Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj BUbis!
Vítám v Brně. Tady teda poslední dobou chcípl pes, ale snad se to rozjede. S procházkama neporadím, ale gratuluju k prckovi a věřím, že i sputrík zvládnete. Až se tady objeví Krisulka nebo Ševča, tak určitě přispechají s poradou. Já jsem z Tuřan, původně teda žabiňák, ale přesídlenej.
Ahojte ![]()
Bubis , ja jsem ze Zabin, takze kousek
o spurtu mne ani nemluv (vyrostl 8cm za 2 tydny!!!) - rev konstantni
s kocarkem problemy nastesti nejsou, naopak je z toho tak vykulenej, ze se mu to asi libi
zato oblikani
a usinani jinde nez na nekom - to je boj ![]()
ad. dudlik - v zoufalstvi jsem zkousela, ale odmita ho - takze mam po vychovnem dilematu ![]()
jinak jsem prave koukala do prosince - co jako Sevca
takze stale 2v1… Sevco , klid a pevny nervy - termin je vazne jen velmi nepresne voditko
kdyz jsem se pred porodem rozcilovala, ze porad nic, rikala mi kamaradka, at si to uzivam, sednu si, nohy nahoru, cokoladu k ruce a vychtnam si posledni chvile klidu
- a mela pravdu
takze posilam jeji poselstvi dal ![]()
Mischni , zabehnuty rozhodne nejsme
je to jeden den dobry, dalsi des… (dnes dobry
). No a co cukrovi? uz komplet? a co pracovni nasazeni na Julince?
hlavne nepolevovat ![]()
No a kde jste kdo jinac?!
zatim sbohem a satecek - nekdo se mi hlasi z kosiku ![]()
Ahoooj všichni,
no tak já hlásím, že stále valím vorvaně před sebou a už mě to nebáááá
no dneska mám další KO v Bohunicích, prý nechávají přenášet 7 dní, tak čistě teoreticky by Alexíka mohli vyhánět v sobotu, což znamená, že štědrý den bude v nemocnici
a a já neuvidím Šreka
![]()
Jinak já jsem z Lesné.
Mischi co Julča makáte makáte? ![]()
Krisulko jak to zvládáte?
Sevco, mne teprv tyden po terminu chteli urcit, kdy vyvolavacka bude
nastesti krisik vykoukl den pred tim urcovanim
takze GOOD LUCK na kontrole
![]()
Sevco, mne teprv tyden po terminu chteli urcit, kdy vyvolavacka bude
nastesti krisik vykoukl den pred tim urcovanim
takze GOOD LUCK na kontrole
![]()
Krisulko měla jsi pravdu, další KO mi dali na neděli, což je 8 dní po termínu…
začínám z toho dost depkařit…no Dr. mi udělala Hamiltona, ale myslím, že u mě asi už nic nezabere… ![]()
Sevco, vim, ze uz v nic nedoufas, ale neboj! Vim, jak jsem vsechny nenavidela za jejich rady typu: vino, sex, beh po schodech, drepy a spol.
takze nic neradim - myslim, ze to je na prd
nicmene psychika podle me pomaha - proste se na to uz vyprdnout, rict si, co bude, bude - a uvidis! ja uz to tehdy vzdala - a ejhle! i ten den dopoledne (do 15.30) jsem se citila naprosto fit a nerodici - a vecer (21.30) uz byl krisik na svete
tak hlavu vzhuru! ven proste musi
myslim na tebe!!!
Zdarec holky - tak já se hlásím z ledna 2007 - a jinak Brno Krpole. Doma mám jedenáctiměsíční Kiku - teda Kristinu.-)
Sevco : napíšu ti, co pomohlo u nás - večer předtím než mi praskla voda sem šla na obrnakup - dvě hodiny v shopu, pak sem do druhého patra vynosila xxxx tašek - udělala obrhostinu - obrvšesnedla - včetně dvou bonboniér… ehm - díky tomu taky ted furt jako těhotná vypadám hehe - pak sem si dala teplou vanu / což nesnáším/ a ráno lup - vstala sem a voda lup.. a druhej den ráno mi malou vyvolávali - v sedm ráno tableta - 11.20 byla na světě. Poho jazz - ničeho se neboj.
Tak - lehce sem zavzpomínala a mažu na vánoční přípravy.
Brňandy opatrujte se - já sem občas mrknu!!!
Tak všechny rady pro Ševču jsou už zbytečný,dámy.
Jestli si to dobře pamatuju, co jsem vyšmírovala v prosinci: . Alex se narodil tak nějak kolem 23h, má 3050g(?) a bylo to za 305h hotový
Takže gratulace převeliká a těším se, až nám mamina uvede moje informace na pravou míru.
A posílám prasátko pro štěstí:
http://www.sirmi.ic.cz/prase/36.gif
No tak slaaaaaava!!!!!
Sevco a Alexi, vse nej do zivota, hodne mlicka a trpelivosti na obou stranách
!
![]()
(Mischni, to bylo urcite diky nasim radam
)
http://www.sirmi.ic.cz/vanoce/91.gif
ZDRAVÍM BRŇANDY!
PŘEJU VÁM VŠEM I VAŠÍM BLÍZKÝM KRÁSNÉ VÁNOCE A HODNĚ ŠTĚSTÍ DO NOVÉHO ROKU!