Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim odpadly tehule!Kafe jsem si teda dala s mamkou…
Marketo - kafe se nekonalo, tehule to odpiskaly.Ale maji omluvenku.
Doufam, ze to jednou vyjde, i kdyz Krisulka to ma uz za par. Tak se dostavi uz s vozidlem a bude misto kafovani kojit.
Elostris - vitej. Zase dalsi tehule. To jsem zvedava, jestli budete mit holky kde rodit. Ale vratnice to jisti. ![]()
Jezismarja, ja uz chci taky pupek. Teda pupek plnej mimina, protoze jinak ho mam plnej dost.
Elostris vítéééééééj a můžeš se klidně přidat k nám do listopadek, rádi Tě uvítáme a aspoň budu mít posilu za Brno - já jsem taky přistěhovalec a taky 3,5 roku…, kde bydlíš?
Jinak včerejší kafíčko mě mrzí, ale už tady jedu do finále, tak mušííím makat
.
Mischi neboj za chviličku budeš taky chodit s pupíkem ![]()
Zatím papa
Děkuji za milé uvítání ![]()
Market, pocházím z Ostravy, mám tam i zbytek rodiny. Abych vám taky o sobě něco řekla
. Manžel ale pro změnu pochází z Českého Krumlova, takže pendlujeme na obě strany. Tady nemám žádnou babičku, tak si budu muset hlídat asi sama.
Je mi 26, první dítko. S manželem jsme se brali minulý květen.
mischni: no já bych chtěla rodit v Havlíčkově Brodě za ideálních podmínek. Ovšem termín mám 22.12. a nevím, jak to bude se sněhem a s mým zdravotním stavem
. Mám tam totiž kamarádku gynekoložku a její manžel je anesteziolog. Držím paleček, ať už je bříško brzy plné miminka/miminek
.
Sevca79: Já mám termín v prosinci, tak snad mě listopadky přijmou
. Bydlím na Lesné, kde ty? ![]()
Ahoj holky, tak zase nic
Před 14 dny jsme na to hopli
, jediný nechráněný styk…pak na radu dr. chránit se 3 měsíce..což mi řekl, až po styku…No a v pondělí jsem měla celé dopo závratě, a mám trochu citlivé prsa, ale je fakt, že se to nedá srovnast s tou citlivosti před potratem, tak jsem ráno testla a nic
Ani nevím, kdy má dorazit mrcha…nj…
Elostris : to je supr, uz se ti to blíží a určo to vyjde vše dle plánu.
Mischni : taky se dočkáme pupíšku ![]()
Jinak se všechny mějte kráááááááásně…ja mám dnes hlídání synovce ![]()
Krasny patek damy!
Ja jsem teda jsete v deliriu, protoze jsem se vcera rochu prdla - ze zalu. Dala jsem si na opravu telefom, ze nefungoval reproduktor. A oni mi premazali celej soft, takze co nebylo na pametovce a simce je v pr..deli. Myslela jsem ,ze me trefi slak.Pry se to dela standardne a ja si mela zalohovat data.To mi ovsem rekli az po.No, nastesti mam aspon telfonni cisla.
Elostris - tak to mas dobry, to pendlovani za babickama. Od Sumavy k Tatram.A rodit u znamych je dobry, taky bych to brala.Snad dojedete a nebude kalamita.
Marketo - no tak uvidime, jeden stouch nekdy staci…
A ty se mas chranit kvuli te tve st. zlaze nebo vseobecne. Ja se v pondeli chystam na gyndu, tak jsem zvedava, co se dozvim.
Sevco - uz s tou praci sekni, nebo to sekne s tebou.
Krisulko - rodis nebo nas jenom zanedbavas? ![]()
Elostris já mám termín 15.12. a druhý 22.12
a jsem taky z Lesné, bydlím na Marie Majerové a kde Ty ? Už jseš doma na mateřské?
Jinak můžeš se přidad k nám do prosince 2007 to budeš mít lepší než do listopadu.
Mischi - jjj už se mi to blíži - 4 dny a prdím na to ![]()
Markét - tak to je pech, ale ono určo vyjde a uvidíš na testíku dvě tlustice ![]()
papa
Ahoooj! ![]()
priznavam - zanedbavam
i kdyz vcera uz to vypadalo tak nadejne! a nic ![]()
Elostris, vitej! ![]()
Mischni, jj s pocitacem je to nekdy nasi.aci! po zkusenostech opravdu vsechno zalohuju ![]()
Market, vsichni budeme s napetim ocekavat ![]()
Sevci, tak to je supr, že je alespoň někdo z Lesné
. Bydlíme na Fillově, to nemáme daleko. Už jsi uvažovala o dětském lékaři? Na Lesné jsem našla jen na poliklinice a teda nevím nevím. Nemáš nějaké recenze? Já teda dva termíny nemám, jen jeden. Kdybych to měla brát podle pohybů, tak bych měla rodit dřív, v což taky doufám ![]()
Mischni,Marketa - holky, držím vám moc palečky ![]()
Ahoj baby!
Hlasim, ze jsem dnes byla na kontrole podvozku.Takze deloha i vajecniky predpisovy, vzala mi krev na zoonozy a 21.11. jdeme na genetiku. Snazit se mame zacit az po dalsich dvou MS, ale ukecala jsem to jen na jednu. Takze v prosinci zahajujeme nove snazeni a to by bylo, aby nebylo!
Krisulko - tak co, porad nic?
Elostris, Sevco - tak to budete drandit s kocarama spolu,co? To je super!
Dano - zdravim, kdepak ses nam toulala?
Holky, ja uz budu tehotna snad az do smrti
to fakt jinak neni mozny
ledaze by se mimis rozhodl pockat na prosincova brnatka
![]()
Krisulko pěkně popořádku, páč budeme z Tebe tahat rozumy
, tak už nedělej ofrky a práskni do toho ![]()
Jinak všechny moc zdravím a už to mám za pááár, domácí šichtu nastupuju na Památku zesnulých ![]()
Zdravím!
Drandit bychom spolu se Ševčou klidně mohly
. To by bylo fajn.
Kris, neboj, nadosmrti těhotná určitě nebudeš
Zkoušíš něco na rozjetí porodu?
A já jdu péct buchtu ![]()
Tak zkusím, jestli to půjde:
http://bd.lilypie.com/6jLPp1.png