Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukala jsem, ze tys byla teprve v 5tt, tak toho moc nebude.Ale urcite ti rekli, ze kdyby zacaly bolesti nebo krvaceni, tak jed hned. Me to prasklo cestou a uz vim, co mysleli tim „krvacet“. Menstruace je proti tomu pohodicka. Timto nestrasim, jen abys vedela, co muze nastat. Ale ja byla o dost pokrocilejsi tehule, tak toho asi bylo vic.
To mi právě řekli, já tam právě volala v sobotu i neděli, a to mi vždycky řekli počkat..krvácím jako při MS..takže nevím, ale je to čím dál horší, žádné kusy ze mě nešly..doufám, že to bude v poho..
Ja jsem k tomu mela bolesti(takovy stahy jako pri porodu,ale mensi - uz to chtelo asi ven) a krvaceni - no zuchlo to.Proste ze me vypadla spousta krve naraz.Vlozka to nepobrala. To poznas, kdyby to prislo.
Koukam, ze jsme z toho udelaly poradnu.Ale neva, holky se stejne nekde flakaji s pupkama - ze damy? ![]()
Ty jo..tak to ti nezavidím, to se mi teda nestalo..asi toto mysleli jako krvácení
,jj..poradna to asi je..ale fajn
Ještě jednou moc díky, dost jsi mě uklidnila…
Market, at ti to dobre dopadne a rychle se muzete zase snazit o mimi! ![]()
Mischni, tak flakaj, jo?
byla jsem po zarizovackach ve meste a to je des!nasi romsti spoluobyvatele asi vyhlasili branny den nebo co - se uplne vyrojili
jsem nevedela, co drzet driv, jestli bricho nebo tasku
![]()
Krisulko - jsem rada, ze uz je ti lepe.
A spoluobcani? No, na davky je brzo, tak asi vyrazili do ulic prilepsit si, kdyz je ted ten strojni veletrh.Doufam, ze jsi udrzela vse.
Dobre ranko damy!
Marketo - drzim palce, at je to rachly a bez problemu a ozvi se, jak jsi dopadla.
A kde mame ostatni?Sevco, Lusie, Dano! Hynku, Vileme, Jarmilo!
Ahoj, tak jsem zpět, ráno si mě dr. prohlédla, zhodnotila, že jsem asi během víkendu dost krvácela, vzala mi krev, odpo jsem tam sice čekala přes hodinu, hcg kleslo na 2, takže na revizi nemusím ![]()
Dr.říkal, že se můžeme hned snažit, mám brát vitamíny, a že ten potrat byl asi způsobený št.žlázou
Pokud neotěhotním do půl roku, tak se tam mám stavit…Jinak všem děkuji za podporu…
Marketo - no tak hura, mas to za sebou a bez zakroku. A je super, ze muzete hned. Jeste me predbehnes.
A ty mas neco se stitnou zlazou?
jj…v lednu mi zjistili autoimunní zánět štítné žlázy, pořád jsem si říkala, že je to ok..Ale pořád mi TSH skákalo nahoru, dolů..jednou jsem byla hyper a pak zase hypo..
Endokrinologa jsem se ptala, jestli můžeme zkoušet, protože u hypo hrozí potraty a říkal, že jo…Je blbé, že ko jsou co 3 měsíce, teď tam jdu za 14 dní..tak to nechci nechat náhodě, až bude št.žláza ok..snad bude, může to trvat i rok
tak až pak se budeme pokoušet, nechci zažít, to co teď…
No, asi tě nepředběhnu…snad se ti o nejdříve poštěstí,moc ti to přeji ![]()
halooooo jsem tady ![]()
mám teď dost fofry v práci a doma taky, zaučuju za mě záskok v práci a doma jsme teď řešili nějaké přestavby.
Markétko - já jsem byla v 9 tt na revizi na Obilňáku a byla jsem moc spokojená, byla jsem tam i v noci, ale žedné mimča jsem neslyšela…nastopila jsem večer, v deset mi dělali revizi a ráno si pro mě manžal přijel, sestřičky byly moc příjemné.
Krisulko jsem ráda, že už jsi v poho, tak se pěkně opatruj ať mimísek vydrží co nejdýl ![]()
Mischi a jak válčíš Ty?
Zatím páááááá
Zdravim Brno!
Krisulko - koukam, ze uz jste se do toho püstily! Tak Ravene a Vikousovi hodne zdravi a stesti a vam ostatnim taky.
Ja jsem dnes odevzdala manzela ve spitale. Budou mu sekat zitra palec, ma nepohyblivej kloub a zlobi to pri chuzi a v aute.V sobotu nebo v pondeli si ho zase privezu a budu mit opet doma lazaret. A jelikoz nema zadny pyzamo a ja jsem nechtela kvuli par nocim kupovat, tak mu pry pujcili uzasnou kvetovanou erarni kosilku.Moc bych ho chtela videt, on je totiz takovej „drobecek“, ze mu to musi uzasne sluset.
A co vy ostatni, vsechno ok?
Mischni, to bych taky chtela videt
![]()
jojo, Ravena se do toho s vervou pustila
uplne me znervoznila, ze bych si taky mela balit tasku a tak…
nicmene, ja stejne porad nevim, kam pujdu! milosrdny jsem vyloucila, tak uz zbyva jen obilnak a bohunice
co vy na to? nejake zkusenosti?
Krisulko - tasku bych si teda preventivne sbalila. Co se tyka porodnic,kamaradka zdrav. sestra taky vyloucila Milouse, Bohunice jsou mi takovy nesympaticky - takova fabrika, takze ja bych volila Obilnak. Äle je to o lidech, jakou chytnes smenu. Bylas nekde smirovat?
Ja doufam, ze porodim driv, nez ten Obilnak zrusi, coz je v planu. Ma se to komplet stehovat do fabriky. ![]()
Ahojda,
teda co to slyším, vidím, tak Viktorka, už se rozhodla podívat na svět
, teda Krisulko, tak to bych asi taky pomalu pakovala hadříky ![]()
Já jsem se taky pořád rozhodovala, kam jít rodit, ale už jsem rozhodnutá pro Obilňák, jak píše Mischi - Bohunice jsou moc velká fabrika, o Milouších jsem taky v poslední době neslyšela kladné ohlasy…
Jinak já ještě tento měsíc v práci a praštím s tím, fakt už jsem unavená a to hned ráno jak vstanu, prostě babča hadra ![]()
zatím papa