Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
6.3.08 12:47

Libko - tak to já bych si raději dala větrník… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
6.3.08 16:05

Ahoj,
Krisulko, tak ta Jarmila Kovarikova a psychomotorika je pase.. mela jsi pravdu, kurzy na sebe navazuji.. tak kouknu na neco jinyho. Jak jsi zvladla preklad?
my jsme furt prestehovany.. prej to bude trvat 3-4 dny.. ha ha uz je z toho dni 7!! mne dochazeji oblecky .. vsechno mam zavreny doma.. no to je domluva s delnikama!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
6.3.08 20:09

Hola vespolek!
Bubis, :( je to ale skoda… no ale ja jsem stejne desne nachcipana, pripadam si jak tupy trpaslik, takze uz 2 dny nevychazim z domu a jen krisika vystrcim v kocaru pred okno…
prekladu odevzdana jen cast :oops: zbytek „se“ jeste dodelava

jooo, remeslnici… to je radost! :twisted: aspon, ze mate kde byt!

ad. tehotensky ooblecky - ja to uchodila v bokovkach a volnych trickach :wink: a empirovy strih to jisti :D taky jsem nosila satecky mito topu - to kdyz uz se bricho klenulo velemoc :lol:

mischni, bud rada za stado koz :lol: :lol: ja is ted obcas pripadam jak s parkem kokrspanelu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.3.08 12:49

Ahoj holky!
Včera jsem se byla ukázat s outěžkem na gyndě a moc nadšená teda nejsem. Měla bych být v 7tt, ale Julis vypadá na 5tt. Prý pěknej gestační váček s něčím uvnitř, srdíčko ještě nebije. Kontrola po Velikonocích. Takže máme dvě možnosti: Buď jsem zabřezla později(což je možné, mívala jsem teď delší cykly ) nebo je zase všechno špatně. Jsem celkem na nervy, dlabu Utrogestan, listovku a modlím se… Jestli máte nějaké příběhy o tom, jak to dopadlo dobře - sem s nima!

Jinak přeju krásný jarní víkend a pěkně provětrejte sviště!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.3.08 13:05

Mischni, tak Ti přeju hodně štěstíčka, uvidíš, že to bude dobrý :wink: . Julča je šiková holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
9.3.08 08:21

mischni, julinka je holt mladice jeste :wink: verim, ze to dobre dopadne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fik
9.3.08 17:21

Hola
Mischi, nase Sofie je stale skoro o 3 tydny mladsi, tedy pokud se to pocita podle menstruace.
Taky jsem musela mit delsi cyklus. A termin porodu na 4.6. mi posunuli az pred mesicem..
Drzim palce!!!!

Takove krasne slunickove vikendy bych brala :)

• Citovat
  • Upravit
109
10.3.08 20:32

Zdarec :!

Dnes vsem Viktorkam k svatku
http://sirmi.ic.cz/teddy/1.gif

Mischni : neboj, to zmaknete :wink: tfuj tfuj tfuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
11.3.08 11:35

Mischni: držím palečky, určitě to bude v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
12.3.08 18:15

Ahoj holky!
Už jsem se od pátku trochu uklidnila, ono to stejně dopadne tak, jak má. Tak se budu nervovat, až bude důvod hmatatelnej. Ale já Julči věřím! Dvakrát by nám to snad neudělala,ne?

Jinak jsem se pochlapila a vyrazila dnes pro formuláře na daně a ostatní s tím spojené lahůdky. A taky jsem šla nahlásit na živnosťák změnu příjmení(po roce a půl) a bydliště( po dvou letech) :oops: - nějak mi to uniklo, no. A byli v klidu, ani se neptali, kdy ke změně došlo, takže pohoda, klídek…

Zdravím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
12.3.08 19:40

…ahojte vsichni,
co ta kavarna? nejak z toho seslo vidim.. :(
Krisulko, my jeste porad nebydlime doma.. hooodne se to protahlo ..remeslnici si davaji na cas :evil: Pristi tyden bysme meli ale uz byt doma, tak bysme mohly zacit zase nekam chodit cvicit s klukama. Ja jsem pak uz nemela cas studovat tu nabidku cvicenicek, protoze nemam tolik inet k dispozici, tak az se vratim domu..
Jinak jsem poslala muze na Brandlovu do mzdove uctarny.. Vratnej ho se slovy Co tady hledas? poslal pryc, ze prej pajdak to tam uz davno nema, ze je to primo na pedagogicke fakulte.. tak to jsou idioti.. jsem byla na pajdaku a tam na me cucela jak na vola.. Koncim s nema!
Jinak jak se vsichni mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
13.3.08 08:57

Ahoj skupino..... :pank:
Dlouho jsem tady nebyla, byla jsem týden na návštěvě u segry v Ostravě a tam jaksi nebylo moc času.
Mischni - všechno dobře dopadne, mysli pozitivně :D , držím palce i na nohách tak dej brzo vědět bo by se mi blbě chodilo.
Bubis - pořád bloudím Lužánkama sama samotinká......... :cry: vyhlížím, ale marně, že zdravím ty vaše dělníky....., asi to není jednoduché se takhle přestěhovat na poměrně dlouho z domu s malým prckem :?
Tyninka se neozývá, ani do února, asi má fofry.....snad jsou v pořádku.
Akce kavárna čeká jenom až se nějak domluvíme.....otevřeno mají denně.
Brouček se i sápe po klávesnici tak zatím konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
13.3.08 14:34

Nazdar zeny!
u nas taky veselo - krison tyden s prominutim s.al a s.al… dnes teprve byly vysledky vyteru - takze nic tam nema, pry „jen nejaka virozka“, nicmene se.e dal :evil:
takze me dny sestavaji z kojeni a kojeni a noseni na rukach, prebalovani, kojeni a prebalovani :roll: :lol: :lol:
no, tak snad uz bude lepe…
Bubis , to cviceni musime, uz mi doma hrabe! jinak ad. skola - no comment… masarna uz je fakt blbakov!
ivusho , tak cerneho zlata se ti zachtelo! :lol: segra svata, co? :-D
Tyninko , pozitivni virtualni pozdrav! prvni tydny jsou sileny, bude jenom lip! :wink:
mischni , a mne nadavali, kdyz jsem to hlasila „az“ po mesici! :roll:
Fiku , Libko , jak se vede, tehule?

tak nazdar, vratili se mi milacci z prochazky, tak jdu prozmenu kojit, kojit, nosit, prebalovat, kojit… no vsak to znate :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
13.3.08 16:04

to teda byla bura 8) .. a uuuz je zase kraasne.
Ivushko, pozdravy dělnasům dnes vyridim.. jdem se tam kouknout, co tam vymysleli, ze jim to tak dlouho trva!! NO to prestehovaní neni tak snad hrozný pro prdocha, ale spis pro mýho muže. Pod jednou střechou s moji mamkou, babickou, dědou, moji sestrou, jeji dcerou, manželem, moji tetou, strýcem, dvěma bratranci, Brněnkou a zákazniky, autoškolou no a zvěř nepočítám :lol: Ze začatku bylo veselo.. se na nas vsichni chodili dívat (teda spis na malýho) a porad se vykecavalo.. no ale vseho moc škodí.. Mužík už má trochu dost toho všeho.. moc rušno a rodinno na něho :lol: Já jsem v tom vyrostla, ja jsem okey a taky se hlavě nenudím jak doma. Tady furt nekdo chodi, tak mam s Danielkem o zábavu postarano. Taky náky dohady, ale to do rodinného života patří. Taky ses jela pobavit za částí rodiny .. je to dobrý že.. náká změna.. 8) Ale každopadně už v pondělí jsme doma a Lužánky se zazelenají naším kočarem takže konec korzování o samotě :wink:
Ta kafarna se musí pooomalu domluvit.. ja myslím, že bych to s prdochem možna prubla, ale bojim bojim.. Reckovice nejsou za rohem, kdyby propukl plaaač :(
Krisulko, teda chudi Krisik.. a taky teda rodiče .. a co plinky a spotřeba že? No ale jestli jsou výtěry okey, tak to je v pohodě.. no to kolem.. .. se musí vydržet.. si aspon buduje imunitu :wink:
My jsme byli ted na 4mesici kontrole a očkování.. čéče celou dobu řval jak tur! Máme 6,3kg, takže žádnej příkr zatím nehrozí..uf. A uuž pravou ručkou chyta a natahuje se po věcech.. takže pravák? :) Jinak v čekárně spousta šikovných holčiček, takže jsem byla trochu rozhozená, že ho jěště nemužu držet v jedne ruce, jinak by se mne skacel.. ale se nema srovnavat, takže neřeším.. JInak po tom očkovaní byl dva dny fakt stráášně rozmrzelej a měl teplotu, ale o k tomu prej patří. Dneska už je to trochu lepší.
A cvičeníčko :arrow: rozhodně přístí týden někam vyrážíme. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
13.3.08 16:41

HMM......
tak to se vysvětluje proč jste se taky tak dlouho neozvaly.

Krisulko - teda koukám, ale co se dá dělat - dej si na běhavku mlíko… :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: …tak proto asi ta léčba trvá tak dlouho, a ruku na srdce kdo z vás olízl dudlík ???? :idea: Černé zlato nemusím pochtívat sama mám za nechtama, bo sem se tam narodila.

Bubis - tak to ti závidím, mně se od ségry taky moc nechtělo, prostě je super, když je přes den taky někdo s tebou doma, komu můžeš uřvance na chvilku strčit do rukou :D
A šikovných holčiček si nevšímej - co se dá dělat ti naši melouni jsou přece jenom o něco línější - jsou to chlapi!!

Byla jsem včera na svojí zdavotní pojišťovně a tam mi bez mrknutí oka proplatili 1000 za kojenecké podprdy (účtenku vystavila kámoška za nic neb my jsme nekojili - to mám jako bolestné) a 1000 za kurz plavání - takže já jsem max spokojená. To je z toho že jsem na záchod hodila ten jejich buletin co nám chodí každý rok a co jsem ho nikdy nečetla - a holt na oné místnůstce jsem se do něj nějak začetla.......a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová