Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7708
3.8.06 13:12

:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
3.8.06 13:32

Ahoj,
patris mezi tehulky nebo snazilky??? ja se v tech metricich vubec nevyznam :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
5.8.06 19:06

BRŇAČKY

Ahoj holky, ja cekam mimco zacatkem listopadu a hledam nejakou kamaradku z Brna. Je mi 23 a cekame prvni. Jinak jsem objednana do Heliosu, objednani trvalo asi mesic a uz se tam moc tesim. Nejlepe se tam dostanete 1, 6 nebo 7 (1 jede primo z hlavniho nadrazi, jede se smer Reckovice). Vystoupi se na Pionyrske a jde se jeste kousek pres prechod smerem z centra. Je to po prave strane. Jinak nevim jestli na Kozi delaji 3D, ale vim, ze se nedavno stehovali z Kozi 9 na Veveri 39. Preji hodne uspechu.
A ozvete se, prosim…nejlepe email 2janinka@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.8.06 19:34

Zdravím všechny z Brna a okolí

ahoj, jsem z Vyškova a moc mě potěšilo, že tu probíhá jakás takás diskuze z mého dejme tomu blízkého okolí. Hledám někoho s kým bych se mohla i potkávat. Do Brna občas jezdím. Je mi 33 let a jsem poprvé těhotná, nyní 20+2. Do nemocnice a k doktorce jezdím opačným směrem, a to do Prostějova a jsem tam moc spokojená. Je to o pár km blíže. Tak věřím, že se tahle diskuze zase trošku rozeběhne. Pa a krásný nedělní podvečer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
6.8.06 20:43

Ahoj Aquabella,
já jsem taky z Vyškova, ale mimi už máme. Tak tě jen zdravím.
 Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.8.06 21:58

Ahoj Věrko, také tě moc zdravím a jsem ráda, že jsem tu našla nějakou spřízněnou duši. Já osobně v tom nevidím problém, že už máš těhulkovství za sebou. Brání to něčemu? Přistěhovala jsem se do Vyškova celkem nedávno, takže jsem ráda za každou novou známost (dámskou). Tak jestli nemáš nic proti tomu, těším se na další zprávy o tobě a Šimonkovi. (klidně i mailem) - klaudie@volny.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
21.8.06 10:15

Na www.mamaaja.cz jsem zahlédla tenhle inzerát, tak vám to kopíruju, abyste měly s kým drandit, pokud budete chtít:

Hledam maminku ke spolecnym aktivitam s detmi (prochazky s kocarkem, pokec, plavani, …). Jsem mama ve veku 30 let a mam tri mesicniho chlapecka. Idealne v lokalite Obilni trh. Prosim piste na KamikaD@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
26.6.07 12:40

Halooo, Brno, jste tu nekdo :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
28.6.07 13:16

ja bych se tu i nasla :) ahoj krisulko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
28.6.07 13:29

Huraaaaa! :-)
ahoj Cmeldo! zdravim ze Zabin s o 10 tydnu vetsim briskem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
28.6.07 14:31

:) ja ted zdravim z centra, ale jinak Lisen :) snad se to tu trochu rozroste, prece tu nejsme samy brnandy tehule :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
3.7.07 18:43

Tak to vypada, ze jsme :nevim: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
9.7.07 22:07

cau zensky, pridavam se k vam do debaty, sice nejsem rozena Brnacka, ale prestehovana, ale natrvalo jsem se tu u:,–(ila a definitivne v Kohoutkach, koupili jsme tady docela prostorny byt a vzali si na nej hypoteku, tak tu budeme asi dokud nespadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
9.7.07 22:11

uz jsem si rikala, ze by nebylo od veci zalozit nejaky brnensky denicek, aby jsme tam mohli chodit kecat, ale po mem jednom neuspechu zakladani denicku, se teda trochu bojim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
9.7.07 22:16

Hele, Brno ozilo? Tak to budu nakukovat,jo? Brisko mam zatim jen svoje, jsme ve snazeni, ale to snad prijde brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová