Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
17.9.07 14:01

děkuji za vlídné přivítání to jsem moc nečekala, když jsem vám sem tak vpadla. Datum na setkání je Ok, už bychom měli být v Brně, ale to místo… Chodila jsem do té kavárny svého času randit a tak zhruba vím jak to tam vypadá a mám trošku obavu o dostatek prostoru. Náš dvouleťák je hodně náročný na prostor… Taky nevím jak s kočárem, jsou tam schody.Nechám, to na vás, ale mám soukromý tip Vaňkovka - Kavárna Práh. Ale jestli budu jediná s dětmi tak se přizpůsobíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
17.9.07 14:13

S těma dětma je to asi fakt, ale raději bych volila něco v centru, je to pro všechny takové schůdné, kdyby bylo, třeba, tak jak dneska, tak by byla ideální Aida na Jakubáku, ale jak psala Krisulka (teda doufám, že jí ta předpověd moc nevyjde), tak už to na zahrádečku asi nebude a uvnitře myslím není moc místa…

Napadá ještě někoho něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.9.07 15:28

No a co sraz nechat jak je a pak se domluvime podle situace?V Aide vevnitr moc mista neni,co?
Takze ukol tydne: vymyslet nalevnu! :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
18.9.07 12:33

No jo! jestli jsem to nerikala - uz je hnusne :-(
dnes jsem vyrazila na 1. hodinu v novem semestru - ale jako jedina :lol: :lol: cili zitra znovu a lepe :roll:

jinac nad mistem sraziku se prudce zamyslim, ale jak rika Mischni, alespon sraz u scaly by sel… :wink:

pekny den! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
20.9.07 10:50

Krááásný den všem do Brna,

tak jak se máte, doufám, že všechno v poho a ten přístí týden platí :lol:

Mischi, jak je?

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
20.9.07 15:25

Ahoj holky!

Nejak to tady vazne,coz?
My jsme vcera chytli s tatouchem depku jak cepici.Byli jsme na otvirani nove Olympie - snobarna jak prase, ale tatouch s nima spolupracuje, tak se muselo. No, prezili jsme projevy, dali deci cervenyho, splnili spolecenske povinnosti(kreneni se na cizi lidi), minuli raut a v deset jsme byli doma, k velke nelibosti meho pubose.Proste nam to pripadalo jeste zbytecnejsi nez obvykle.Tak jsme zalehli k pc a hledali ubytovani v Adrspachu - tot nasi cesty cil pristi vikend. Tak doufam, ze to vyjde a bude pocasi, at si muzeme vetrat hlavy.
No tak jsem se vykecala a ja mi lip.

A co vy tehule, potomci radi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
20.9.07 15:26

A s pristi stredou pocitam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
20.9.07 16:00

zdravim vespolek!

se stredou pocitam tez! :pankac:

mischni, to musela byt pakarna! ja tyhle spolecensky akce z duse nenavidim :-( takze citim s tebou! adrspach je krasnej! byli jsme tam ted o prazdninach - az na to, ze vsude mraky turistu, tak parada! ale ted uz je snad mimo sezonu, tak budete mit klid :wink:

druhy pokus zacit semestr se zadaril :lol: takze ted vsechny oblitavam a vysvetluju, ze maji byt radi, ze jim nebudu zavazet na seminarich a prijdu az na zkousky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
20.9.07 16:18

hoooooooooj všichni,

Mischi, tak to znám, jednu dobu jsem dělala na propagaci v jedné velké firmě a když jsme měli otevírání staveb a pozvali se papouni, tak to byla chrůůůza a teď co dělám v bance je v podstatě to samé, kdo má prachy se rád poslouchá…jjj, co neaděláme :)

Na středu už se těším :wink: , jo a můj mimís bude asi vyloženej klíďa, páč si nijak nedělá starosti nějaký kopáním protahováním apod. jen tak zhlehka, aby se neunavil a největší gól je když si chce šáhnou manža, říkám mu teď zrovna kope, no a co myslíte, zrovna když mi dá ruku na břicho, tak přestane :?

Zatííííííím papa jo a Krisulko doufám, že už nezedničíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.9.07 08:38

Zdarec ženské - já protože sem k mateřské ještě napůl plynu pořád v práci - tak nějak nestíhám .-))) bohužel, příští středu dopoledne pracuju a pak jdeme na půl druhou smalou na KO k mudře..... chjo.-( tak snad příště. Jinak - jsme z Krpole, je tu někdo taky????

klidně písněte SZ

nepříhlášena Lusie.-)))

• Citovat
  • Upravit
1685
21.9.07 10:59

Ahojky, omlouvám se, že vám vpadám do diskuze. Jsem také z Brna, můžu se přidat do diskuze???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
21.9.07 12:17

Ahojky

vítám všechny nově příchozí, čím víc nás bude tím to bude zajímavější :lol:

Krisulko, tak to je paráda, že ve škole to nakonec vyšlo, on ten pupík profesory obměkčí :)

Jinak všem krásný víkend, jo a jak se tady někdo ptal odkud jsme, tak já jsem z Lesné.

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.9.07 12:17

Lusie - skoda, ale nepude to myslim posledni kafe, tak priste. Jo a z Kr. Pole jsem byla jeste loni, nyni transportovana do Turan. A puvodne Zabinak! Ja jsem takova scestovala, chvilku jsem sidlila i na Sumave. :lol:

DanoKlaudie - jasne, ze se pridej, at se to tu rozproudi. A napis neco o sobe,jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
21.9.07 12:53

Tak něco o mně: jmenuju se Dana je mně 30let, bydlíme zatím na Lesné v malém bytečku. Mám manžela, který je buď v práci nebo na stavbě a dceru Janičku. Povoláním jsem zdravotní sestra. stačí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
21.9.07 13:01

Sevca79 - moc ti přeji aby jsi měla klidné miminko a určitě mít budeš :-)

Janička taky kopala málokdy a můžu ti říct, že je pěkný rarrášek a kvítko z čertovi zahrádky :-)) Od tří týdnů nepovažovala za nutné spát ve dne,ale zase spinkala hezky v noci :-) ale jinak je to moc hodná panenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová