi. Pro maminky s miminky od 3 měsíců do 1 roku je cvičení každý pátek od 11 do 12 hodin, pro maminky s dětmi ve věku 1-3 roky každý pátek 9,30- 10,30 hodin. web: odkaz na článek , odkaz přímo na CENAP - http://www.cenap.cz/ , tel.: 543 254 891, 543 331 470-2 . # Pro kojence od 6-ti týdnů do 6-ti měsíců - vede PaeDr. Lucie Nečasová, Centrum volného času Brno-Lužánky, tf. 604 331 163, 549 524 115, e-mail:necasova@luzanky.cz
krisulko ja tchyni rada mam,je supr,tykame si a tak ale ona proste nedokaze pochopit ze chovam doma zviratka a je strasne posedla uklidem takze bych se tady z te jeji pomoci spis zcvokla nez si odpocala.proste vseho s mirou
..no shodou okolnosti tchan je mirek takze tchyne az radsi zustane s mirou ![]()
Nikiki píše: …takze tchyne az radsi zustane s mirou
tak to u nas radsi ne, protoze mirek je manzel
![]()
Zdravim Brno ![]()
tady Fik ze Zebetina.. co jsem vas cetla.. tak jste vsechny z opacneho konce Brna…
jinak jsem tehule, stejny mesic porodu jako Nikiki ![]()
můžu k vám?