Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
21.9.07 14:13

ahoj v Brně, tak mi jsme ze srazu venku… Včera jsem si zlomila nohu :-(

Prostě jsme stoupla na mašinku a už ležela na zádech, v kotníku křuplo a bylo.

Pozitivum, asi budu na počítači, negativum, nemá se pořádně kdo postarat o mé dvě ratolesti zvyklé na velmi svižný a neustálí pohyb. Zůstanem teď asi na pár dní u tchýně a nechám se rozmazlovat.

Takže si to užijte a pozor na rozházené dětské hračky(upozornění platí i do budoucna :lol: oni ti v břišku totiž taky časem začnou.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
21.9.07 16:37

Vitam tez vsechny nove prichozi :srdce:

Lacenko, to je teda k vzteku! :| tak si aspon odpocin od ratolesti a nech se obskakovat! :-)

Sevco, diky! jo, a beton uz nemicham - dostala jsem na starost nater oken :lol: :lol:

a jsem ze Zabin :wink: teda ted uz vlastne z Masarykovy ctvrti, ale ono je to stejne za rohem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.9.07 16:55

Lacenko - no nazdar.To aby sis poridila dlouhy berle a mohla to vsechno ridit z postele.Na jak je to dlouho - tedy jak moc dolamany?

Dano - info vycerpavajici.Zbytek z tebe dostanem na kafi, jestli prijdes.Pristi stredu sraz 17.10 u kina Scala.

A prosim uz zadne urazy, choroby, porody(tedy predcasne) apod.!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
21.9.07 17:52

Ahojky .-))

lacenka ty jo, víš že až tady mi došlo, že si taky z Brna????? Já nechápu, že jsem v lednu nezaregistrovala! Už sem ti chtěla nabídnout, že se určo sejdem a ty si zlomíš nohu :wink: holka, tož se opatruj…ale chápu to, já mám trénink ze psa - náš labrador zá:,–(ně roznáší po bytě hračky…a nwkolikrát sem v noci ujela na gumové hračce, nebo si rozsekla nohu o nějakou dobře ožužlanou kost.-))

sraz prý je super tahle kavárna : http://www.ententyky.cz/…la-kavarna:2
nebo je fajn se srazit třeba v malém Tescu - je tam věčně prázdná otevřená restaurace Cihelna.
Tot jen nápady .-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
24.9.07 08:59

Zdarec Brno!
Tak jak je pri pondelku?Jaky byl vikend?My jsme delali na plote a dodelavali nam zatepleni, jeste napatlat ne sedo a uklidit po sobe -a mame to. Barva se bude delat az na jare.Uz to vypada uplne jinak, nez kdyz to bylo na cihlu.A pry budeme chodit v trenkach, jaky bude teplo, tak jsem zvedava.
Tesim se na stredu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
25.9.07 12:12

Nazdarek kasparek :-)
tak co? vsichni sbirate sily na zitrek? plati teda 17h u scaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
25.9.07 12:14

Jsem pripravena s plnou polni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
25.9.07 14:20

já táky já taky :lol:

těším se na zítřek.....

papa v poslední době nějak nestíhám a do toho všeho jsem větší a větší a zachviličku budu největší na celém světě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
25.9.07 14:27

VYYYBORNE!!! :dance:

cheche, Sevco, to si jeste zitra povime :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
25.9.07 14:29

Tehule, jsem zvedava, jestli si pres ty pupky aspon ruku podate…a dosahnete vubec na stul pro to kafe? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
25.9.07 14:34

:-P drzoto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
25.9.07 14:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
26.9.07 10:02

Dobre ranko vespolek!
to mame dneska krasne hnusne, co? nejradsi bych zalezla pod perinu a nevylezla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
26.9.07 11:10

Krisulko mluvíš mi z duše…, ale si to v práci fakt zabalím v poledne a půjdu se natáhnou, páč jsem v noci vůbec nemohla spát…

Mischni co se pití a jídla týče vždycky si došáhnu kam potřebuju :lol:

páček odpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.9.07 18:47

Krisulko - mas pruuuseeer! A absenci. Omlouva te jenom predcasny porod. Mely jsme pekny vecirek ve dvou. Mas sanci to napravit priste. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová