Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hepy ňů jír všem
a jen to dobre vinsujeme ![]()
Teda mimisci vam rostou jako z vody…bych se taky rada scukla a poňuchňala se s nejakym prckem, uz mi to chybi…ackoli s Teosem je taky sranda - uz si dokaze otevrit dvere na chodbu (ano, zdrha z domu) a docela zacina opakovat slova
(ted nekde vystrachal fotku Havlove, donesl nam ji a rika „Dáša“), jsme se malem potrhali smichem ![]()
Jinak plavani pro prcky je super v BC Kenny http://www.bc-kenny-brno.cz/plavani.html nebo na Moravske Slavii klub Slůně. (jsem nasla akorat obecne info o plavani v Brne http://www.brnoprodeti.cz/www/vypis.php?… ) . A super reference jsou jeste z Internacionalu na Husove, plave tam Filia, jako na Lesne, akorat ve slane vode ![]()
Cviceni miva dobre Jarmila www.jarmila.com , tam se srocuji maminky s detmi stejneho veku (mesice), povidaji si a cvici. ALe kdyz mate vyzkousenou Devitku… ja o ni nic neslysela
, no nejsu vseved ![]()
Mejte se krasne a kojeni zdar! Moje rada zni: VYDĚRŽAJ PIJANIER
, at je brzy lepe.
pak dej vedet, jak jsi se tam domluvila
a odkud ze zabin jsi?
Helemese, tady je rušno!
Zdravím všechny matky a jejich dítka.
Tvrdá práce na Julince pokračuje, teď zase očekávám výsledky.
A pro srazík hlasuju :pro.Akorát já teda místo kočárku můžu přijet zatím jen s dvoukolákem. Abych netrhala partu.
Mějte se krásně a ať vám drobotina moc nekřičí.
ahoj devcata
tak uz jsem z porodnice doma. bohunice praskaji ve svech - musela jsem na uvolneni porodniho boxu cekat v te sprse, co maji na ambulanci vedle ultrazvuku asi hodinu
mazec. ale pak jsme to odrodili docela rychle, za pul hodky byl malej na svete. nadstandard nevysel a domu nas pustili uz dnes, tj. o den driv, nez se pousti obvykle, protoze potrebovali uvolnit postele.
takze ted se potykam s horkosti a tvrdnutim prsou, ale jsem doma i s malym ![]()
Nazdaaar!
no vidite, jak to jde, kdyz se chce
![]()
Bubis, diky, zitra tam brnknu - a pak dam vedet! ze Zabin - u konecne 34, jak je domov duchodcu
pod Palacakem.
Cmeldo, tak to musela byt docela sila! jsi sikula, zes to zvladla! a vitej doma! ![]()
Maggy, diky, odkazy prostuduju a snad dobre vyberu
ja bych totiz nejradsi stihala i cviceni, i plavani, i… jo, a „Dasa“ je super zapich
![]()
Lemo, napodobne
hehe, holt jsme holky vsudybylky ![]()
Cmeldo - gratulace! To je jak na běžícím pásu, koukám.Tak hodně mlíka,cisterny bez zánětu a klidné noci!
Bubis , pekna fotka
volala jsem do te Devitky, nemuzu se dovolat - tak jsem psala mail - ted doufam, ze odpovi…
ti Ď
No to je divny, ze ses nedovolala.. tak snad na mail ti odpovi. Budou tam i ucit, jak pripravovat prikrmy po 6.mesici, abysme nemuseli kupovat ty vyzivy, ktery zrovna moc vyzivny nejsou. No jsem zvedava.
Nosite holky mimca v satcich? ja jsem jeste nezacala, protoze bojim bojim ale pristi tyden nas to nauci, tak si musim nakej honem poridit. Nevite kde prodavaji naky hezky satky?
Jeste jsem se chtela zeptat, jak jste si tam daly fotku a metr mimca?
nejak jsem tupos a nemuzu na to prijit. zatijal a inverzi jednou zdar ![]()
Ahoj, zdravím všechny přítomné Brňandy
Protože jste tady nakously téma plavání chtěla jsem se zeptat jestli jste někdo nechodil plavat za Lužánky, mám to nejblíž tak bych to mohla chodit procházkou - hodné dítě=spící dítě, že?! ![]()
Cmeldo - tuto místnost znám dokonale strávila jsem na JIP - to je vedle ambulance - 4 dny a noci, a todle bylo WC a sprcha i pro nás.
HMM, tak to se nepovedlo, jak mám zopbrazit podpis, pomoooooc
Ivusho, tady je návod:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Bubis, tak mi dosel mail, ze muj mail nejde dorucit
tak jsem se tam vypravila i s kocarem osobne
no, na tech schodech jsem malem skoncila pod koly a krisik hore nohama a vysledek… nikdo tam
to snad neni mozny! v pondeli zase volam, a jestli nic, tak tam proste ve stredu pujdu na blind! v kolik ze to prosim je?
Krisulko moc děkuji, sice jsem se trochu zapotila, ale JE TO TAM.....
Mischni : tak cooo, su napnuta jako guma u trenyrek
kolik carek?
Zdravím při neděli!
Maggy - seš hodná, že na mě myslíš. Kdyby se dělo něco závratnýho, tak už to hlásím. No, testovala jsem a čárka krásná, ale jen jedna.Takže buď se Julča stydí nebo z toho bude mrcha.Jinak kalhoty opět nezapnu(ale to tady bylo už minule) a svědí mě prsa jako hrom. Ale vzhledem ke zkušenostem z toho nevyvozuju závěry.
Pokračování testování ve středu - bude-li důvod.
Jak ty? Co nového?Už se tady mezi těma maminama ztrácíme, chtělo by to přispět se svou troškou do mlýna, ať můžeme taky řešit plavání a kojení,ne?
Tímto zdravím všechny brněnské matky!
Krisulko - tam jak bydlíš, jsem kousek chodila do školky(naproti Rubínu přes Královopolskou)Bydleli jsme tehdy na Luční - jak jsou ty tři vysoký paneláky.A dodnes se považuju za Žabiňáka", i když už tam od patnácti nebydlím a stěhovala jsem se každých pět let.Nějak to tak vždycky vyšlo. Ale teď už tady hodlám zůstat pokud možno do důchodu.
Ahojky,
Krisulko .. tak jeste ze jsi pod tema kolama neskoncila.
No to se mi taky parkrat stalo, ze tam nikdo… nejsou tam furt, jen kdyz jsou naky kurzy.. hele v pondeli dopo jsou tam stopro, zavolej na tohle cislo 776141060 v pondeli kolem poledne a to by v tom by cert, kdyby to nezvedla.. mozna, kdyz jsi tam volala, tak zrovna mela cvicenicko a masazenicko s miminkama
Jinac ve stredu to zacina 10:40hod a pak je jeste jinej cas, o neco driv, ale to nevim v kolik.