Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
2.4.08 19:05

Tyninko, jsi sikula velika! uplne mne bylo z toho popisu porodu blbe :roll:
Viki je krasna! holky, posilame vam s krisikem :srdce: , opatrujte se a vylecte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
6.4.08 18:36

Ahojky, ženy. :wink:
Tyninko to bylo naprosto vyčerpávající, aspoň jsme u tebe zpátky v obraze. Beruška je mooc hezká princezna :D
Jinak jak bylo o víkendu? Krisulko tak co byla vycházka v pevné obuvi? Bubis dovolil vám křikloun vytáhnout paty? Sevco, svištěly brusle po asfaltu?
My jsme byli kouknout v ZOO na medviďata, jsou myšánkovsky roztomilá. Taky jsme stihli posekat zahradu, a v sobotu byla celodenní holčičí drbárna - kluci měli motokáry v Mpaláci. ÁAAA opět prudím - co zítra Lužánky?? A proč furt prudím jenom já?..........Protože mně to baví :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
6.4.08 20:11

nazdaaaar :-)
abych setrila prst, zvolili jsme kolo :lol: krisik se vezl jako kral :D

ivusho, prudis naprosto spravne! :lol: ja bych sla - nekdy po o - 13, 14??? my rezim pevny nemame, cili mne je to fuk :roll:
a co ostatni? prudprudprud! (citoslovce prudeni :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.4.08 11:22

Jsem mrcha potměšilá - kdy budete dneska v tom lijáku v Lužánkách? :lol: :lol: :lol:
Já si chrochtám, protože nám se zalívá trávník…
Krisulko - vy máte tu rikšu za kolo? To by se mi taky líbilo - teda vézt se, ne šlapat.
Ivusho - vy jste byli na medvídcích? Já taky doma otravuju, ale nikdo se mnou nechce jít. :cry:
Tyninko - Viki je nádherná a porod teda síla. Ševčo - jak na bojišti? :wink:
Ostatní zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
7.4.08 11:43

Á první zlá sudička, počasí škoda, ale mně se nezbavíte. 8) 8) :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.4.08 17:22

chachaaaa, na nas svitilo slunicko, hec! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
7.4.08 22:28

Ahoj holky, teda to počasí se trošku zkazilo.
Hele já čučím jako puk … Krisulko koukala jsem na vaše fotečky a mimo to, že je Krisík fakt úžasnej mi padl do oka strejda Jakub a teta Terezka :-D
Já se s nima totiž setkala na kotrole v porodnici :-) a náhodou si je teda pamatuju … pak v čekárně seděli vedle mě:-)
To Brno je fakt malý.
Dnes sme úspěšně konečně sehnali odsavačku na vysavač a rýma se snad konečně zlepší.
Děkujeme za pochválení Vikouška. Před chvílí jsem na ni koukala, jak mi spinkala v náručí a říkala jsem si, jak je to neuvěřitelný … ještě pořád se mi zdá zvláštní, že ji mám. Je to prostě kouzelný :D
A co Vy holky? Tak abych byla v obraze :-)
Tak Krisulka má něco nohou…Ševča má doma bojiště…Ivusha pořádá lužánky:-) a mischni jí to kazí :-)
A co jinak … no budu muset opravdu dočíst :oops: :lol:
A co dětičky poslouchají a rostou? Jejda Bubis … co bříško? Ještě trápí?
Tak já jdu dokoukat Dr. House a jdu na kutě ať nejsu uplně mrtvá až bude chtít prcina ráno baštit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.4.08 13:54

Tyninko a ostatní maminy - to jako existuje odsávačka na vysavač?! 8O Jako na lux? asi nechápu…to vezme ty soplíky i s nosem,ne? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.4.08 14:15

NEEE, má to soustavu otvorů, které ten „cuc“ trošku zmírní, ale je to bomba!!! Kdo nezkusil neuvěří… 8O , hlavně když už máš dítě které nečeká odevzdaně až mu milostivě vycucneš nos hadičkou a pere se s tebou jako by šlo o život tak uděláš cuc-cuc - 2 vteřiny, hotovo. Taky jsem byla skeptická, a nakonec jsem na ní tak závislá že mně málem trefil šlak když jsem v Rakousku sháněla po apartmánech vysavač a nepodařilo se mi ho sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
8.4.08 16:43

ahojte holky,
dlouho jsem nenapsala..
Dneska jsme byli u doktorky na ockovani a ta nas poslala na neurologii na EEG. Uz nakou dobu si vsimam, ze danielek je nejakej neklidnej.. porad haze rucickama, casto je podrazdenej a k veceru uz je k nezastaveni jak sebou porad mele.. musim ho zavinout a houpat aby usnul, protoze je desne unavenej z toho neustalyho pohybu.. Nevim co mam delat.. u doktory se taky temer nezastavil.. rikala, ze pohyby jsou normalni, ze se urcite nejedna o spasmy.. reaguje na vsechno.. ze by to mohla byt hyperaktivita.. Nevim jestli mam brecet protoze by mohl byt hyperaktivni nebo byt rada a doufat, ze snad je to jen hyperaktivita.. Taky nas urcite neminou rehabilitace.. jeste pri pritazeni do sedu (za rucicky) nechava hlavu dole..vubec si ji nepritahne. Doktorka rikala, ze by ty rehabilitace mohli pomoct a malej se uklidni, kdyz bude cvicit a zkoordinuje rucicky a tak. Ja ale nevim co mam delat se sebou, citim se hrozne.. V utery jsme objednany. Jinak nevite jestli je tady naky forum, kde maji stejny problem (neklidne dite) .. ja nemuzu nic najit jsem z toho uplne nestastna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
8.4.08 16:47

jinak Tyninko, Vikinka je moc uzasna holcicka.. je bezva, ze je tak hodna.. jen tak dal, uzivej si to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
8.4.08 16:54

nechapu proc se mi tam najednou nezobrazuje danielek.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.4.08 17:41

Bubis ach jo, ty teda máš trápení. Nevím jak bych tě potěšila - aspoň si nedělej vůbec hlavu s tou trakcí (že neudrží hlavičku, když ho zvedáš za ruce), to se spraví. Rehabilitace uvidíš jak se ti to bude pozdávat, mně to dost vyděsilo, protože V u toho strašně brečel, ale určitě to má kladný vliv. To bych zase kecala, kdybych tvrdila že nemá. Jenom já jsem si řekla že je mi jedno že leží jak placka, hlavně že neřve. Taky ležel jak placka do 9tého měsíce - ale pak to rázem všechno dohnal. Jinak držím palce na to úterý, ať je to „jenom“ hyperaktivita. No co? tak ho budeš honit denně kolem dokola Lužánkama, abys ho uhnala. Ozvi se, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
9.4.08 14:10

jdeme do luzanek, nejdete nekdo? vyrazime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
9.4.08 14:22

JÓOOOO :D :D :D