Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
12.11.07 12:54

ahoooj, jo jo už jsem doma, teda jen papírově, jinak na dopo jsem si ještě našla brigádičku u manži v práci, no jo já bez toho nemůžu žít.

Jinak už to mám za pár, takového 12.12 by se mi hodilo :wink:

Všechny moooc zdravím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
15.11.07 20:29

Sevca79 : tak co, uuuuuz? :lol: (jak ja to ptani nesnasela…)
Teda workoholismus schvaluju, vysoke pracovni nasazeni se Ti bude hodit co nevidet :lol:

Mischni : no jo, kdyz hormony zaveli… ja se vazne zacinam zavistive divat po „pupikatych babach“ :oops:
A vy uz doma mate nejakeho potomka, ne?

Krisulko : jake je to doma s miminkem? Vse ok, zvladas? A jaky byl porod? Nerikej, ze nestihas net 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
19.11.07 11:26

Ahoj holky!
Krisulko - tebe Krisík nějak zaměstnává, že nám nedhodíš ani foto? Doufám, že jste v pořádku a jenom „lezeš po čtyřech“. :lol: Ševčo - no, už to máš za pár. Tak vypráno, vyžehleno a tak? Koukala jsem, že v listopadu už jich moc nezbývá, tak jste na řadě.Já se u těch popisů porodu tak krásně dojmu! :oops:
Maggy - no jo, mám doma 13-tiletýho puboše a manžel má taky z prvního manželství 17-tiletýho kluka.Takže by to chtělo něco roztomilýho…

A už jsem zase oficiálně aktivní snažilka!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
21.11.07 10:34

Ahoj babky brnacky :-)
moooc dekujeme s Krisikem za prani a gratulace :srdce:
to je hrozny! ja vazne vubec nestiham! navic Krisik zlobi - je liny bumbat, takze nepribiriame, i kdyz ho mam porad u prsu :-(
no, dneska jsme byli v laktacni poradne, tak snad to bude lepsi!
fotecky: http://www.miraho.rajce.idnes.cz/…05_-_Krisik/

tak ja zase odbiham… vsechny moc zdravim, opatrujte se!
a snad se tu brzo ukazu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
22.11.07 13:35

Nazdárek Krisulčata!
Tak doma pěknej blázinec?A linej na pití? Musíš si uvědomit, že ačkoli je tak malej, je to pořád chlap a „tu věc“ považuje za hračku a ne za zdroj obživy. :lol: Však on to pochopí…A koukam na fotečky , bude to veselá kopa - že by po rodičích? Držte se a zase se ozvi! Ševčo - už máš sbaleno? Koukala jsem, že listopadky už pomalu končí šichtu.Stejně to tak strašně letí.
Ostatní zdravím! I když tady věčně nikdo není. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
24.11.07 13:33

krisulko, veliká gratulace k mrňouskovi a hned jsem mrkla na fotky, je prostě k sežrání, tak ať má brzy stejný názor i on o tobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
25.11.07 13:56

Zdar baby,

tak zabaleno už mám, teď už jen čekám, kdy to příjde :lol: :lol: , ale myslím, že to nebude tak brzo páč ševčovi se moc nechce.

Ve čtvrtek jdu poprvé na KO do Bohunic, Krisulko byla jsi tam spokojená?

Jinak Krisík je fakt úúúúžasnej :wink:

Mischi a co Ty už na tom pracujete?

Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
27.11.07 15:18

Ahoj ahoj! :-)
Dekujeme moc za pochvaly! :srdce:
Krisik konecne prestal delat drahoty a trochu pribira - blizime se magicke hranici 3,5kg :) nic moc, ale snad se konecne rozpije..

Sevco, ja jsem byla v Bohunicich naprosto spokojena. Pri porodu byli vsichni hrozne hodni a snazili se pomoct. Na luzkovem potom doktori taky vynikajici pristup - i detsti i gyndari. Za celou dobu jedina protivna sestricka - takze vyraznejsi minus bylo jen jidlo :wink: ale to se pry vozi ze stejne kuchyne i na Obilnak, cili si nevyberes :lol:

Vsem velke pozdravy, opatrujte se, papa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
28.11.07 20:53

Krisulka : juuu, mimis je fakt suprackej :wink: moc dobre udelanej :D toz zvladejte vse na pohodu, hlavne ten 3-tydenni spurtik 8O jejda, to to leti :roll:

Sevco : tak co, uuuuuuuuuž? :wink:

Mischnii : no, tak to mas doma veselo, nejak prechlapovano - chapu, sladka bejby Julca by bodla. At je to brzy - tfuj tfuj tfuj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.11.07 16:03

Zdravím vespolek!
Krisulko - ty brďo, Krisík má už tři týdny? 8O To teda valí.A stále v dobrém rozmaru? Ševčo - ty už to máš vážně za pár? Už probíhají v tělě nějaké přípravy? A jdeš teda taky do Bohunic?
Madlo - co u tebe novýho?Vše ok?
Jinak u nás právě probíhají horečné práce na Julince, což vyhovuje zejména budoucímu otci. A já - co by matka nevydržela pro dítě,že? :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
9.12.07 18:22

nazdar babky :-)
tak kde to vazne? to je teda moralka! vas clovek chvili nekontroluje a uz nikdo nepise :lol: netvrdte mi, ze pilne pecete cukrovi, pecujete o deti a prelestujete hnizdecka na vanoce?! :lol: :lol:

sevco, ani se neptam, jestli uz rodis, vim jak me to sejrilo… kazdopadne az to prijde, tak preji rychly a snadny prubeh :!

mischni, jsem se fakt nasmala - jaci jste obetavi rodice, ochotni trpet a obetovat se :-D

vsem velikanske pozdravy od krisi rodinky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.12.07 13:30

No, konečně se někdo objevil,že?
Já sem nakukuju, ale připadám si, že trpím samomluvou.
Krisulko - tebe omlouvá péče o dítě a Ševču blížící se porod, ale co ostatní?!?!?!
A cukroví náhodou peču, mámuž dvě krabice na dvoře(zabezpečený proti kočkám od sousedů), jen krémy budu dělat až přístí týden, aby vydržely.A pak to všechno sežerem. Mňam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.12.07 13:39

Ahoj Mischni, jak se máš, já se mám dobře…
Ano, opět trpím samomluvou.Ale nedá mi to: Ševčo - já prostě budu prudit otázkou: uuuuuz? Já vím, že ne, ale „až“, tak ať je to rychjlý.
Krisulko - tak už jste zaběhnutý?
Maggy, Markéto, Elostris, Dano.....?????
NO nic, jdu dělat další cukroví, s váma nic není. A nenabídnu, abyste věděly..... :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.12.07 13:08

ahojte vsechny

moc vas vsechny zdravim a lehce bych se z dovolenim pripojila, protoze jsme ted doma docela casto osamoceny a malej si moc povidat zatim nechce a taky bych se rada neco priucila, pobavila se a tak. :) Byla jsem Kisulkou presmerovana sem na Brno, protoze jsem se snazila o kontakt s mamcama z brna nekde uuplne jinde :lol: No jo, jsem zde zatim bazant :) Abych nas predstavila: Ja maminka 23let Eva, ale manzel mne rika Bubiska, muj malej drozdik Danny zacal v patek sestej tyden.. a pravdepodobne i se spurtikem, takze mame doma nonstop krik a plny ruce prace. Jsem puvodne ze zidenic, ale ted s manzelem bydlime v KrPoli. Krisulko ty jsi odkud? Kdyz jsem koukala, kdyz jsi privedla na svet svyho malyho, tak jsem si rikala, ze jsme se mohly potkat v porodnici.. :) ale az pak jsem si vsimla, ze jsi byla v bohunicich (ja=obilnak a musim rict, taky spokojenost nejvetsi, hlavne porodni asistentka a doktorka..No a potom teda dve protivny sestry ale taky se to dalo snest) Odkud z brna jsi -jste vy?
Jo a mela bych dotaz, jak zvladate prochazky venku? Ja se s malym bojim vyjit nekam dal, protoze po cca 10minutach zacne kricet a uz neprestane a ja musim rychle utikat domu, protoze pak je desne spocenej a mohl by nachladnout :( Resite to dudlikem? ja zatim odmitam.. Jaky mate nazor? ( neco dotazy se resi asi jinde na foru co? :? Zatim preju peknej den, my jdeme bastit (dneska varil manzel..jupii) a pak pokus o prochazku..bojim bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.12.07 13:08

jeejda to byl slovni prujem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie