Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
21.2.08 10:05

Mischni … gratulujuuu :potlesk:
budem tady virtualne oslavovat.. :-)
Jinak nadherne teda je a urcite musime vyrazit ven .. kam bysme mohly v patek? co kravi hora? nebo klido jinde.. Jen bych rekla, ze by bylo lepsi vyrazit driv, protoze pri navratu by byly preplneny mhd (bude patek, vsichni spechaji dom a tak) :(
Jinak Ivushko , tak ta noc co jsem psala, ze uz spinkal, tak ta vazne klapla :wink: asi ta nase spolecna vychazka nejak zabrala na malyho a od toho vecera, krome jedne noci spi rooozhodne lip: usne v devet a budi se uz jen po 3-4hodinach :D .. jsem taaak stastna.. ale abych to nezakrikla.
Tyninko , jeejda, to je teda pech.. no ja jsem to mela stejne… po terminu jsem furt chodila na monitor a prohlidku (kazda ta prohlidka byla deesne bolestiva), taky porad vsechno vysoko a neotvirala jsem.. po tydnu me pozvali na vyvolavanej.. a vsechno dopadlo dobre :arrow: tak ja doufam, ze u tebe to bude taky vsechno v pohode. Jeste mne poradili, abych si udelala prijemny vecer s manzelem ( to pry hoodne pomaha) :wink: Ja ten vecer dostala kontrakce (sice nestacily a museli mne pomoct, ale asi to melo nakej ucinek)
Ja dnes vyrazim do luzanek, tak doufam, ze se trochu vyjasni, ted to totiz moc hezky nevypada :roll:
zatim ahojte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.2.08 10:37

Tyninko - tak můj tip nevyšel, je to škoda protože by sis možná toho tvojeho lenocha :lol: mohla dneska pochovat. Zátěžového testu se neboj je to pohoda, akorát se to strašně vleče. Třeba se ti to tím rozběhne a budeš to mít před víkendem za sebou??!! Možná s tím i počítají…
Sevca - byla jsem na spinningu, blíže až se uvidíme......v pátek??
Krisulko - podle stránek DPMB jsem vysondovala že bydlíš někde na Vychodilce (a máš to kousek na Přívrat), jestli bude v pátek hezky tak já se klidně dovalím do Žabin mám to přes kopec cca 15 min pěšky.
Mischni - GRATULACE :-) doufám že nám dáš vědět jak se mimoušovi daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.2.08 10:42

Bubis - SUPEEEER :-), jsem ráda i za tebe a doufám že se všechno s přicházejícím jarem srovná a z nás budou ty nejšťastnější maminky pod sluncem. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.2.08 11:39

Teda já tady snad dneska popíšu celou stránku sama :roll:
Ale musím vám to napsat jsem toho PLNÁ - zrovna nám přivezli novou autosedačku je NÁDHERNÁÁÁÁ
 http://www.babymax.cz/…bie_2008.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
21.2.08 13:14

Ivusha - krááásná sedačka, to se bude prckovi hovět :lol:

Mischi - opravdu ooooooooooooooooooooooooooooooobrrrrrrrrrrrrr gratulace, mooooc Ti to přeju, ať je všechno v poho :lol: 

Jinak jsem pro v pátek se sejít na Kraváku, já tam pojedu 4, tak kdo se všechno přidá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.2.08 13:27

v kolik??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
21.2.08 13:35

Nazdaaaar!
tak dnes same dobre zpravy :-)

Mischni , OOOBROVSKAAAA GRATULACE!!!! :srdce: :dance: :srdce:
uz se tesim, az s nami budes korzovat :D (a do te doby na tve tehotenske vylevy :lol: :lol: )

Ivusho , ano ano, mily Watsone, kousek nad Vychodilkou :D a sedacka super!

pro Kravi horu kazdopadne jsem!! staci rict v kolik a dojedu jak na koni!

jo, dnes po 11 se kamaradce narodil Tadeas (jak jsem v Luzankach cekala na sms, tak az dnes :wink: ), tak se tesim, ze zas uvidim uplne malilinky miminko :srdce: (a hlavne, ze nebude brecet a prdikovat mne 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.2.08 14:38

tak co s tou hodinou?? mně by vyhovovalo 13.30 - 16.00 kdykoli v tomto termínu. Ale hlavně by si měli říct prckoši a kojoši - na kojo venku ještě není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.2.08 14:51

Holky, díky za gratulace, hodlám to tentokrát dotáhnout do vítězného konce. 8)
Krisulko - koukala jsem na fotky ze křtin a nemůžu se zbavit dojmu, že tu paní, co je asi tvoje maminka znám. Já mám totiž šílenýho pamatováka na obličeje, ale nikdy nevím odkud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.2.08 14:51

JO - a zítra ať vám svítí na Kraváku sluníčko a prckové jsou vzorní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
21.2.08 15:26

Ahoj brňandy,
děkuju moc za podporu … snad to bude dobrý. Dnes od rána kmitám, byla sem ve Futuru, teď sem dovařila, ještě udělám mamce noky, umyju nádobí, pak vyrazím na pošty … došly mě dvě věci a jedna na balíkovou, druhá na normální poštu, takže se projdu a pak mžná ještě zajdu do Sparu pro sluchátka, abych mohla poslouchat, pokud si mě tam zítra nechají :-)
Takže bych řekla, že tím celodenním běháním bych mohla tu moji Vikinku trošku vyklepat a zítra by to už mohlo být lepší :-)
Mischni … obrovská gratulace a krásné prožívání těhu :-)
Bubis … sex mi taky doporučili ( říkají mi to pokaždé ),ale bez partnera to jde dost těžko a pak doporučili ty procházky, tak se snažím :-)
Holky užijte si zítra výlet po kraváku, doufám, že budete mít pěkně :-)
Mějte se tu krásně a pokud se zítra vrátím domů, tak dám vědět …
Jo a Ivusho … autosedačka je opravdu krásná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
21.2.08 16:40

Já jsem pro těch 13-13,30 ju, ještě nevím, jak to bude s jídlem, ale nějak to zmáknem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.2.08 16:56

tak jo, nebudem se domlouvat úplně na přesnou hod, já tam budu taky tak nějak zhrubka, však se na tom svahu najdem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
21.2.08 19:15

Budu tam taky kolem 13 korzovat :D

Mischni , jojo, to je docela mozny :roll: nechodilas na Plovdivskou?
Tyninko , opravdu to nenechavas nahode :lol: tak hodne uspechu zitra!!

ach jo, vratili jsme se odpoledne domu - a co nas neceka jako silena babicka a barak vytopeny - 2 patra :evil: no tak jsme vytirali, vetrali a susili, jak to proteklo sesvrchu dolu tak na vecech z prizemi primalex (zn. vyssi kryvost a prilnavost :lol: :lol: ), proste kvalitka! tak ted cekame na pizzu, ptz. dnes fakt nevarim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
21.2.08 21:51

Kravak dobros.. prosim prosim slunicko :D
Teda Krisulko , no to je strasny.. takhle vytopenej barak? a z ceho? pracka nebo co? no to teda musela byt makacka.. jeste ze uz je relativne tepleji a ma byt, aspon to rychleji vyschne.. a co krisik? nebyl z toho mrzutej? mimca poznaji, ze se neco deje.
Jinak ja dnes byla s Danielkem u doktorky, protoze se mi porad nezda, ze mi casto po kojeni place a celkove je nakej rozmrzelej, tak jsem chtela zjistit, jestli neni hladovej.. no podle vahy vsechno v pohode, tak zkusili vazeni pred i po kojeni a ejhle jen padesatka.. (takhle pil v porodnici).. doktorka rikala, ze i kdyz jeho vaha je dobra, tak bude pravdepodobne hladovej a potrebuje vic .. Mam celej vikend na to, abych ho zasytila vic, jinak uz mne hrozi prikrmy..achjooo.. Nevite jak zvysit produkci mlika? Jsem myslela, ze kdyz budu casteji prikladat, tak to bude lepsi.. no a mudra mi rekla, ze po hodine mu rozhodne nemam davat, ze mozna je to taky duvod, proc pije jen padesatku.. ze si zvykl pit po troskach… no a nebo mam malo mlika. To je furt neco.. :cry:
Ivushko , moc pekna sedacka.. :) Je to druha v poradi? az do ted jsi mela miminkovskou> by mne zajimalo, jak dlouho muze byt mimco v te skorepine> dokud nesedi? cca 6-7mesic?
Tak ja jdu do hajan.. dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová