Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
199
6.10.07 09:38

Ahoj, dlouho jsem tady nebyla, hned jsem se dala uschopnit, tak jsem byla v pracovním procesu…
Krisulko : já teda pokud budu těhotná a Obilňák bude na svém místě, tak jdu jedině tam, co jsem tam týden chodila, všichni příjemní… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.10.07 17:37

Halooo Brno_
Co je novyho?Cekam jen same dobre zpravy.
Marketo - to je dobre, ze se v praci.Doma by to bylo na prasky.
Krisulko - uz to mas za par, co?Balis, balis?
Sevco - uz jsi zaskolila nahradnici?Kdy jdes na MD?
Me zas ceka lazaret. Zitra si dovezu tatoucha ze spitalu - osekavali mu palec. Takze budu mit doma opet pacosa. Ale ja si to vyberu, az budu v tom! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
9.10.07 17:10

Ahoj Mischni, máš recht…za chvíli se to otočí, a někdo se bude starat jen o tebe… :) Ale chudák tvůj chlap, to teda misí pěkne bolet.. :lol: Zítra budu hlídat synovce, tak už se mooc těším..a co vy, co je nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.10.07 20:11

prosba o info

Ahojte, jsem 26tt a měla bych jít na cukrovku, mudr. mne poslala na obilnák, netušíte, musím se objednávat. Dr. mi rekla, ze ne, ale je mi to nejak divny:-/ jarka

• Citovat
  • Upravit
487
10.10.07 12:50

ahooooooooj všichni,

Mischi - pečlivě zaučuju a už to mám za pát, do konce tohoto měsíce…

Jarčo - s tou cukrovnou Ti neporadím, páč můj doktor tyto testy nepovažuje za důležité a na žádných jsem nebyla.

Jinak zdravotně jsem celkem v poho, ale už to není co to bývalo, je fakt, že už nejsem mrštná jako láňka :lol: …, ale zase budu, hrozně to letí a čím víc se blíží narození prcka, tím míň si to dokážu všechno představit…

zatím pááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
10.10.07 16:31

Ahoj baby! :-)
zdravim v letu, nejak nic nestiham - jeste porad se koulim do skoly, ale uz toho mam plny kecky! zabaleno stale nemam, ale slibuju, ze do konce tohoto tydne… :-)

tak ja zas padim, :-) , vsechny se opatrujte, papa!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.10.07 18:37

Zdarec!

Jarko - neporadim, nevim. :lol:
Marketo - to vis, ze si to opecovavani vyberu. Aspon doufam.
Sevco - tak si to jeste v praci uzij a pak uz jen leharko - na materske. Je to prece dovolena… 8)
Krisulko - brzdi v letu, at se nezadychas. Mas sbaleno?
Tatouch se mi u:,–(lil u pc, tak jsem jak bez ruky. No - jsem normalni zavislak.Jestli me zitra nepusti, tak mu schovam berle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
11.10.07 11:36

Zdarec,

Krisulko teda ty jsi éééro…hlavně si prosím zabal :lol:

Mischi - dovolená no nevím, možná do 15. prosince, potom mě asi trefííííííííííí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
11.10.07 17:57

Ahooooj!
tak a ted se jdu opravdu zabalit :-)
nakonec jsem se byla nahlasit v bohunicich - puvodne jsem byla pro ten obilnak, ale 2 kamaradky tam ted rodily a dpst me odradily :? no nevim, asi zalezi :nevim: uvidime, ozkousime :lol:

vsechny moooc zdravim, uzivejte slunicko! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
14.10.07 17:04

Holahola!
to je ale krasne, do prcic! :potlesk:
jak se vam vede, babizny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
15.10.07 11:29

Ahojdááááááá jsem tady,

včera byla venku pěkná kosa co?

Já jsem měla víceméně pracovní víkend…Holky co takhle příští týden nějaký kafíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.10.07 15:28

Zdar a silu!
My jsme meli dnes na teplomeru konecne O stupnu. Fuj, uz je to definitivne tady.
V sobotu jsem byla s pubosem v Praze v Imaxu a hlavne na Bodies. Chtel to videt, neb se hodla stati lekarem.Tak co bych neudelala pro dite, ze?Byla jsem uz v lete s tatouchem a v pohode, tentokrat me teda ty mimca nalozeny „v lihu“ dostaly. Normalne mi hrkly slzy.Ale me necitelne dite si niceho nevsimlo. To bych musela dostat asi hysterak, aby reagoval.
Jinak pro kaficko jsem.Ale muzu zas jen v tu stredu, jako minule.Tak jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
16.10.07 12:11

Ahoj, no s tou zimou je to síla, dneska jsem lítala po městě, navštívila nového gynekologa, mám se snažit o mimi až tak za 3 měsíce…ale je fakt, že jsem pěkně mrzla..
Co jinak u Vás nového? Bodies jsem taky chtěla vidět, muselo to být hooodně zajímavé 8O
Krisulko drz se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
17.10.07 15:46

Jééé bodies, taky jsem se na chystala, ale můj manža to nějak odmítá…no nic, teď už to asi nedám :wink:

Jinak ta zima je fakt řádská, a to má být v pátek ve dne jen 5 stupňů. Jedem v sobotu k našim do Jeseníků, tak asi umrznu…

Středy na srazík nejsou problém…, tak která, kdy máte čas, já klidně příští středu.

Zatím papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
18.10.07 14:30

ahoj holky, prosim o radu.
chtela bych rodit v bohunicich - nevite, kde se mam ptat, kdyz bych se tam chtela podivat na takovou tu prohlidku salu, pokoju atd.? ten „den otevrenych dveri“ pro tehule?
 diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová