Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
9.9.07 18:52

Zdravim!
Ja delam doma(bydlim v Turanech) a do mesta jezdim pravidelne ve stredu, takze to by bylo pro me idealni. Jinam mivam naobjednany lidi i do 19h, tak bych to musela vedet dopredu.

No, ja mam zatim jen „vyhrezly spodni :,-(lo“, ale uz mi taky zavazi, treba pri drepu a tak. A bude hur.S mym tatouchem si asi pusu za par mesicu nedame, protoze nedosahneme.On ma zatim naskok. :wink:
Sevco - jak ty ses daleko? Nemas metr a nechce se mi listovat. Psala jsi neco kolem 20TT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
10.9.07 10:22

Ahojda mischni,

tento týden jsem 25 tt, jinak já bydlím na Lesné, ale pracuju na Veveří v centru,

A co děláš Ty?, že pracuješ doma? Hele nemáš ICQ.

Jinak jo počasíčko mě fakt štve je zima a já si sakra nemám co oblíkat do práce…, ale snad už tento týden mi přijsou kalhoty co jsem objednala na netu.

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
10.9.07 10:24

Krisulko kde jsiiiiiiii ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
10.9.07 11:37

Ha, jsem tu! 8)
prave vylezam z teple postylky :oops:
rozhodne jsem pro srazik! tento tyden jsem jeste naprosto free, pristi tyden mne uz asi zacina skola :? tak bych se asi mela zajimat o rozvrh :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.9.07 11:59

Zdar a silu!

Sevco - ja delam „udrzbu tel“ - kosmetika, masaze, pedikura,manikura. Delala jsem do konce minulyho roku na Smetance a jelikoz jsme postavili, tak jsem si udelala ordinaci doma a je to super.Mam i takove naivni predstavy, ze budu delat, dokud pres bricho dosahnu no a po porodu tak po dvou mesicich znova. Ale to zalezi na Julii, jak bude spolupracovat.Jinak jsem puvodne(hodne prapuvodne) zdravotni sestra, tohle delam uz 11 let.

No a co byste rekly takovymu kafi tuhle stredu, kdyz mame cas. Ja teda musim byt v 19.00 zas doma, protoze mi prijede klioska na zada a nohy,ale jestli Sevca konci v 17 na Veveri, tak by se neco stihnout dalo,coz?

Krisulko - co studujes?A jak to bude pak s prckem?Studium pri kojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.9.07 12:02

Sevco - ICQ nemam, ale uvazuju o nem. Budu se muset poradit se svym pubosem, ten je tam furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
10.9.07 12:04

streda odpoledne - hlasuji PRO :!

no, ja ja jsem takovy vecny student - studa, takze je toho vic, ale prezencne uz jen 1 :D no, a prave sestavuju rozvrh tak, aby to bylo rano nebo vecer, ze jako malyho na hodku odhodim, odvalim, pivalim, nakojim… :wink: predstava pekna, uvidime v realu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
10.9.07 13:23

srazík ve středu jsem proooo, teda lepčííí by byl pátek to dělám jen do tří, ale podřídím se…

jeee a pedinka by se mi hodila :D

Jinak navrhuju kavárničku vedle Skaly nebo Aidu co říkáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
10.9.07 13:26

hele, baby, mne je to fuk - streda nebo patek :lol: domluvte se, a proneste konecne slovo 8)
a co se tyce mista - vedle scaly ideal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.9.07 14:01

Uz jsem zase tady. Tak v patek uz nemuzu, az po 17h, coz je na pytel, kdyz Sevca dela do 15,ze?
Takze hlasuju pro kavarnu u Scaly ve stredu, cca 17h.A co poznavaci znameni? Karafiat do klopy? :wink: I kdyz vas poznam podle tvaru. takova koncentrace tehuli tam byt nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
10.9.07 14:08

mně by to vůbec nevadilo po 17,00 hodině…, ale OK, tak ve středu budu tam tak 17,10 a poznávačka…ještě ve středu písnu co budu mít na sobě ju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.9.07 14:10

Myslime vsechny tu kavarnu uvnitr ve Scale dole, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
10.9.07 14:12

vyyyyborne! pisu si do denicku, 17.10, kavarna dole ve scale :wink:
me poznate, protoze uz mam fakt pupek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.9.07 14:27

Ok, pisu si tez. Myslim, ze tam nebude takovej naval, abysme se nenasly.Takze nebudeme mrznout venku a vzhuru dolu,jo? Tesim se a jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
10.9.07 14:43

hele hoky já jsem myslela, tedy jestli to neva tu vedle Scaly (je to tam mooc pěkný) nevím přesně, jak se to jmenuje, ale byla pro tak 17,10 před Scalou si dát srazík co říkáte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová