Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
24.1.08 17:14

Ahojte,
tak ja studujem architekturu :) vy uz mate vsetky deti na svete?Alebo je tu nejaka, co este len caka?A kolko vas je? Lebo sa divam,ze veeelaaa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
24.1.08 19:53

ciao,

jsem zahledla skolka G. Preissove - jeee tam jsme chodily :zasnenysmajlik:

ad plavani- s V. jsem chodila do Filie tady na Lesne a meli jsme i nahradni hodinu v hotelu Intern., pak do Slunete na Polni (za polovicni ceny).
Se Zuzkou nejak nestiham, bych musela mit hlidani Vitka.

DYNKO- ja doufam necekam :D

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
25.1.08 07:57

Ahoj holky, omlouvám se že k vám nakukuju…ale jsem taky z Brna…tak mě vaše diskuse zaujala…akorát já jsem už půl roku ve fázi snažení o druhé dítko…takže nevím jestli bych k vám taky mohla (když jsem jen snažilka a né těhulka) :oops: :lol: . Jinak mám 5 letou dceru Lucku a bydlíme v Brně -štýřicích…vedle Intersparu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
25.1.08 08:03

Ajíku jasně, že se můžeš přidat :lol:

Dalif - já jsem z Lesné :lol: - Marie Majerové…

Jinak Alexík dneska pěkně spinkal celou noc ve své postýlce, jen se budil na papání a teď si pokojeně hoví na bříšku a cvičí koníčky :lol:

Mischi - tu celou noc ti záááávidííím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
25.1.08 09:39

Mischi - bleda zavist :oops: :wink:

Sevco - sikovnej :wink:

Ajiku - ahoj! Nebydlis na Hluboke?

Dynko - ja urcite necekam 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
25.1.08 09:46

Sykorkoo…na Renneské…ale to je kousek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
25.1.08 10:37

Jo, a malem jsem zapomnela - kamaradka prodava posledni volne stenatko - fenecku staffordsirskeho bulteriera. Stenatka se narodila 31.12.2007. Dalsi info u mne ;-).
Ailik - jj, to je :-). Ja jsem ze Zidnenic, ale na Hluboke bydli prave kamaradka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
25.1.08 11:11

Bubis, nam na srkani vzduchu pomohly kloboucky - kdyz kojim s klobouckama (mam silikonove od Medely), tak malej tolik vzduchu nespolyka .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
25.1.08 11:34

cmeldo ani nevis, jak jsem rada, ze jsi mne poradila.. to me vubec nenapadlo, ze by neco takoveho mohlo pomoct.. ja totiz myslela, ze kloboucky jsou hlavne na vpadle bradavky ci kdyz jsou bolave a tak. Musim to vyzkouset.. Protoze dneska se mne budil v noci po hodine. bolesti briska.. uplne jsem slysela, jak mu to tam skrunka.. :cry:
Jeste jednou moc moc diky za radu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
25.1.08 12:05

Ahoj.
Já tu dlouho nebyla a moc vám děkuji za pčřijetí kvám.Moje kamarádka bydlí v Letovicích a má dvě děti třeba časem na sebe narazíte a budete spolu kamrádit.My máme babičku ve Vranové je to takyy kousek tak tam jezdíme co chvila za ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
28.1.08 11:20

Ahoj.
Tak jsem byla u máti na víkend.
A jak s tu máte že nic nepovídáte. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
28.1.08 11:52

Zdarec po víkendu, dneska je tam opravdu úžasně, už se těším, jak vyrazíme ven :-))
Holky Alex je samej pupínek - potničky, co na to pomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
28.1.08 12:17

Sevaca -tak to je hrozné že se samá potnička ale to se spraví a bude hej :) .Jen v sobotu bylo fajn až na ten vítr co byl v Líšni ale ten včerejšek hruza :oops: bylo hnusně a zima byla velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.1.08 20:26

Sevca: no nam kdysi doporucila MUDra opatrne zatrit potnicky lihem (tim co mas na A. pupik) - spachtlema na usi.
A hlavne primerene oblekat :D

Maggy

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.1.08 20:27

Sevca: no nam kdysi doporucila MUDra opatrne zatrit potnicky lihem (tim co mas na A. pupik) - spachtlema na usi.
A hlavne primerene oblekat :D

Maggy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová