Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrou noc damy!
Maggy - klidne se vetri, at je tu ziveji. A podej o sobe nejake zakladni informace. ![]()
Krisulko - ja te v tom listopadu sleduju…Uz mas vsechno oblitany a muzes konecne porodit? My chceme videt Krisouse!!!! ![]()
Sevco - jit na dusicky na materskou je trochu morbidni, lec vtipne. Takze si to lenoseni pekne uzivej.
Ostatni zdravim a jdu do pelisku. Netvrdim, ze spat… ![]()
Dikec.
Zakladni info: vek 27, vdana od 07/2005 a mam jednoho sviště Teoša (viz metrik). No a dalsiho bych teda taky uz klido-píďo brala ![]()
Staci? ![]()
Teda tady je to zas jak na dusicky.Ale ty jsou az zitra damy! Tak kde jste kdo? Je nutne podavat prubezna hlaseni.Nebo nekdo uz rodi,Krisulko?
Maggy - info vycerpavajici. A uz jste zahajili snazeni o druheho sviste?
Nazdarek brnandy!
uctive hlasim, ze jsem ready - a ono furt nic
jestli to takhle pujde dal, tak se asi prihlasim do muzea kuriozit
vsechny zarucene babske rady vyzkousene a Krisik nic - no jo, bude to chytrej kluk ![]()
Maggy , vitej ![]()
Mischni , pochvala, ze se tu aspon nekdo snazi ![]()
Sevco , neprud a uz nepracuj! ![]()
dobrou! ![]()
Zdarec holky…tak jak se vám všem daří…Omlouvám se, že se moc neukazuju..ale jsem zabraná v pracovním procesu..mrcha dorazila.. ![]()
Mischni : s tebou to vypadá hoooodně nadějně, myslím že si pod stromeček pořídíš fazůlku ![]()
Jinak se mějtě všechny krásně..a držte se…
Jo, Krisulko přeji brzký porod ![]()
No krisulko já neprudím
, už jsem plně na mateřské, ale ty prudíš
, no tak co bude? Nějak se vám to v tom listopadu nechce hnout, já si myslím, že tam pak najednou nikdo nebude a budete všechny hromadně rodit
![]()
Mischi - hlásím, že jsem v poho…žádné těhu problémy, kdybych nevypadala, jak vyvrženej vorvaň, tak si myslím, že jsem baletka ![]()
Jinak vítáááám nový přírůstek do rodiny
![]()
Zatím zdarec baby
Ahoj holky,
nejsem přímo z Brna, ale máme to kousek a taky jsem tam 9 let bydlela…můžu se přidat? ![]()
Dobre ranko v novem tydnu ![]()
No, ja nedobrovolne „dusickovala“, bo jsem se lekla, ze se mi podarilo zlikvidovat letos uz 3. pc, ale nastesti se opravy ujal chlap
a zase muzu sérfovat ![]()
Krisulka : tak co, uuuuz? Jak dopadl monitor, vse v pohode?
No, uzivej si poslednich chvil s briskem, pak uz se nevyspis ![]()
Mischni : no, snazeni pry zahajime oficialne po kontrole podvozku ![]()
Sevca : pohoda, co? ![]()
Novire : zdarec
Zdravim Brno!
Tez jsem dusickovala u babicky a vcera vecer odesel patrne na vecnost nas notas. Proste jsem ho pustila a -tma.Zitra pujde k doktorovi, ale vidim to blede, je to temer starozitnost a novej bude taatouch z firmy lamat pul roku. Ooo, ta hruza, budu muset pokazde na pc do patra a nebudu u toho moct lezet. To nepreziju!
![]()
Vitam Novire!
No vidite, jak to jde, pekne podavat hlaseni. Jen tak dal.
Ja mam pocit, ze o vikendu probehla ovulace, protoze me porad nekdo stoural sroubovakem v podbrisku a mela jsem chut na sex i rano(!) Tak to moje telo nejspis zase funguje.Huraa!
Zdravim tekule i netehule sa tesim se na novinky!
A je to tady: Krisulka mi napsala:
Vcera se mi velkym fofrem v 21.30 narodil Kristian. 3250g,50cm. Takze moc gratuluju, preju hodne zdravi, vyzivny mliko a klidne noci!!!!
A tesim se na fotky a podrobny popis porodu.
http://www.sirmi.ic.cz/deti/33.gif
Máme mimiko hurááááááááááááááááááá
Krisulko moooooooooooooooooooc gratuluju
Krisulko : jupiii, parada! Gratulace obrovske! Tak spoustu mlika, dostatek odpocinku a zadne prdiky apod.
Proste samou pohodu
![]()
Mischni : hej, tak Ty jsi jasna (ad ovu). TOz tfuj tfuj tfuj, at mate pod vanocnim stromem minimalne //
Ja jeste kojim (dalo by se to nazvat i plne kojim, pac Teos zneuziva samoobsluhu jak se da a mam ho vecne prisosleho), a navic mrcha zatim kde nic tu nic
…no, kazdopadne bych uz rada mela zadelano, jinak mi na te MD hrabne
Sevca79 : chichi, tak ted jsi na rade Ty, i kdyz si tam mimisa jeste dopeč…Kazdopadne preventivne…UUUUUZ? ![]()
Koukám, že v Brně zase chcípnul pes. Kde jste?
Jestlipak už jsou Krisící doma… Ševco - ty už seš taky na mateřské,ne?
Maggy - ty seš teda dobrodruh. Jednoho u prsa už zaděláváš na druhý? Ty se vyloženě nudíš! ![]()