Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mas pravdu Ivushko , je to bezva slyset (cist) takovy slova od nekoho, kdo to ma zdarne za sebou.. citim se o poznani lip.. Moc diky za podporu a taky za rady
Prdim na mliko .. a vono potece ![]()
Bubis plně souhlasím s ivush…má fakt pravdu, já už nekojím…první jsem z toho byla dost nešťastná, ale teď, když vidím, že je ševča v poho…
Holky zítra budu zase v Lužánkách - 14,30 až 16, tak toho komu to aspoň trochu vychází zvu na rande...... ![]()
Jo jsem si dneska vzpomněla na Tyninku…
, copak asi dělá, nebo spíš jak jí asi zrovna je??? ![]()
Sevco - ve čtvrtek jedeme na 12 plavat do Filie a protože máme předtím na Obilňáku kontrolu tak už nepojedem ani domů a tak 10,30 až 11,30 budu někde muset provést dopolední spánek. Tak kdyby ti to vyhovovalo tak přifrčím přímo z Obilňáku na Lesnou a mohly bysme se někde projít na Lesné. Tak se ozvi.
čerstvá zprávička od TYNINKY z dnešního rána:
Dnes ráno mi odešla hlenová zátka, asi díky tomu včerejšímu zátěžáku.Břicho mě taky dost bolelo, tak jsem si myslela, že to dnes vyvolají-včera mi to slíbili. Dneska si to rozmysleli, protože to prej nějak nepostoupilo. Zavedou mi zatím tabletu a pak až zítra začnou dál. Včechny pozdravuju čmajzla jsem to z unorčátek, abysme byli trošku v obraze ![]()
Ahoooj!
teda, chudak Tyninka, to uz je fakt opruz ![]()
Bubis, tak co? byla sis pro vahu?
jak jste si uzily slunnou nedeli? to bylo jak kdyby se vsichni najednou vyrojili, vylezli po zimnim spanku z nor…
sli jsme z obran do bilovic a pak do sobesic a tolik lidu! a tolik novostaveb! kde driv byvala polnacka, je ted regulerni asfaltka! jsem si pripadala jak babka, co vzpomina „jooo, tady za mejch mladejch let byvalo jen pole…“
![]()
Ahoj holky, nechodí sem náhodou někdo z Líšně? Hledáme kamarádku na procházky, písek atd. Než jsem si vypiplala mladší dcerku, tak se kamarádky nějak vytratily
Kdyžtak písněte SZ, díky ![]()
Jana, dcerky 1 a 3 roky
Ahoj holky!
Jsem se přišla podívat, jestli máme už další Brňátko a furt nic?
Ta Tyninka to teda protahuje.To už asi překonala všechny typy na datum porodu, ne?
Všechny ostatní zdravím a užijte s prckama krásného počasí.
Béďo, je jaro!
cauec holky,
tak vikend jsme stravili prijemne.. kdyz je hezky pocasi, hned je vsechno hezky ![]()
Krisulko , nakonec jsem si tu vahu nepujcila… rekla jsem si, ze kdyz dobre prospiva, tak to nebudu resit a at pije kolik potrebuje a kdyz je to jednou padesatka tak treba jindy je to trikrat tolik. Jak jsi rikala, z jednoho kojeni se nic nepozna.. Taky jsem protahla kojeni po trech hodinach.. chvilu byl nevrlej, ale pres vikend si zvykl a zda se, ze pije vic. ![]()
Teda Krisulko, ty si davas pekny prochazky.. jak to tak stihlas s malym? to musite fofrovat ne? tri hodky?
Ivushko , vcera jsem chtela prijit do Luzanek, ale nakonec me tady delnici opruznig, tak jsem to nestihla.. skoda.. ![]()
Dneska bych chtela jit na Kravi horu na prochazku? nechcete jit taky nekdo?
Ahoj holky-hlasi se duo z Krpole.-) my mame bohuzel cas na vychajdy jen dvakrat tydne - jinak jsem v praci a chodi babi nebo hlidaci pani, ale nekdy bych se rada pridala-pro nas idealka LUzanky! Nechodite nekdo do Reckovic do Vesele kavarny? Tam bych to rada prubla - a kousek od ni je krasne nove hriste.
Bylo by fajn, kdyby se tu diskuze uchytila.-))
Zdravi Lusie a Kika
www.kristinka.cz
Krisulko - teda taková štreka??
To ste měli někde mezipřistání ne? Nebo leda ještě na kolečkáčích.........Koukala jsem na fotky na rajčeti teda Krisík je vážně model, si nepamatuju že by se V takhle chechtal a ksichtil když byl takovej prďous. Co vaše vytopení vyschlo?? My jsme byli v neděli v Jehnicích a s náma půlka Brna - ta druhá půlka byla asi s váma.
Bubis - dneska je to pasé jsem domluvená se sestřenkou. Ale užij si to je nádherně!! Jinak koukám že řešení s mlíkem jsi popadla za správný konec, uvidíš že to bude dobrý.
Copak asi Tyninka - že bych se zase vloupala do únorňátek??
Snad to počasí vydrží......