Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj v Brně, tak mi jsme ze srazu venku… Včera jsem si zlomila nohu ![]()
Prostě jsme stoupla na mašinku a už ležela na zádech, v kotníku křuplo a bylo.
Pozitivum, asi budu na počítači, negativum, nemá se pořádně kdo postarat o mé dvě ratolesti zvyklé na velmi svižný a neustálí pohyb. Zůstanem teď asi na pár dní u tchýně a nechám se rozmazlovat.
Takže si to užijte a pozor na rozházené dětské hračky(upozornění platí i do budoucna
oni ti v břišku totiž taky časem začnou.)
Vitam tez vsechny nove prichozi ![]()
Lacenko, to je teda k vzteku!
tak si aspon odpocin od ratolesti a nech se obskakovat! ![]()
Sevco, diky! jo, a beton uz nemicham - dostala jsem na starost nater oken
![]()
a jsem ze Zabin
teda ted uz vlastne z Masarykovy ctvrti, ale ono je to stejne za rohem ![]()
Lacenko - no nazdar.To aby sis poridila dlouhy berle a mohla to vsechno ridit z postele.Na jak je to dlouho - tedy jak moc dolamany?
Dano - info vycerpavajici.Zbytek z tebe dostanem na kafi, jestli prijdes.Pristi stredu sraz 17.10 u kina Scala.
A prosim uz zadne urazy, choroby, porody(tedy predcasne) apod.!
Ahojky .-))
lacenka ty jo, víš že až tady mi došlo, že si taky z Brna????? Já nechápu, že jsem v lednu nezaregistrovala! Už sem ti chtěla nabídnout, že se určo sejdem a ty si zlomíš nohu
holka, tož se opatruj…ale chápu to, já mám trénink ze psa - náš labrador zá:,–(ně roznáší po bytě hračky…a nwkolikrát sem v noci ujela na gumové hračce, nebo si rozsekla nohu o nějakou dobře ožužlanou kost.-))
sraz prý je super tahle kavárna : http://www.ententyky.cz/…la-kavarna:2
nebo je fajn se srazit třeba v malém Tescu - je tam věčně prázdná otevřená restaurace Cihelna.
Tot jen nápady .-))
Zdarec Brno!
Tak jak je pri pondelku?Jaky byl vikend?My jsme delali na plote a dodelavali nam zatepleni, jeste napatlat ne sedo a uklidit po sobe -a mame to. Barva se bude delat az na jare.Uz to vypada uplne jinak, nez kdyz to bylo na cihlu.A pry budeme chodit v trenkach, jaky bude teplo, tak jsem zvedava.
Tesim se na stredu!
Nazdarek kasparek ![]()
tak co? vsichni sbirate sily na zitrek? plati teda 17h u scaly?
já táky já taky ![]()
těším se na zítřek.....
papa v poslední době nějak nestíhám a do toho všeho jsem větší a větší a zachviličku budu největší na celém světě ![]()
Tehule, jsem zvedava, jestli si pres ty pupky aspon ruku podate…a dosahnete vubec na stul pro to kafe? ![]()
Dobre ranko vespolek!
to mame dneska krasne hnusne, co? nejradsi bych zalezla pod perinu a nevylezla ![]()
Krisulko mluvíš mi z duše…, ale si to v práci fakt zabalím v poledne a půjdu se natáhnou, páč jsem v noci vůbec nemohla spát…
Mischni co se pití a jídla týče vždycky si došáhnu kam potřebuju ![]()
páček odpo
Krisulko - mas pruuuseeer! A absenci. Omlouva te jenom predcasny porod. Mely jsme pekny vecirek ve dvou. Mas sanci to napravit priste. ![]()