Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17925
13.2.08 14:28

Týninko-já byla dosti ráda že tam jsem mohla chodit ale ted mají nějaké ravidla stím plaváním nevím jak je to v brně ale tu v Blansku mužeš z dítětem chodit od roku víš.My nic nezkoušely až teprve tam mně říkaly jak to mám dělat z malím toho se neboj držím ti palečky aby jsi to měla co nejrychleji zasebou porudek a malou držela v ruce :D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
13.2.08 17:47

Zdarec Brnooo,

Bubis tak to je mi líto, že tak trpíte, to je fakt dost nepříjemný, nám jediný co pomáhá je babycalm…prý je dobrý ještě nahřívat bříško pecičkama z DM.

Lužánky - jestli nám to vyjde s krmením, tak se přídáme v pondělí 18. - zelený quiny :wink:

Zítra to máme náročný jdeme na dvouměsíční KO a potom letím ke kadeřnici, no snad to zvládnem…

Zatím papa a snad pondělí se budu těšit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
13.2.08 19:02

ahojte holky,
tak to je prima, ze se nas v tech luzankach sejde vicero :) Tak ja tam budu taky.. jsme taky zeleni.. a co treba korzovat u kasny? trebbas ve 14:30 slet? 8)
Krisulko , to byla skoda, ze dneska odpadlo cviceni.. jsem se tesila na zmenu :( chjoo.. Ja jsem na zitra taky objednana ke kadernikovi, ale teda muzik bude hlidat tu hodinku, ja to nemuzu riskovat.. se mas :)
Tyninko , hodne zdaru, :srdce:
Ivushko , to je teda bezvadny, ze jste si mohli zajet do Laa a taky dobra inspirace pro nas. Mame trimesicniho spunta a prijde mi jeste brzo na takovy vylety.. ale jsi psala, ze tam byly i mensi deti ne? Myslis, ze teda neni brzo? Nedovedu si to vubec predstavit, jak bych tam s nim zasapila.. NO jesti teda prijdes to tech luzanek, bys nam mohla popovidat :)
Sevco , Babycalm pouzivame, ale uz asi i ten prestava zabirat.. (ale je to rozhodne o neco lepsi, jeste ze jsi se o nem zminila.. :srdce: ) polstarek jsem koupila, pouzivala a pak jsem ho spalila v mikru.. tak jsem koupila druhej.. zatim zije.. ale taky moc nezabira… Doktorka nam na kontrole oznamila, ze bohuzel to vypada, ze malej bude jeden z tech mimisku, ktery to proste bude muset ten cca pul rok vydrzet.. on to vydrzi, ale co ja?
Holky tam sraz v Luzankach .. uz se tesim.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
13.2.08 20:00

Tyninko , preji rychly a nekomplikovany taky co nejmene bolestny porod a krasnou holcicku brzy v naruci!!!

tak super, uz se na pondeli mooooc tesim!!! :pankac: moje modra krava, Ivushina oranzovotyrkysova jane, zelený quiny Sevci a zeleny ??? Bubis si udelaji mejdlo :lol: :lol:

jo a budu cela krasna, protoze dnes uz tam kadernice byla a krisik vydrzel byt hodny, cili mam novou hlavu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
13.2.08 20:44

Moc vám děkuji za podporu a přeju příjemnou pondělní schůzku - doufám, že budete mít hezké počasí. já už se tak těším na jaro .. hlavně na tu zeleninu a ovoce, jak bude zase dobré :-)
Dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.08 21:47
Tyninka píše:Holky teda teď mě mrzí, že nebydlíém někde u Lužánek … pak bych s váma taky chodila na prochajdy - samotnou mě to asi nebude moc bavit 8)

Tyninka: ja myslim, ze prece nebude takovy problem nasednout na salinu (6?, 7?) u Unionu a zajet primo k parku, ne?
Kazdopadne rychly a bezbolestny porod :pankac:

Jinak pondelni srazik neslibuju, asi budeme jarňákovat v Beskydech. Ovsem pokud bude vse jinak, radi se vetreme :wink: takova banda kocarku bude jiste neprehlidnutlena :D

Prdikum zdar,
neprihlasena Maggy

• Citovat
  • Upravit
487
14.2.08 08:16

OK, tak ve 14,30 snad nám to bude tak nějak vycházet s krmeníčkem :wink: .

Bubis, tak to je nahoubelec, to je fakt, že malej to chůdaček vydrží, ale ty probdělé noci …no u nás dnes ráno ve 3,00 :cry:

Krisulko, tak to už se na Tebe moc těšíme, krásná mamina s modrou károu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
14.2.08 11:37

Ahojky, právě jsme přifrčeli z rehabilitace, zase všechno špatně leze po čtyřech vzad a podle tabulek by měl lézt vpřed… :evil: , není to jedno ????
Super tak v pondělí nakopnu káru a 14,30 budu u kašny......teda děcka jestli to vyjde tak s tolika kočárama jsem ještě nevenčila :D
A mimochodem taky nebydlíme u Lužánek, ale nízkopodlažky to jistí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
14.2.08 22:45

To je vlastně pravda, takže buď nízkopodlažky a nebo dofrčet autem, protože jsem si říkala, že normálně v mhd budu jezdit raději s babyvakem, protože s kočárkem je to u dnes dost protivných a netrpělivých řidičů dost o pusu. Naposledy, když jsem jela busem, tak jsem byla svědkem toho jak řidič zavřel jednu sotva chodící milou stařenku ( v rameni ) mezi dveře a rozjel se. STála jsem přímo u těch dveří a strašně jsem ječela na řidiče a snažila se ty dveře rozevřít … ten šíleně vyděšenej výraz té paní vidím do dnes ( pak se těm důchodcům ani nedivím, že se tak cpou ke dveřím a bojí se, že nevystoupí ). Kdybych nebyla těhotná, tak snad toho řidiče napadnu :evil:
No tak holky snad se ty prochajdy budou konat nějak pravidelně a já se budu moct s Vikinkou přidat ( jestli jí teda někdy porodím :-) )
Ivusho… to je hrůza co se těm doktorům všechno nelíbí, že? :-)
Bubis … držte se s těma prdíkama. Je mi jasný, že se to lehce řekne a hůř dělá. Je to trápení… ach jo, kdyby proti tomu mohl člověk aspoň něco udělat, že?
Tak krásnou Valentýnskou noc brňandy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
15.2.08 09:14

Tyninko, ježkovy zraky jsem úplně nervózní a asi i za tebe, protože mi připadáš úplně v pohodě a to je dobře :D Ráno vždycky spěchám k PC jestli ses ještě ozvala.
Důchodci v Brně mají štěstí že mají takového ochránce!!!! Ale jinak samo litr souhlasím jízda MHD je skutečný adrenalin.
Když jedu MHD s kočárem tak JEDINĚ nízkopodlažkou, jinak se totiž všichni tváří že jsem na té zastávce neviditelná :evil:
Tak jak jsem včera psala že Víťa leze vzad, tak změna už leze i vpřed a to poměrně rychle - takže víkend je zabitej, musíme upravit aspoň obývák aby „škodič“ měl co nejméně šancí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.2.08 13:09

Ivusho, děkuji za podporu. Já tady budu asi pořád :-) V únorových miminkách mě předbíhají a já pořád nic, ale nechce se mi přenášet. Dneska plánuju horkou vanu a nějakej ten vyvolávací čajík … aktivita mi nějak nepomáhá, skořice a pupalka taky ne, tak těžko říct. Třeba zůstaneme dva v jednom :-D
No toho se právě bojím, že budou lidi dělat, že jsem s tím kočárem as křičícím dítětem hrozně neviditelná a pak na mě budou házet strašný obličeje, když je o něco požádám a nakonec mi třeba malou vysypou :roll: Takže si zjistím nízkopodlažky a nebo budeme v mhd používat vak, ale to bych měla asi za chviličku zničený záda … ten jsem chtěla pro vyřizování ve škole. No uvidíme až se prcinka vyklube :-)
No vidíš to Víťa se naštval na doktory, že si myslí, že to neumí - přitom se mu asi jen nechtělo se před nima předvádět :-) Je to šikovnej chlapeček, ale je pravda, že ti nastává období děsně přísného hlídání. On se vlastně za chviličku postaví, tak to bude sranda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.2.08 22:39

Tak jsem vykonala různé procedury a zatím se nic neděje … jen mi z té horké vany otekly strašně kotníky a bolí nohy … no su děsnej exot :-)
Tak dobrou noc brňandy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
15.2.08 22:55
Tyninka píše:
Tak jsem vykonala různé procedury a zatím se nic neděje … jen mi z té horké vany otekly strašně kotníky a bolí nohy …

:lol: :lol: :lol: Tyninko, promin, ale vzpomnela jsem si a svoje „vyhaneni“, ktere bylo podobne uspesne :lol: :lol: :lol:
neboj, za chvili tu miminko mas a uz se ho nezbavis :twisted:
dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
16.2.08 00:54

:-) no jo .. všechny sme to chtěly a chceme nějak uspíšit :-)
Nějak se mi nechce přenášet … už bych tu prdelku malou ráda chovala a netahala ji v pupíku :-)
Tak já du do hajan a uvidím jestli se přes noc něco vytvoří :lol:
Dobrou noc holky a miminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
16.2.08 10:00

Teda vy jste experti :lol: :lol:
Vy vyháníte, a já jsem prosila za každý další den (každý deko dobrý ne?), uprosila jsem je jenom na 35+4................
Tyninko tak doufám že po tak náročném večeru už tě tady dneska neuvidím :wink: , nebo minimálně že ti splaskly ty kotníky. Manža se mi v takových situacích vždycky smál a říkal že mám nožky jak Shrečík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová