Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
17.12.07 09:32

Ahoj BUbis!
Vítám v Brně. Tady teda poslední dobou chcípl pes, ale snad se to rozjede. S procházkama neporadím, ale gratuluju k prckovi a věřím, že i sputrík zvládnete. Až se tady objeví Krisulka nebo Ševča, tak určitě přispechají s poradou. Já jsem z Tuřan, původně teda žabiňák, ale přesídlenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
17.12.07 17:33

Ahojte :-)
Bubis , ja jsem ze Zabin, takze kousek :wink: o spurtu mne ani nemluv (vyrostl 8cm za 2 tydny!!!) - rev konstantni :roll: s kocarkem problemy nastesti nejsou, naopak je z toho tak vykulenej, ze se mu to asi libi :lol: zato oblikani :lol: a usinani jinde nez na nekom - to je boj :twisted:
ad. dudlik - v zoufalstvi jsem zkousela, ale odmita ho - takze mam po vychovnem dilematu :wink:

jinak jsem prave koukala do prosince - co jako Sevca 8) takze stale 2v1… Sevco , klid a pevny nervy - termin je vazne jen velmi nepresne voditko :roll: kdyz jsem se pred porodem rozcilovala, ze porad nic, rikala mi kamaradka, at si to uzivam, sednu si, nohy nahoru, cokoladu k ruce a vychtnam si posledni chvile klidu :lol: - a mela pravdu :twisted: takze posilam jeji poselstvi dal :-)

Mischni , zabehnuty rozhodne nejsme :? je to jeden den dobry, dalsi des… (dnes dobry :wink: ). No a co cukrovi? uz komplet? a co pracovni nasazeni na Julince? :wink: hlavne nepolevovat :lol:

No a kde jste kdo jinac?!

zatim sbohem a satecek - nekdo se mi hlasi z kosiku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
18.12.07 09:29

Ahoooj všichni,

no tak já hlásím, že stále valím vorvaně před sebou a už mě to nebáááá :lol: no dneska mám další KO v Bohunicích, prý nechávají přenášet 7 dní, tak čistě teoreticky by Alexíka mohli vyhánět v sobotu, což znamená, že štědrý den bude v nemocnici :evil: :evil: a a já neuvidím Šreka :lol: :lol:

Jinak já jsem z Lesné.

Mischi co Julča makáte makáte? :D

Krisulko jak to zvládáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
18.12.07 09:30

jooo a ahoooj Bubis vítám Tě.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
18.12.07 11:04

Sevco, mne teprv tyden po terminu chteli urcit, kdy vyvolavacka bude :? nastesti krisik vykoukl den pred tim urcovanim :D takze GOOD LUCK na kontrole :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
18.12.07 11:07

Sevco, mne teprv tyden po terminu chteli urcit, kdy vyvolavacka bude :? nastesti krisik vykoukl den pred tim urcovanim :D takze GOOD LUCK na kontrole :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
18.12.07 11:07

ty jooo, tak to jsi mě moc nepotěšila… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
18.12.07 11:08

ty jooo, tak to jsi mě moc nepotěšila… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
18.12.07 15:25

Krisulko měla jsi pravdu, další KO mi dali na neděli, což je 8 dní po termínu… :cry: začínám z toho dost depkařit…no Dr. mi udělala Hamiltona, ale myslím, že u mě asi už nic nezabere… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
18.12.07 19:35

Sevco, vim, ze uz v nic nedoufas, ale neboj! Vim, jak jsem vsechny nenavidela za jejich rady typu: vino, sex, beh po schodech, drepy a spol. :twisted: takze nic neradim - myslim, ze to je na prd :roll: nicmene psychika podle me pomaha - proste se na to uz vyprdnout, rict si, co bude, bude - a uvidis! ja uz to tehdy vzdala - a ejhle! i ten den dopoledne (do 15.30) jsem se citila naprosto fit a nerodici - a vecer (21.30) uz byl krisik na svete :lol: tak hlavu vzhuru! ven proste musi :D myslim na tebe!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
18.12.07 19:46

Zdarec holky - tak já se hlásím z ledna 2007 - a jinak Brno Krpole. Doma mám jedenáctiměsíční Kiku - teda Kristinu.-)

Sevco : napíšu ti, co pomohlo u nás - večer předtím než mi praskla voda sem šla na obrnakup - dvě hodiny v shopu, pak sem do druhého patra vynosila xxxx tašek - udělala obrhostinu - obrvšesnedla - včetně dvou bonboniér… ehm - díky tomu taky ted furt jako těhotná vypadám hehe - pak sem si dala teplou vanu / což nesnáším/ a ráno lup - vstala sem a voda lup.. a druhej den ráno mi malou vyvolávali - v sedm ráno tableta - 11.20 byla na světě. Poho jazz - ničeho se neboj.

Tak - lehce sem zavzpomínala a mažu na vánoční přípravy.

Brňandy opatrujte se - já sem občas mrknu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
19.12.07 09:49

Tak všechny rady pro Ševču jsou už zbytečný,dámy.

Jestli si to dobře pamatuju, co jsem vyšmírovala v prosinci: . Alex se narodil tak nějak kolem 23h, má 3050g(?) a bylo to za 305h hotový
Takže gratulace převeliká a těším se, až nám mamina uvede moje informace na pravou míru.
A posílám prasátko pro štěstí:
 http://www.sirmi.ic.cz/prase/36.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
19.12.07 09:50

oprava - 3,5h
Těch 305 nepřeju nikomu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
19.12.07 10:46

No tak slaaaaaava!!!!!

Sevco a Alexi, vse nej do zivota, hodne mlicka a trpelivosti na obou stranách :wink: ! :srdce: :srdce: :srdce:

(Mischni, to bylo urcite diky nasim radam 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
23.12.07 17:54

http://www.sirmi.ic.cz/vanoce/91.gif

ZDRAVÍM BRŇANDY!
PŘEJU VÁM VŠEM I VAŠÍM BLÍZKÝM KRÁSNÉ VÁNOCE A HODNĚ ŠTĚSTÍ DO NOVÉHO ROKU!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová