Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Cmelo určitě to najdeš na jejich webovkách, ale ty dny otevřených dveří myslím už byly…
Sevco, diky, ja to tam nejak nemohla najit, na tom webu. Ale uz jsem nasla aspon nejaky tel. Mam termin az v lednu, tak do te doby snad jeste budou mit nejaky ty dny … uvidim.
Tak - a mame bo babim lete definitivne.
Kosa jako blazen,fuuuj!
Jak zijete zehule i netehule? U me nic novyho - bohuzel - ani ta mrcha furt nic a podzim na krku. To jsou vyhlidky. Trochu m i to zlepsuji Vanoce, ty muzu.
Jinak pristi stredu taky muzu! Tak kdo se k nam se Sevcou prida?????
Ahooooooj
zdravim moc vsechny!
jeste jsem vcelku
![]()
Cmeldo ,:
ja jdu do Bohunic, cili jsem taky hledala, co a jak a tu to je:
l. informativní schůzka
Ve které se dozvíte:
2. Speciální intenzivní příprava na porod
Pro koho? Je určena rodičkám, které se účastnily informativní schůzky o porodu.
Kdy? - 2 x za měsíc dle telefonického objednání, tel. 532 233 961
--------------------------------------------------------------------------------------
No, ale nakonec jsem tam nebyla
zkusim to rovnou za chodu ![]()
Hele, kosa hrozna! to bude zima ![]()
Srazik bych moc rada, ale radsi zatim nic nerikam, protoze kdovi, co bude za tyden
![]()
Zatim papa!
Krisulko - tak Jarda je nakonec Kristian?
Tak to gratuluju.Koukam ,ze to mas vazne za par.
Sevco, co u tebe? Uz ses doma nebo zaucujes?
A co ostatni? Jak to vidite se stredecni ucasti na srazu?Pry ma byt az 12C, dnes by nas asi odval vichr z hor.
Jak si lze povsimnout, dostavila se mrska - konecne. Takze pristi tyden bude nahlizeni na gynde a uvidime, co dal.Aspo se to nekam pohlo.
Ahoooj! ![]()
no jo
ani nevim, jak se mi to postestilo, ale Jarous nebude ![]()
taaaak desne se mi nikam nechce, ale musim jeste vyrazit do ulic, tak snad me ten vichr nesmete ![]()
streda - pokud nebudu rodit, proc ne? ![]()
Mischni, tak snad uz za chvili budes moct zacit nanovo ![]()
Ahoj holky, tak jsem byla o víkendu u našich a navštívila kámošku, má měsíčního chlapečka a rodila koncem pánevním, byla to rychlovka a mimi je hrozně hodné ![]()
Mischni : tak kdy na to skočíte? Už tento měsíc…snad se Vám hned zadaří ![]()
Krisulko: Jak to s tebou vypadá? kdoví, jestli jsi ještě doma…
pa a pěkné odpoledne… ![]()
Zdarec!
Tak jak je pri tom „krasnym“ podzimu.Ja jsem dnes nevytahla paty z domu, jen jsem jela na postu pro bali. Prislo mi uuuzasny povleceni s kravama(to bude od Jeziska) a svetr - ten bude hned.
Marketo - to muselo byt super, ten prcek.Jak je? Ja se chystam pristi teyden na gyndu a uvidim, co mi rekne. Ale asi pockam jeste jeden cyklus - preventivne.No, uvidim, ona si to Julinka posefuje sama, holka sikovna.
Co vy tehule, jak se koulite?
Mely bychom se nejak domluvit ,jestli kafe zitra jo nebo ne, protoze ja rano vypadnu a uz si nic neprectu. Vitane jsou vsechny, tedy i Marketa a ostatni…
Ahojky všichni,
to počasí mě fakt se…
Mischi - chodím pořád do práce, ale jen do konce příštího týdne a potom už jen ležing ![]()
Krisulko - tak jsem se dívala, že už máte další mimi
a máš fakt super jméno pro prcka ![]()
Zítra - navrhuji, protože taky ještě přesně nevím, ale asi jo… Mischi napiš mi - teda jestli chceš SZ - mobil a já bych Ti písla SMS jestli ano nebo ne, budu zítra celý den na příjmu ju?
zatím papa
![]()
Jeste jsem tu ![]()
prece nebudu rodit v takovym hnusu! ![]()
hele, ja vam pres sz taky pisnu cislo na mobil, at muzete dat vedet, kdyby se neco delo - bych se rada dokulila (a taky budu cely den v luftu!
)
Krisulko, Sevco - mate muj telefon v SZ, tak pisnete. Prip. poslete svuj tel. at se muzeme koordinovat.
Prida se nekdo?
OK, mam vas podchyceny a cekam na zpravy. Jinak pocitam, ze by to bylo zas po te 17h?Abych si udelala itinerarik. ![]()
Ahoj holky
, jsem taky z Brna - i když přistěhovaná (žiju tady 3,5 roku). Momentálně jsem ve 32tt. Můžu se k vám přidat? ![]()
Ahoj holky, jsem taky z Brna - a jsem ve 32tt. Nějak se tady nemůžu zorientovat. Můžu se k vám přidat? ![]()
Ahoj, tak jaký byl sraz? Příště s Vámi určo půjdu…Dopoledne jsem byla na aquaaerobicu a odpo nějaké vyřizování…
Elostris : to víš, že se můžeš přidat
Holky mě taky vzaly mezi sebe…Odkud pocházíš?