Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sevco - me je fuk, ktera kavarna,ale cekala bych aspon ve Scale za dverma, jestli bude takhle,coz? Pak se popereme, kam pujdem…
Ahoj holky!
Rada bych mela lepsi zpravy, ale nemam: Julca to vzdala a v patek jdu na revizi. Vcera jsem zacala spinit, pak krvacet a ve spitale zjistili, ze se uz mesic nevyvyji a srdicko nebije. Tak je mi mizerne a uz to chci mit za sebou a pustit se do noveho mimina. Asi je lepsi, ze odesla ted, nez pozdeji nebo by byla spatna. Priroda snad vi, co dela, i kdyz to boli jako pes.
Preju vam vsem pohodove tehotenstvi, zdrava miminka a budu sem nakukovat, jak pokracujete. A hlavne slibuju, ze brzo budu zase tehule!!!
Takze na to kafe dnes fakt nejdu,ale uzijte si to. Snad se potkame nekdy priste.
Mischni, to je mi opravdu moooc líto, ale věř mi, že vím jak se cítíš, prošla jsem si totiž tím samým. Před dvěma lety jsem taky čekala miminko, ale stejně jako u Tebe to nevyšlo a šla jsem na revizi v 9 týdnu, byla jsem z toho dost špatná.....Kdyby jsi chtěla třeba s někým mluvit, tak se můžeme klidně sejít nebo si napsat, jak budeš chtít.
Telefon na mě je 721 101 050. Budu ráda,když se ozveš.
papa a drž se Martina
dost mě to vzalo, jak jsem psala, zažila jsem to na vlastní kůži, ale mohly bochom se alespoň odreagovat, když už jsme to naplánovaly, ale pokud nechceš, tak to necháme na jindy…
ja bych to sdovolenim odsunula… padla na me depka a asi by se mnou nebyla zabava… promin
nic se neděje, v pohodě, tak třeba jindy písni sem nebo jsem v prosinci ju. papa a opatruj se
Holky, ja jsem vam to nechtela zkazit! No, dobre mi neni, ale zivot je takovej kulatej a neni to prvni ani posledni pruser. Ja se z toho dostanu a Julca se vrati a bude silna a zdrava! A rada se s vama uvidim, az se dam dohromady, jestli nebudete proti. Budu z vas tahat rozumy,jo?
Tak koukejte jit na to kafe,jasny?
Mischi no jasně, rááááádi Tě uvidíme a kafíčko necháme až budeš fit ju?
Až Ti bude dobře, tak písni a půjdeme.
Uvidíš, že Julča přijde dřív, než se naděješ.
Ahoj holky!
Hlasim, ze oproti puvodnimu planu uz to mam za sebou.Vcera jsem volala me dr. a domuvila mi to na soukr.klinice a ze mi to udela sama. Musela jsem jen ve spitale vyzvednout internu.No, bylo to za 5 min.12.Od rana me dnes bolelo bricho(skoro jako stahy, co si tak pamatuju), cestou pro papiry ve me neco prasklo a jak jsem vylezla z auta, tak to hrklo. Nastesti jsem mela velikou vlozku, tak jsem u internistky delala jakobynic a pak se sla prebalit. Cestou na kliniku to hrklo znova, to uz mi krev tekla po nohach.Docela sila, ale uz vim, co mysleli tim: Kdyby jste zacala vic krvacet…No uspali me, probudili a uz nejsem definitivne tehule.Po tele je mi dobre, dusicka se spravi casem, ale hlavne jsem rada, ze to mam za sebou. Tak jdu chrnet.Pa.
Mischi jsem ráda, že jsi relativně v poho…já jsem to měla taky tak objednali mě na pátek, ale už ve středu večer mi bylo divně, tak mě manža odvezl na obilňák a ještě, že tak. Tam mě asi v deset večer brali a už jsem myslela, že to fakt nevydržím, měla jsem hrozné bolesti v kříží.
Ale všechno to přebolelo a Ty jseš silná
zvládneš to a za chviličku šup do dalšího snaženíčka ![]()
Až se zotavíš, tak dej echo a zajdem všechny pokecat…papa