Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak se hlásíme z domu a přejeme s Alexíčkem všem krásné Vánoce a pohodičku, té teda teď moc nemáme, ale stojí to za to.
Máme trošku problémy s mlíčkem,moc ho nemám, tak musí přikrmovat Nutrilonem.
Všem děkuji za blahopřání.
ahoj holky, doufam, ze jste s vasimi broucky prezily prvni vanoce v pohode
teda vy, co uz je mate doma.
jaky byl porod v bohunicich? zatim tam chodim na monitor, termin mam za tyden… mate nejaky tipy, co si vzit s sebou, co vam tam chybelo?
diky
milé maminky,
já jsem asi letos prokletá…
v noci na štěpána mi při požáru rodinného domku uhořela sestra. MOžná si ještě vzpomenete že v létě mi umřel na rakovinu tchán a teď tohle…
už ani nemůžu plakat…
promiňte že kazím vánoční náladu, ale potřebuju to ze sebe nějak dostat a počítač snese téměř vše.
Takže Vám přeji do Nového roku, mnohem víc štěstí, než jsem měla já v tom letošním a hlavně pozor na svíčky na televizi ![]()
lacenko, vim, ze slova utechy ted asi nejsou nic moc, ale ver, ze na tebe vsecny myslime ![]()
Zdravím v novém roce a přeju všem,aŤ je co nejlepší a bez katastrof a zádrhelů.
Lacenko - to je teda síla, je mi to líto,drž se.
Lacenko, je mi to moc lito! drz se!
mne prozmenu na stedry den umrela babicka… cili jsme cele svatky zarizovali pohreb ![]()
Cmeldo, Bohunice super. chybely mi ubrousky na miminci zadek
nastesti nez doslo ke katastrofe, tatka donesl
a piti - porad jsem chodila prosit o caj
pohodovy porod!
Vsem vam, holky brnacky, preji krasny novy rok! at vse jde tak, jak ma a dari se nam!
holky, drzte se
umrti je bolestne samo o sobe, natoz na vanoce ![]()
krisulko, diky
takze jdu shanet termosku ![]()
ahojte holky brnandy,
tak dodatecne preju stastnej a hezkej novej rok.. at se vam dari a prekonate smutky a uzijete si spoustu radosti se svyma drobeckama.
Ja tu dlouho nebyla, protoze muj malej mel dosti krusne obdobi a tudiz i ja s nim- koliky.. cely svatky az do ted prokricel, vubec jsme nespali a jen houpali, ja na diete, pokazilo se kojeni a zacal mi u toho polykat vzduch ve velkym a to dela doted (nemate radu, jak se toho zbavit? do te doby pil ukazkove:(.. uz jsem mela pocit, ze to uz je vse a padnu.. dnesni noc spal..nepredstavitelna uleva. Ale co bude vecer?
Dotkorka mi bohuzel oznamila, ze asi budem patrit k tem mene stastnym a budem muset nakou dobu tohle vydrzet.. nemate recept jak to prezit psychicky? docela me to vzalo..
Jinak Sevco, moc ti gratuluju k narozeni Alexicka
Kdyz jsem tu byla naposled, jeste jsi ho mela schovanyho v brisku ![]()
Krisulko tebe taky moc zdravim.. jak se ma malej uz zveda hlavicku a objevuje?
Uz se docela tesim na jaro az budeme moct vyrazit na prochazky a ne vetsinu casu sedet doma.
Holky uz jste se nekdy sesly nebo je to zatim jen pres net?
preju krasnej den vsem
Bubis díky, zatím jsem se sešla jen s Mischi, bylo to moc fajn
, ale musíme to rotšířit i o mimísky, až bude trošku počasíčko a budeme už normál chodit ven, tak navrhuju nějaké mateřské centrum.
Ahooooj! ![]()
Bubis , to je mi lito! krisik teda taky furt rve… ted tak 14 dnu uz je to lepsi, ale pripadala jsem si zrala na Chocholouska! snad se to u vas brzo spravi! a o kojeni mi vubec nemluv! desim se kazdeho dalsiho… dokud ale krison pribyva, nechci prejit na UM… ale je to fakt na palici - nechce otvirat pusu, pravy prso mu nevoni vubec, krouti se u toho jak zouzel, no proste radost ![]()
A co kocarek? uz objevil maly jeho kouzlo, nebo se mu porad nelibi?
krisik zatim objevujejen jak maximalne efektivne rvat
kdyz ho dam na bricho, otoci si hlavu na bok, vrazi pest do pusy a uz jede… je to lenivec ![]()
Sevco , rozhodne hlasuju pro! pripadam si uz jak vlk samotar, kdyz sama s kocarem brazdim zeserelymi ulicemi ![]()
Cmeldo , tak co, uuuuuz? ![]()
Mischni , co u tebe noveho? co namahave prace na Julince? ![]()
zatim pa!
no ja uz jsem z toho kriku taky na chocholouska.. nastane pozdni odpoledne a uz to zacina ve velkym.. jedine pomuze sednout na baloun a houpat!! tak nevim jestli jsem si ho snad nerozmazlila!! ted ho mam v jedne ruce a druhou datluju.. to si spokojene spinka, jak ho polozim uz rve.. chjo.. no nejak to budu muset preklepat.. a snad se to zlepsi. Jinak kocar konecne supr.. ale abych nezakrikla.. chvilka klidu, takze uz se vzdycky tesim ven. S tim kojenim, tak ten muj zas desne hlta, hlad jeden
Ale s tim prikrmovanim rozhodne to oddalit co to jde..
Holky budete chodit na naky masaze a cviceni pro miminka? Ja pristi tyden jdu na prvni hodinu s malym, tak jsem zvedava, co tomu bude rikat. Dneska tady u mne byla porodni asistentka co to vede se mi kouknout na to kojo (mimochdem zakon schvalnosti-pil ukazkove!) a rikala, ze mimca si u toho lebedi a hlavne taky si posiluji ty zadovy svaly a tak. Je to od dvou mesicu. Ja jsem tam chodila na predporodni pripravu a je to tam moc prijemny…
Je to na Udolni, Devitka jestli znate.
Kazdopadne rozhnodne to bude supr az bude leto a budem moct nekam vyrazit.. ![]()
No jo, ja hlava derava! na to jsem se chtela zeptat! jestli budete chodit cvicit nebo plavat… Bubis, prosim te, kdy a kde to je??? moc bych taky chtela a nevim kam ![]()
Přejeme všem vše nejlepší do toho nového roku 2008, hlavně hodně zdraví!!!!
Ahoj holky, tak ja bych se k vam taky rada pridala, jsem tez z Brna, teda kousicek od nej, ale asi jen 10km. Narodila jsem se v Brne a jako brnacka se porad citim
![]()
Krisulko: tebe snad potkam vsude
A plavani vim ze je na lesne a nebo v luzankach, oboji to jsou myslim plavacci…kdy to ti fakt nereknu, vlastni zkusenost diky skole zatim nemam
![]()
Jedno materske centrum (vyborny) znam, tak bysme se pak mohly domluvit na nejakym sraziku, ale ted jedeme na mesic pryc, takze tak od pulky unora bych mohla kdykoliv (to vite u nas na vesnici o 500 obyvatelich jsem zhava po novych tvarich
)
Krisulko, ted to zacina ve stredu 16.1.07 bud v 9 neco nebo 10:40Hod. ja jdu na 10:40hod s malym. Je to na udolni, kousek pod porodnici na obilnaku. .. myslim, ze tam budou mit jeste volno a se tam sejdem.
samozrejme je vice center, ale tam je to fkat prijemny.
Vis co, koukni se na jejich stranky je tam i cislo.http://www.devitkabrno.cz/