Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
30.10.07 21:41

Dobrou noc damy!
Maggy - klidne se vetri, at je tu ziveji. A podej o sobe nejake zakladni informace. 8)
Krisulko - ja te v tom listopadu sleduju…Uz mas vsechno oblitany a muzes konecne porodit? My chceme videt Krisouse!!!! :lol:
Sevco - jit na dusicky na materskou je trochu morbidni, lec vtipne. Takze si to lenoseni pekne uzivej.
Ostatni zdravim a jdu do pelisku. Netvrdim, ze spat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
31.10.07 11:51

Dikec.

Zakladni info: vek 27, vdana od 07/2005 a mam jednoho sviště Teoša (viz metrik). No a dalsiho bych teda taky uz klido-píďo brala 8)

Staci? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
1.11.07 20:16

Teda tady je to zas jak na dusicky.Ale ty jsou az zitra damy! Tak kde jste kdo? Je nutne podavat prubezna hlaseni.Nebo nekdo uz rodi,Krisulko?
Maggy - info vycerpavajici. A uz jste zahajili snazeni o druheho sviste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
1.11.07 23:09

Nazdarek brnandy!
uctive hlasim, ze jsem ready - a ono furt nic :nevim: jestli to takhle pujde dal, tak se asi prihlasim do muzea kuriozit :lol: :lol: vsechny zarucene babske rady vyzkousene a Krisik nic - no jo, bude to chytrej kluk :lol:

Maggy , vitej :srdce:
Mischni , pochvala, ze se tu aspon nekdo snazi :pankac:
Sevco , neprud a uz nepracuj! :wink:

dobrou! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
2.11.07 17:59

Zdarec holky…tak jak se vám všem daří…Omlouvám se, že se moc neukazuju..ale jsem zabraná v pracovním procesu..mrcha dorazila.. :x
Mischni : s tebou to vypadá hoooodně nadějně, myslím že si pod stromeček pořídíš fazůlku :wink:
Jinak se mějtě všechny krásně..a držte se…
Jo, Krisulko přeji brzký porod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
3.11.07 13:21

No krisulko já neprudím :wink: , už jsem plně na mateřské, ale ty prudíš :wink: , no tak co bude? Nějak se vám to v tom listopadu nechce hnout, já si myslím, že tam pak najednou nikdo nebude a budete všechny hromadně rodit :D :D

Mischi - hlásím, že jsem v poho…žádné těhu problémy, kdybych nevypadala, jak vyvrženej vorvaň, tak si myslím, že jsem baletka :lol:

Jinak vítáááám nový přírůstek do rodiny :) :D

Zatím zdarec baby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
3.11.07 14:13

Ahoj holky,
nejsem přímo z Brna, ale máme to kousek a taky jsem tam 9 let bydlela…můžu se přidat? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
3.11.07 17:36

Ahoj Novire :srdce: pekne vitam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
3.11.07 19:24

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.11.07 07:30

Dobre ranko v novem tydnu :D

No, ja nedobrovolne „dusickovala“, bo jsem se lekla, ze se mi podarilo zlikvidovat letos uz 3. pc, ale nastesti se opravy ujal chlap 8O a zase muzu sérfovat 8)

Krisulka : tak co, uuuuz? Jak dopadl monitor, vse v pohode?
No, uzivej si poslednich chvil s briskem, pak uz se nevyspis :idea:

Mischni : no, snazeni pry zahajime oficialne po kontrole podvozku :oops:

Sevca : pohoda, co? :lol:

Novire : zdarec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.11.07 11:46

Zdravim Brno!
Tez jsem dusickovala u babicky a vcera vecer odesel patrne na vecnost nas notas. Proste jsem ho pustila a -tma.Zitra pujde k doktorovi, ale vidim to blede, je to temer starozitnost a novej bude taatouch z firmy lamat pul roku. Ooo, ta hruza, budu muset pokazde na pc do patra a nebudu u toho moct lezet. To nepreziju! :lol: :lol: :lol:
Vitam Novire!
No vidite, jak to jde, pekne podavat hlaseni. Jen tak dal.
Ja mam pocit, ze o vikendu probehla ovulace, protoze me porad nekdo stoural sroubovakem v podbrisku a mela jsem chut na sex i rano(!) Tak to moje telo nejspis zase funguje.Huraa!
Zdravim tekule i netehule sa tesim se na novinky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
6.11.07 12:49

A je to tady: Krisulka mi napsala:
Vcera se mi velkym fofrem v 21.30 narodil Kristian. 3250g,50cm. Takze moc gratuluju, preju hodne zdravi, vyzivny mliko a klidne noci!!!!
A tesim se na fotky a podrobny popis porodu.
 http://www.sirmi.ic.cz/deti/33.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
6.11.07 17:44

Máme mimiko hurááááááááááááááááááá :lol: :lol: :lol: Krisulko moooooooooooooooooooc gratuluju :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
8.11.07 13:51

Krisulko : jupiii, parada! Gratulace obrovske! Tak spoustu mlika, dostatek odpocinku a zadne prdiky apod. :srdce: Proste samou pohodu :dance: :dance: :dance:

Mischni : hej, tak Ty jsi jasna (ad ovu). TOz tfuj tfuj tfuj, at mate pod vanocnim stromem minimalne // :D Ja jeste kojim (dalo by se to nazvat i plne kojim, pac Teos zneuziva samoobsluhu jak se da a mam ho vecne prisosleho), a navic mrcha zatim kde nic tu nic :oops: …no, kazdopadne bych uz rada mela zadelano, jinak mi na te MD hrabne

Sevca79 : chichi, tak ted jsi na rade Ty, i kdyz si tam mimisa jeste dopeč…Kazdopadne preventivne…UUUUUZ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
12.11.07 12:43

Koukám, že v Brně zase chcípnul pes. Kde jste?
Jestlipak už jsou Krisící doma… Ševco - ty už seš taky na mateřské,ne?
Maggy - ty seš teda dobrodruh. Jednoho u prsa už zaděláváš na druhý? Ty se vyloženě nudíš! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová