Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím Brno!
Byla jsem s mamkou provést zásobování v Globusu a jsem úplně odrovnaná, jdu si lehnout, neboť navečer ještě přijde práce. Nějak mě ta Julie vysává, tak doufám, že se v úterý předvede jako obřík na utz.
Krisulko - nechcete si dát chvíli oraz od těch nemocí?Nebo zkoušíte všechny tělesné otvory…
Monix - jééé a seš původně ze Žabin? Já jsem vyrůstala na Luční a chodila do školy na Svornost(končila jsem v r. 1985
) - to je let! A mamka teď bydlí na Korejské.
Mischni - já se do Žabin přistěhovala před 12 lety, kdy jsem si vzala manžela. Předtím jsem v Brně studovala vejšku. Pocházím z Ostravy…:) - takže takový přistěhovalec. Je to taková zvláštní situace - jako brňačka se necítím a v Ostravě mě už za ostravačku nepovažují…:)
Ale do školy na Svornosti chodil můj muž a končil myslím v roce 1982 (odhadem).
Ahoj, vítám Monix ![]()
Já jsem taky z OV, ale v Brně jsem jako doma.
Doufám že jste na tom všichni lépe než my, ZUBY, ZUBY, ZUBY ![]()
Teploty, slzy stříkají na všechny strany, spánek v noci ni ve dne.
A jaro nikde.................už nic nenapíšu páč jsem permanentně v depresi z počasí…tak čau.
my cekali jaro, a zatim prisel mraz… ![]()
des a hruza, co?
Monix , ja bydlim kousek nad Vychodilkou ![]()
Mischni , nestras, prece jen jeste par telesnych otvoru zustalo nedotcenych - a doufam, ze to tak zustane!
Ivusho , dnes jsme se ritili vanici Luzankami, tak jsem koutkem oka, kde zrovna nebyl snih, koukala, jestli neuvidim oranzovomodrou, ale nic
a vy jste asi v teplicku zurili zubili ![]()
Bubis , uuuuu!
toz zdar a silu a teple spodni pradlo ![]()
Krisulko, jeee jsem zrovna (jsem tak skoro furt
) taky byla v Luzabkach v te vanici, skoda ze jsme se nepotkaly. Dneska jsem chtela zajet do toho crsp, ale v te vanici se mi vubec nechtelo do mesta, tak jsem jela na rizek k babicce ![]()
Zitra tam pojedu, teda mam to v planu… Tak ja dam vedet, jak jsem poridila a od pristiho tydne uz musime stopro nastoupit!! ![]()
Zitra odpoledne mam v planu vanici v luzankach, tak kdyby nekdo mel cestu kolem ![]()
tak prej silnej vitr a snih.. no nevim jestli nekam vyrazim.. aby nas to neodfouklo..
holciny, protoze pres velikonoce nebudeme na netu,
prejeme vam vsem s krisikem krasne a pohodove velikonoce a co nejhodnejsi zajicky ![]()
Ahojík holčinky !
Ivusho - takže taky z OV ? Prima - a kde jsi tam bydlela ? Já v Zábřehu… A jak pokračuje akce „ZUBY“ ? Já se toho děsím už teď, a to je Beruška ještě v bříšku
![]()
Krisulko - tak to bydlíš fakt kousek od nás
Způsob tohoto jara zdá se mi poněkud nevhodný…tedy 3st. vskutku není mnoho, že ?
Přeji všem krásné a klidné Velikonoce !
Krásné velikonoce, ať se vám povedou vejce...... ![]()
Tak sákviš přece ty Lužánky nejsou zas tak veliký ne?
Včera jsme chodili po doktorech......výsledek super!!!!! Na neonatologii ho vyřadili z evidence protože dohnal co mohl, čímž pádem jsem se rozloučila i na rehabilitacích takže jsme doufám nadosmrti smrťoucí skončili s Vojtovou metodou. Milého pana Vojtu měli pověsit do průvanu a ještě ho zkroutit do kozelce ![]()
Monix jsem z Muglinova - to je nad Bazalama. Zábřeh moc neznám.
Krisulko, Bubis posílám SZ.......
Dneska jsme měli plavčo ve Filii tak jsem se stavila u Sevci má to doma moooc hezký a ještě jsem dostala kafe heč… ![]()
Kam se na velikonoce chystáte? Hlavně někam do tepla.........mně by se líbily třeba Kanáry (asi si zajdu na solárko se vohřát) ach jo.
ZUBY jeden už cinká druhý tipuju do neděle že taky vyleze.......teploty vyskočily na 38,5 tak čípkujem.
Ještě vám popíšu dnešní ranní rodeo. Brouček jak má ty zuby, tak je s tím spojeno řidší kakání. Mám rýmu, nic necítím, a dneska ráno po snídani se pokadil, já jsem nereagovala, ještě jsem ho ponosila a kakoše jsem mu rozmastila na záda až na bodyno. Pardon, že to tak musím napsat. Pak jsem na to přišla, tak nevědíc si rady, vrzla jsem dítě do vany. Když jsem pustila sprchu brouček se lekl a snažil se vyskočit z vany (už stojí), ujely mu nohy spadl, praštil se do hlavy, strhl na sebe pytel s hračkama a já jsem ho pro jistotu, jak jsem ho chytala, osprchovala včetně hlavy. Tak si to umíte představit - a do toho přikráčel manžel, který nechal doma diář. Tak ten nechápal ![]()
Tak to máte pro zasmání jaký jsem jelito......... ![]()
Mějte se.........
Ivusho - dobrá historka. Ještěže si manžel nemyslel, že dítě týráš v jeho nepřítomnosti. ![]()
Včera mi nastydnul živitel, má smrtelnou rýmečku, tak je roztomilej, jak ti vaši prckové, když jim lezou zuby. Ale já to vydržím!!! ![]()
Přeju všem krásné Velikonoce a ať vás moc neseřežou!
Ahoj holky!
Tak jsme byli na tom Titanicu. Je to docela nářez, když víš, že ty věci byly na té lodi a pak 4km na dně oceánu.(Osobně si nejsem jistá, jestli tam neměly zůstat) Výstava je moc hezky udělaná a ani tam na sobotu nebylo moc lidí.A nejlepší je, že jsem přežila. Tam totiž dostanete lodní lístek se jménem pasažera a na konci výstavy podle seznamů zjistíte, jestli jste přežili nebo ne. A já jsem si říkala, že jestli přežiju, tak Julča taky. A přežila jsem - teda jako jediná . Tatouch i puboš šli ke dnu…
Krásnou neděli …
Přejeme vám všem s Alexíčkem krásné Velikonoce a snad se nám už zlepší i počasíčko.
Jinka u nás nic nového, jen asi to,že od zítřka vyzkouším na Alexikovi nové papání, tak snad se mu z toho neroztrhne bříško ![]()
Zatím papa
ahojte holky, .. taky preju krasny svatky.
Ivushko, to mi ani nerikaj, ze byvas taky v luzankach a se nepotkame.. tento tyden jsem tam odpoledne byla krom jednoho dne vzdycky. No tak jeste neni vsem dnum konec
Jinak teda k te vasi nehode.. docela to znelo nebezpecne, tak snad je malej v pohode.. My jsme zase byli s malym vcera nakupovat (podotykam dva dny nekakal) a jak si tak sedel v autosedacce, tak to na nej prislo.. No parada, dovedete si predstavit jak vypadaji dva dny v plincce?
no takze plinka nestacila a a nejen bodycko, ale i kabatek, puncochacky, zalhoty vsechno zadelany ![]()
Si predstavte, ja jsem az dnes vyfoukla vajca, manzel udelal michany a ted je budu voskovat, abych mela aspon neco pro chalany
Babicka koupila Danielkovi uz malou mrskacku, tak nas tady vsechny uz od vcerejska sviha ![]()
Vcera jsem koupila listove testo uz predvalene (si to ulehcuju jak muzu) a chci udelat naky ty pizza sneky nebo zavin.. mate nejakej supr recept, jako fakt dobrej..? Uz jsme se tady bavily..
Jinak jsem delala babi44iny vdolky (od babicky delikatesa), ja dala moc mouky takze v panvi nenabehly.. chjoo. Zitra dalsi pokus
A to pritom je tak lehky.. mouka, vejce, sul, rum (bez cukru, drozdi, takze dietni.. teda pak az na ty povidla).. ale dat vseho spravne ..hmm… ![]()
Hele Mischni, kde je ta vystava Titanicu? to me docela zajima.. Jsem ted v posledni dobe kulturni barbar. JInak jestli jste prezily zkazu Titanicu, tak pak uz je pro vas vsechno brnkacka ![]()
Bubis - teda vdolky, jo? Já už pekla ledacos, ale vdolky a koblihy nee.
Ten Titanic je v bývalým Bauhausu ( za Hornbachem. Denně 10-20h, vstupné mastné - 300 dospělí, 200děti do 14-ti let. Ve všední den teda myslím o 50,– míň. Ale tohle neuvidíš každý rok, takže koho to zajímá… ![]()
Zdravím při úterku!
Jak jste přežily Velikonoce? Já je nějak moc nemusím. Když pominu náboženský podtext( pro věřící to je to celé o něčem jiném), tak nechápu, proč mě má každej chlap na potkání seřezat a já ho ještě obdarovávat. Tady se ve mně probouzí taková malá feministka.
Ale u nás to naštěstí probíhá decentně.
Jinak jdu dnes v 15h na tu kontrolu s Julií, tak nám držte prosím palce, prdelku mám staženou pěkně už teď, ale snad to bude ok.