Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoooj, jo jo už jsem doma, teda jen papírově, jinak na dopo jsem si ještě našla brigádičku u manži v práci, no jo já bez toho nemůžu žít.
Jinak už to mám za pár, takového 12.12 by se mi hodilo ![]()
Všechny moooc zdravím ![]()
Sevca79 : tak co, uuuuuz?
(jak ja to ptani nesnasela…)
Teda workoholismus schvaluju, vysoke pracovni nasazeni se Ti bude hodit co nevidet ![]()
Mischni : no jo, kdyz hormony zaveli… ja se vazne zacinam zavistive divat po „pupikatych babach“ ![]()
A vy uz doma mate nejakeho potomka, ne?
Krisulko : jake je to doma s miminkem? Vse ok, zvladas? A jaky byl porod? Nerikej, ze nestihas net
![]()
Ahoj holky!
Krisulko - tebe Krisík nějak zaměstnává, že nám nedhodíš ani foto? Doufám, že jste v pořádku a jenom „lezeš po čtyřech“.
Ševčo - no, už to máš za pár. Tak vypráno, vyžehleno a tak? Koukala jsem, že v listopadu už jich moc nezbývá, tak jste na řadě.Já se u těch popisů porodu tak krásně dojmu! ![]()
Maggy - no jo, mám doma 13-tiletýho puboše a manžel má taky z prvního manželství 17-tiletýho kluka.Takže by to chtělo něco roztomilýho…
A už jsem zase oficiálně aktivní snažilka!!!!!!
Ahoj babky brnacky ![]()
moooc dekujeme s Krisikem za prani a gratulace ![]()
to je hrozny! ja vazne vubec nestiham! navic Krisik zlobi - je liny bumbat, takze nepribiriame, i kdyz ho mam porad u prsu ![]()
no, dneska jsme byli v laktacni poradne, tak snad to bude lepsi!
fotecky: http://www.miraho.rajce.idnes.cz/…05_-_Krisik/
tak ja zase odbiham… vsechny moc zdravim, opatrujte se!
a snad se tu brzo ukazu ![]()
Nazdárek Krisulčata!
Tak doma pěknej blázinec?A linej na pití? Musíš si uvědomit, že ačkoli je tak malej, je to pořád chlap a „tu věc“ považuje za hračku a ne za zdroj obživy.
Však on to pochopí…A koukam na fotečky , bude to veselá kopa - že by po rodičích? Držte se a zase se ozvi! Ševčo - už máš sbaleno? Koukala jsem, že listopadky už pomalu končí šichtu.Stejně to tak strašně letí.
Ostatní zdravím! I když tady věčně nikdo není. ![]()
krisulko, veliká gratulace k mrňouskovi a hned jsem mrkla na fotky, je prostě k sežrání, tak ať má brzy stejný názor i on o tobě ![]()
Zdar baby,
tak zabaleno už mám, teď už jen čekám, kdy to příjde
, ale myslím, že to nebude tak brzo páč ševčovi se moc nechce.
Ve čtvrtek jdu poprvé na KO do Bohunic, Krisulko byla jsi tam spokojená?
Jinak Krisík je fakt úúúúžasnej ![]()
Mischi a co Ty už na tom pracujete?
Zatím papa
Ahoj ahoj! ![]()
Dekujeme moc za pochvaly! ![]()
Krisik konecne prestal delat drahoty a trochu pribira - blizime se magicke hranici 3,5kg
nic moc, ale snad se konecne rozpije..
Sevco, ja jsem byla v Bohunicich naprosto spokojena. Pri porodu byli vsichni hrozne hodni a snazili se pomoct. Na luzkovem potom doktori taky vynikajici pristup - i detsti i gyndari. Za celou dobu jedina protivna sestricka - takze vyraznejsi minus bylo jen jidlo
ale to se pry vozi ze stejne kuchyne i na Obilnak, cili si nevyberes ![]()
Vsem velke pozdravy, opatrujte se, papa!
Krisulka : juuu, mimis je fakt suprackej
moc dobre udelanej
toz zvladejte vse na pohodu, hlavne ten 3-tydenni spurtik
jejda, to to leti ![]()
Sevco : tak co, uuuuuuuuuž? ![]()
Mischnii : no, tak to mas doma veselo, nejak prechlapovano - chapu, sladka bejby Julca by bodla. At je to brzy - tfuj tfuj tfuj ![]()
Zdravím vespolek!
Krisulko - ty brďo, Krisík má už tři týdny?
To teda valí.A stále v dobrém rozmaru? Ševčo - ty už to máš vážně za pár? Už probíhají v tělě nějaké přípravy? A jdeš teda taky do Bohunic?
Madlo - co u tebe novýho?Vše ok?
Jinak u nás právě probíhají horečné práce na Julince, což vyhovuje zejména budoucímu otci. A já - co by matka nevydržela pro dítě,že?
![]()
nazdar babky ![]()
tak kde to vazne? to je teda moralka! vas clovek chvili nekontroluje a uz nikdo nepise
netvrdte mi, ze pilne pecete cukrovi, pecujete o deti a prelestujete hnizdecka na vanoce?!
![]()
sevco, ani se neptam, jestli uz rodis, vim jak me to sejrilo… kazdopadne az to prijde, tak preji rychly a snadny prubeh ![]()
mischni, jsem se fakt nasmala - jaci jste obetavi rodice, ochotni trpet a obetovat se ![]()
vsem velikanske pozdravy od krisi rodinky ![]()
No, konečně se někdo objevil,že?
Já sem nakukuju, ale připadám si, že trpím samomluvou.
Krisulko - tebe omlouvá péče o dítě a Ševču blížící se porod, ale co ostatní?!?!?!
A cukroví náhodou peču, mámuž dvě krabice na dvoře(zabezpečený proti kočkám od sousedů), jen krémy budu dělat až přístí týden, aby vydržely.A pak to všechno sežerem. Mňam!
Ahoj Mischni, jak se máš, já se mám dobře…
Ano, opět trpím samomluvou.Ale nedá mi to: Ševčo - já prostě budu prudit otázkou: uuuuuz? Já vím, že ne, ale „až“, tak ať je to rychjlý.
Krisulko - tak už jste zaběhnutý?
Maggy, Markéto, Elostris, Dano.....?????
NO nic, jdu dělat další cukroví, s váma nic není. A nenabídnu, abyste věděly..... ![]()
moc vas vsechny zdravim a lehce bych se z dovolenim pripojila, protoze jsme ted doma docela casto osamoceny a malej si moc povidat zatim nechce a taky bych se rada neco priucila, pobavila se a tak.
Byla jsem Kisulkou presmerovana sem na Brno, protoze jsem se snazila o kontakt s mamcama z brna nekde uuplne jinde
No jo, jsem zde zatim bazant
Abych nas predstavila: Ja maminka 23let Eva, ale manzel mne rika Bubiska, muj malej drozdik Danny zacal v patek sestej tyden.. a pravdepodobne i se spurtikem, takze mame doma nonstop krik a plny ruce prace. Jsem puvodne ze zidenic, ale ted s manzelem bydlime v KrPoli. Krisulko ty jsi odkud? Kdyz jsem koukala, kdyz jsi privedla na svet svyho malyho, tak jsem si rikala, ze jsme se mohly potkat v porodnici..
ale az pak jsem si vsimla, ze jsi byla v bohunicich (ja=obilnak a musim rict, taky spokojenost nejvetsi, hlavne porodni asistentka a doktorka..No a potom teda dve protivny sestry ale taky se to dalo snest) Odkud z brna jsi -jste vy?
Jo a mela bych dotaz, jak zvladate prochazky venku? Ja se s malym bojim vyjit nekam dal, protoze po cca 10minutach zacne kricet a uz neprestane a ja musim rychle utikat domu, protoze pak je desne spocenej a mohl by nachladnout
Resite to dudlikem? ja zatim odmitam.. Jaky mate nazor? ( neco dotazy se resi asi jinde na foru co?
Zatim preju peknej den, my jdeme bastit (dneska varil manzel..jupii) a pak pokus o prochazku..bojim bojim