Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
24.12.07 14:23

Tak se hlásíme z domu a přejeme s Alexíčkem všem krásné Vánoce a pohodičku, té teda teď moc nemáme, ale stojí to za to.

Máme trošku problémy s mlíčkem,moc ho nemám, tak musí přikrmovat Nutrilonem.

Všem děkuji za blahopřání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.12.07 16:57

ahoj holky, doufam, ze jste s vasimi broucky prezily prvni vanoce v pohode :) teda vy, co uz je mate doma.
jaky byl porod v bohunicich? zatim tam chodim na monitor, termin mam za tyden… mate nejaky tipy, co si vzit s sebou, co vam tam chybelo?
 diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
30.12.07 17:50

milé maminky,
já jsem asi letos prokletá…

v noci na štěpána mi při požáru rodinného domku uhořela sestra. MOžná si ještě vzpomenete že v létě mi umřel na rakovinu tchán a teď tohle…

už ani nemůžu plakat…

promiňte že kazím vánoční náladu, ale potřebuju to ze sebe nějak dostat a počítač snese téměř vše.

Takže Vám přeji do Nového roku, mnohem víc štěstí, než jsem měla já v tom letošním a hlavně pozor na svíčky na televizi :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
30.12.07 20:34

lacenko, vim, ze slova utechy ted asi nejsou nic moc, ale ver, ze na tebe vsecny myslime :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
2.1.08 21:20

Zdravím v novém roce a přeju všem,aŤ je co nejlepší a bez katastrof a zádrhelů.

Lacenko - to je teda síla, je mi to líto,drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
2.1.08 21:28

Lacenko, je mi to moc lito! drz se!
mne prozmenu na stedry den umrela babicka… cili jsme cele svatky zarizovali pohreb :(

Cmeldo, Bohunice super. chybely mi ubrousky na miminci zadek :wink: nastesti nez doslo ke katastrofe, tatka donesl :D a piti - porad jsem chodila prosit o caj :roll: pohodovy porod!

Vsem vam, holky brnacky, preji krasny novy rok! at vse jde tak, jak ma a dari se nam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
3.1.08 11:17

holky, drzte se :( umrti je bolestne samo o sobe, natoz na vanoce :(

krisulko, diky :) takze jdu shanet termosku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
8.1.08 10:46

ahojte holky brnandy,
tak dodatecne preju stastnej a hezkej novej rok.. at se vam dari a prekonate smutky a uzijete si spoustu radosti se svyma drobeckama.
Ja tu dlouho nebyla, protoze muj malej mel dosti krusne obdobi a tudiz i ja s nim- koliky.. cely svatky az do ted prokricel, vubec jsme nespali a jen houpali, ja na diete, pokazilo se kojeni a zacal mi u toho polykat vzduch ve velkym a to dela doted (nemate radu, jak se toho zbavit? do te doby pil ukazkove:(.. uz jsem mela pocit, ze to uz je vse a padnu.. dnesni noc spal..nepredstavitelna uleva. Ale co bude vecer? :( Dotkorka mi bohuzel oznamila, ze asi budem patrit k tem mene stastnym a budem muset nakou dobu tohle vydrzet.. nemate recept jak to prezit psychicky? docela me to vzalo..
Jinak Sevco, moc ti gratuluju k narozeni Alexicka :) Kdyz jsem tu byla naposled, jeste jsi ho mela schovanyho v brisku :)
Krisulko tebe taky moc zdravim.. jak se ma malej uz zveda hlavicku a objevuje?
Uz se docela tesim na jaro az budeme moct vyrazit na prochazky a ne vetsinu casu sedet doma.
Holky uz jste se nekdy sesly nebo je to zatim jen pres net?
preju krasnej den vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.1.08 12:19

Bubis díky, zatím jsem se sešla jen s Mischi, bylo to moc fajn :wink: , ale musíme to rotšířit i o mimísky, až bude trošku počasíčko a budeme už normál chodit ven, tak navrhuju nějaké mateřské centrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
8.1.08 17:39

Ahooooj! :-)

Bubis , to je mi lito! krisik teda taky furt rve… ted tak 14 dnu uz je to lepsi, ale pripadala jsem si zrala na Chocholouska! snad se to u vas brzo spravi! a o kojeni mi vubec nemluv! desim se kazdeho dalsiho… dokud ale krison pribyva, nechci prejit na UM… ale je to fakt na palici - nechce otvirat pusu, pravy prso mu nevoni vubec, krouti se u toho jak zouzel, no proste radost :evil:
A co kocarek? uz objevil maly jeho kouzlo, nebo se mu porad nelibi?
krisik zatim objevujejen jak maximalne efektivne rvat :roll: kdyz ho dam na bricho, otoci si hlavu na bok, vrazi pest do pusy a uz jede… je to lenivec :roll:

Sevco , rozhodne hlasuju pro! pripadam si uz jak vlk samotar, kdyz sama s kocarem brazdim zeserelymi ulicemi :)

Cmeldo , tak co, uuuuuz? :-)

Mischni , co u tebe noveho? co namahave prace na Julince? :wink:

zatim pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
8.1.08 20:49

no ja uz jsem z toho kriku taky na chocholouska.. nastane pozdni odpoledne a uz to zacina ve velkym.. jedine pomuze sednout na baloun a houpat!! tak nevim jestli jsem si ho snad nerozmazlila!! ted ho mam v jedne ruce a druhou datluju.. to si spokojene spinka, jak ho polozim uz rve.. chjo.. no nejak to budu muset preklepat.. a snad se to zlepsi. Jinak kocar konecne supr.. ale abych nezakrikla.. chvilka klidu, takze uz se vzdycky tesim ven. S tim kojenim, tak ten muj zas desne hlta, hlad jeden :D Ale s tim prikrmovanim rozhodne to oddalit co to jde..
Holky budete chodit na naky masaze a cviceni pro miminka? Ja pristi tyden jdu na prvni hodinu s malym, tak jsem zvedava, co tomu bude rikat. Dneska tady u mne byla porodni asistentka co to vede se mi kouknout na to kojo (mimochdem zakon schvalnosti-pil ukazkove!) a rikala, ze mimca si u toho lebedi a hlavne taky si posiluji ty zadovy svaly a tak. Je to od dvou mesicu. Ja jsem tam chodila na predporodni pripravu a je to tam moc prijemny… 8) Je to na Udolni, Devitka jestli znate.
Kazdopadne rozhnodne to bude supr az bude leto a budem moct nekam vyrazit.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
8.1.08 21:31

No jo, ja hlava derava! na to jsem se chtela zeptat! jestli budete chodit cvicit nebo plavat… Bubis, prosim te, kdy a kde to je??? moc bych taky chtela a nevim kam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
8.1.08 22:18

Přejeme všem vše nejlepší do toho nového roku 2008, hlavně hodně zdraví!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2825
8.1.08 22:31

Ahoj holky, tak ja bych se k vam taky rada pridala, jsem tez z Brna, teda kousicek od nej, ale asi jen 10km. Narodila jsem se v Brne a jako brnacka se porad citim :lol: :lol:
Krisulko: tebe snad potkam vsude :lol: :lol: A plavani vim ze je na lesne a nebo v luzankach, oboji to jsou myslim plavacci…kdy to ti fakt nereknu, vlastni zkusenost diky skole zatim nemam :? :oops:
Jedno materske centrum (vyborny) znam, tak bysme se pak mohly domluvit na nejakym sraziku, ale ted jedeme na mesic pryc, takze tak od pulky unora bych mohla kdykoliv (to vite u nas na vesnici o 500 obyvatelich jsem zhava po novych tvarich :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
9.1.08 10:07

Krisulko, ted to zacina ve stredu 16.1.07 bud v 9 neco nebo 10:40Hod. ja jdu na 10:40hod s malym. Je to na udolni, kousek pod porodnici na obilnaku. .. myslim, ze tam budou mit jeste volno a se tam sejdem. :)samozrejme je vice center, ale tam je to fkat prijemny. :) Vis co, koukni se na jejich stranky je tam i cislo.http://www.devitkabrno.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová