Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
26.2.08 13:18

Ahoj Lusie, vítej, taky hlasuju pro Veselou kavárnu, nevíš jestli se tam dá udělat nějaká rezarvace? Je nás už dost + kočáry..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
26.2.08 13:25

Jsem pro ten čtvrtek na lesné budu s vámi počítat ju…ještě domluvíme…

V té veselé kavárničce jsem ještě nebyla, tak můžeme vyzkoušet…

Co asi Tyninka?? Už aby to holka měla za sebou.

Dnes odpo vozí tchánovci a já vyrážím na brusle už se těšííím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
26.2.08 17:54

Nazdaaaar!
no jo, streka velka - kojili jsme pod obranskym hradem :D ja frajerka zalezla kousek mimo hlavni cestu, usedla…a v tom tri turisti zprava, ctyri zleva, dalsi odjinud… no proste neomylne jsem si na nakojeni vybrala krizovatku peti turistickych stezek :lol: :lol: :lol:

Lusie, ahoj! :-)
vesela kavarna zni dobre! zamluvit, dat vedet! :wink:

ivusho, vloupej se do unora 8) cekame na news!
bubis, gratuluju! ono to bude dobry!!!
sevco, co brusle? a co kolena a lokty? cele? :twisted:

jinac stale vysychame, barak otevrenej do vsech stran a chystaji se k nam pojistovaci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
27.2.08 09:08

Zaslal: út 26. únor, 2008 23:13 Předmět: Od Tyninky

Ahoj, tak jsem po dlouhém boji na světě, i když císařským řezem. Jsem pěkný obřík - vážím 3900g a měřím 50cm. Maminka je moc šťastná, že mě má. Jsme obě v pořádku.

tak už je nás zase o jednu víc na procházky....... :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
27.2.08 13:21

Tyninko véééélíííkánská gratulace ať jsem brzy doma a všechno vám jde jak po másle, hodně štěstíčka :lol: 

Včera na bruslích supeeer, naprostá odreagovačka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
27.2.08 16:00

Vikinko , vitam te tu :srdce: Preju ti, at se ti na to svete moooc libi, at ses zdrava, krasna a stastnaaa. Tyninko, tak ti gratuluju, ze jsi to vsechno zvladla a privedla na svet dalsi krasny stvorenicko vsem pro radost. Hlavne at jsi v poradku… jo a preju zaaadny bolavy brisko Vikince :dance: 

Dnes jsem byla v detske na kontrole kycli.. jsme byli objednany na jednu hodinu… prisli jsme tam a siiilny.. asi 30 deti bylo objednanych na jednu hodinu.. Ani se nedalo sednout natoz kojit.. malej musel vydrzet.. to bylo revu.. Nechapu kdyz uz teda napisou cas v kolik se ma prijit, tak proc to neobjednavaji po desiti treba a pak dalsim zase nenapisi 13:10, 13:20.. to by bylo asi hodne slozity!!! Bylo tam desny vedro, na padnuti..
Tak doporucuju, jestli tam nekdo ted nekdy pujdete, tak radeji predem, at jste hned na rade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
27.2.08 16:01

Sevco , to jsi byla venku na koleckacich nebo nekde v hale? Na ty moje se mi doma prasi, tak ze bych je taky provetrala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
27.2.08 17:26

TYNINKO A VIKINKO, OOOBROVSKA GRATULACE!!! Uz se na vas tesime! Hodne trpelivosti a lasky vam obema! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
27.2.08 18:49

Tyninko : paráda, Viki je pořádný kus baby :D :dance: Tak ať se jí na světě líbí a dělá všem jenom radost. A Tobě hodně mlíka a odpočinku :srdce:

Mischni : a Tobě gratulejšn též, tfuj tfuj tfuj, tentokrát hezky až do finále :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
27.2.08 19:30

Bubis jezdím do Komárova na tu trasu pro kola, vede to za Tescem až k Olympii a je to super…, tak se můžeš někdy přidat, bohužel se teď zase pokazilo počasí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.2.08 21:15

Tyninko - obrgratulace k prďolce. Hlavně, že už jste konečne spolu!Tak klidné noci a hodně mlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.2.08 09:06

Ahoj, můžu se k vám přidat? Našla jsem vás před pár dny :-) Jsem taky z Brna - od loňského léta z Líšně. Čekám chlapečka :-) a vyklubat by se měl na konci června nebo na začáku července.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.2.08 09:07

Ahoj, můžu se k vám přidat? Našla jsem vás před pár dny :-) Jsem taky z Brna - od loňského léta z Líšně. Čekám chlapečka :-) a vyklubat by se měl na konci června nebo na začáku července.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
28.2.08 13:38

Zdravim brnohttp://img.xchat.centrum.cz/…sm/31/31.gif

A HLAVNE ZDRAVIM CERVNATKO Z LISNEhttp://img.xchat.centrum.cz/…sm/82/82.gif Libko odkud presne jsi?my jsme ze stare L. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.2.08 15:20

My jsme z té strany, co je Novolíšeňská :-) Stará Líšeň je jen přes kopeček. Tenhle konec Brna zatím moc neznám, přestěhovali jsme se ze Žabin :-) Ty ji 23tt? Já jsem ted 22tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová