Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
26.9.07 19:13

jjj, jak píše Mischi, Krisulko máš průůůůůser :lol: , bylo to mooc fajn a doufám, že se k nám příště přidáš.

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
26.9.07 21:15

Aha středa…to jako dnes? tak bohužel jsem to nějak nestihla…tak snad příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.9.07 08:36

Dano - no jo, byla streda. Acko mate vsechny.Ale nebylo to posledni kafe, tak to snad vyjde priste. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
27.9.07 14:37

Krisulkoooo, kde jsi, doufám, že je všechno OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.9.07 16:01

No jo, taky je mi to uz podezrely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.9.07 09:43

gynekolog

Ahoj holky, jsem tady nová a chtěla bych poradit…Sice jsem v 5.týdnu, ale jedná se o zamlklé těhotenství, tak jsem z toho celá neštastná a čeká mě revize Nemám dobrou zkušenost se svým gynekologem, můžete mi někoho z Brna doporučit? Děkuji všem, mějte se krásně…

• Citovat
  • Upravit
2393
28.9.07 19:05

Ahoj holky,
jen rychle pisu, jste hodny, ze jste na me myslely! ve stredu jsem uz dopoledne totalne odpadla - nevim, jestli nejaka viroza, nebo co… vsechno me boli a az doted jsem prakticky v kuse lezela a spala a spala a spala… proste nemozna!
no, jsem rada, ze jste si to uzily, a priste se uz musim zucastnit!
nicmene ted si jdu zas lehnout :oops:
 pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
1.10.07 08:30

Dobre ranko damy!

Krisulko - no jsem rada, ze ses cela, uz jsme mely obavy. Tak se pekne kuryruj a rady bychom te videly jeste do porodu. :lol:
Anonymni - ja jezdim ke gyndr. do Tisnova, tak ti asi moc nepomuzu.A revizi ti udelaji na Obilnaku, ne? A drz se, je to smutny, ale jdeme dal. Ja to mam za sebou pred 19 -ti dny - ve 12tt.Vsak ono to pujde znova a lip.

Jinak jsme byli o vikendu v Adrspachu vetrat hlavy a musim rict, ze neni nad lezeni po mokrych skalach a drevenych zebricich. To si hlavu opravdu vyvetrate, protoze nemyslite na nic jinyho, nez aby jste se nezabili. :lol: Ale je tam kraaaasneee!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.10.07 13:31

Mischni : ano, zítra jdu na Obilňák, mám šílený strach.. :(
Do Tišnova asi chodíš k dr. Krejčímu, že?

• Citovat
  • Upravit
5100
1.10.07 13:38

Anonymni - nee, k dr. Chroustove.A neboj, je to rychlovka,ani me potom nebolelo bricho, jen jsem asi tyden spinila.A nejen me, ale i jinym holkam, co se jim to stalo se pak strasne ulevilo psychicky.Ne, ze by mi nebylo obcas smutno, ale spis uz premyslim dopredu.Jo a piju kontryhel(normalne v lekarne), to je gynekologicka bylinka c,1. Rychleji se to vsechno hoji.
A nechces se zaregistrovat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
1.10.07 13:49

Tak registrace se mi povedla…Já jsem se to dozvěděla ve čtvrtek, takže už jsem vybrečená, dnes jsem byla na interně, ptala jsem se dr.jestli bych mohla po zákroku hned domů, abych neslyšla mimča..Prý budu úplně jinde…Ale mám takovou hrůzu, že asi neusnu..Už abych to měla za sebou..Můžeš mi prosím dát vědět, jak to probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
1.10.07 13:58

Tak Marketa - hura. :lol:
Normalne tam rano prijdes, oni te prijmou(nejaky to papirovani) a soupnou na pokoj. A az na tebe prijde rada, tak pojedes na sal, dostanes anestezii(nejspis do zily), usnes jak spalek a az se probudis, bude hotovo.Podle zpravy se to dela tak, ze ti deloznim hrdlem odsaji plodove vejce a popr. docisti vnitrek delohy kyretou(opatrne oskrabnou, co tam zbylo).Pak uz je na tobe, jak se rychle zahojis. Nekdy davaji antibiotika, ja je nemela a v pohode.Domu pousti bud ten den, nebo druhy, podle toho, kdy ti to delaji a jaka ses po narkoze.
Ja ted cekam na prvni MS, pak jedu na gyndu a pokud bude vse ok, tak se do toho pustime znova.Aspon si manzel uzije. :wink:
A neboj, brecet jeste budes o 106. Ale to je v poradku, to musi ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
1.10.07 14:06

Díky Mischni a mohla jsi mít mobil a mohl přijít manža hned ten den na návštěvu? Na jakém odd. jsi byla?Já doufám, že mě hned pustí..Jo, a musela jsi jít se svou zprávou ke svému gynekologovi? Nebo si šla na kontrolu tam? Já vím, spousta otázek..Chci totiž měnit gynekologa..
Konrtyhel si koupím hned jak mě pustí, no tobě přeji hodně štěstí ať se to hned zadaří a vyjde to !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
1.10.07 14:16

Marketo - jen se ptej, ja jsem o tom taky nevedela vubec nic a byla jsem vydesena.Me to delala moje dr. v Heliosu.Je to kamaradka, tak jsem asi mela trochu protekci. Sla jsem za dve hod domu, ale musel pro me prijet manzel. Mobil by nemel byt problem, taky jsem psala manzelovi a mame, ze to mam za sebou.A na navstevy se zeptej, ale doufam, ze to nebude potreba a pojedes domu uz zitra.
Na ko jdu az po te prvni MS. Rikala dr.,pokud nebudou bolesti, horecka, masivni krvaceni, tak staci. Uvidis, co ti reknou.
A spousta informaci je tady na emiminu v Tehotenstvi se spatnym koncem.Tam jsem taky studovala co a jak.
Neboj se, za par hodim to mas za sebou a pak uz budeme jenom cekat na to pravy zdravy mimco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
1.10.07 14:21

Moooc díky, jdu se mrknout na ty stránky…Mobil si teda vezmu, v papírech sice je, že ho mám nechat doma..ale jak se pak manželoví dovolám..snad mě vezmou hned ráno, abych měla klid, krvácím už od soboty, tak třeba tam toho na čištění moc nebude… :)
JJ..mimčo se určo zadaří… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová