Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahooj já mám dneska dva měsíce a děsně mě to baví
""http://img156.imageshack.us/img156/839/alex8tt007gv0.jpg:http://img156.imageshack.us/…tt007gv0.jpg
Holky, tak vy se budete za chvilku společně procházet ![]()
Já jsem doma a nějak to nevypadá … prostupná jsem jen na špičku prstu.
Malá bude mít cca 3400g a na další KO mám přijít ve středu.
Babička říkala, že si myslí, že porodím 20.2. ale tak uvidíme … já taky tak nějak doufám, že to později nebude. TO vyšetření dnes už dost bolelo a na monitoru sem seděla uplně zbytečně víc jak půl hodiny a navíc u topení ![]()
Tak teda jestli budete tipovat, tak nám sem pak kdyžtak vypište kdo co tipl ať je to regulérní a my s Vikinkou víme co a jak ![]()
Užijte si to holky a já se jdu na chvilku natáhnout než zase pojedu na návštěvu - mají tam hodně schodů, tak si je vyběhnu ![]()
Zatím papa
ahojte holky ,
tak to bylo bezva dneska
Urcite to musime zopakovat ne? Az bude svitit slunicko (uz ma byt lip a lip), tak to bude jeste lepsi. A taky vymyslet nakou tu kavarnicku at nemusime furt korzovat a vymrzat ..no a decka se musi taky seznamit ![]()
Jinak dneska malej spinka a uz hodinu a 40 minut v kuse
.. koukam jako blazen.. ze by.. (nechci zakriknout) .. jste na nej mely pozitivni vliv ![]()
Jinak ja tipuju, ze Vikinka tu bude bud uz zitra a nebo 22. unora odpoledne ![]()
Tak peknej vecer a dobrou noc .. jdu spat dokud je kliiidek
Zdarec vsem!
Jo, ja se teda pridavam, aby se Viki narodila presne podle predpovedi sve prababicky uz dneska
a nebo jindy, ze jo…
Ta kavarna: baby kavarna na Orli /> Hvezdicka v Lisni /> Kinokavarna v Cernych Polich /> Kids bar na Husove /> a tady je to jaksi pohromade i vcetne Kr.Pole ![]()
Prima den ![]()
Ahoj, bylo to supeeer.
Já tipuju že Vikinku přivítáme ve čtvrtek 21.2., jinak jsem byla včera skutečně plavat na tu předplacenou permanentku, bylo málo lidí takže dobrý, ale stejně jsem spěchala abych stihla koupání a ukládání prcka. Ne že by to manža nezvládl…
Bubis - doufám že tadle noc klapla - když ne úplně tak aspoň přijatelně ![]()
Ahoj holky,
tak super, že se vám ta vycházka povedla … muselo to být hezký - tolik mamin s kočárkama po hromadě - by to chtělo fotku .
Mě dneska fotil bráška asi naposledy s pupkem, tak s tím jdu něco provést ![]()
Jinak tipy se mi moc líbí … takže si vlastně Vikinka může vybrat odedneška do pátku, že ? Jinak babička to tipla až na zítra ( sranda je, že s tím všichni tak nějak počítají ) bude to sranda jestli to vyjde, protože vezu ráno ve 4:30h. mamku do práce, abych si nechala auto kvůli kontrole:-) Takže jestli mě to chytne, tak maminka pojede taxikem, aby mě mohla odvezt - si ani nechce brát do práce sváču, jak s tím počítá ![]()
A dneska se prej probudil prastrejda a vykřikl, že porodím dneska, tak to prateta hned volala babičce
![]()
Myslím, že už z toho hrabe celé rodině … no jo bude to první dítko této generace u nás v rodině ![]()
Holky já už se fakt těším až s váma pojedeme na nějakou procházku ( na jaře a v létě to bude úplně super ) a nebo třeba nějaká ta kavárna - jsem vůbec o té na Orlí nevěděla ![]()
A co vaši lumpíčci? Co Bubis a prdíky? Už je líp?
Ivusho, tak to je mi jasný, že si rychle běžela domů, aby ti ukládání prcka neuteklo …
Holky já dnes byla v Olympii a musím říct, že těhotných mi připadá, že trošku ubylo ( a nebo už nikam nechodí, protože rodí ) , ale zato je plno miminek … na každém kroku nejmíň 2
No normálně to je fakt velký BabyBoom ![]()
Zdarec Brnooo, tak dnes bylo přímo luxusně co? A má být i o víkendu. Hele nechcete třeba zase v pátek pokud bude svítit sluníčko jít na prochajdu?
Holahola!
tak co, Tyninko? jetsli nic, tak ja tipuju 22.2.
promin, ja vim, ze to jsou jeste 2 dny, ale zase takovy pekny datum ![]()
pocasi fakt nadhera! pro patek klidne jsem, jen nekde v dojezdu pesmo ze Zabin, ptz. kamaradce nejak nedocestoval po dovolene z Rima kocarek - tak jsem holt zapujcila nas
a prezivame v satku - no a dnes jsme smontovali vozicek za kolo - jenze je deeesne sirokorozchodnej
takze do mhd me rozhodne nepusti ![]()
Ahoj,
tak Krisulko … možná to bude pravda … takže asi takto:
Nějak to nedopadlo podle očekávání mých ani pana doktora.
Monitor byl super … dokonce jsem koukala jaké se mi ukazovaly poprvé kopce u dělohy. Tlak taky super a moč v pohodě. Říkala sem si, že by to nějak podle monitoru snad šlo, i když nic necítím.
Pak mě vyšetřil pan doktor … koukl na mě a zeptal se jestli je termín porodu správně určený a jak to bylo s UZV . Mám termíny oba na 17.2. ale když jsem byla na 3D UZV, tak pak doktor říkal,že je malá o týden starší. Takže později není termín na 100 %, což je škoda, protože nález prej opravdu vůůůůbec neodpovídá a taky se mu nelíbí. Nejen, že se neotvírám, ale taky je všechno děsně vysoko.
Takže další kontrola bude v pátek ráno a pokud se nic záuračně nezmění
( což na to moc nevypadá, protože se vlastně nic nezměnilo už dost dlouho ), tak mě hospitalizují a budou dělat zátěžový oxitocinový test kvůli pupečníku a placentě. Když jsem se ptala na jak dlouho a jestli tam budu až do porodu, tak říkal, že se uvidí. Každopádně si mám vzít v pátek tašku.
Jinak dneska bylo opravdu krásně .-.. kéž by to tak zůstalo ![]()
Tyninko, to me mrzi!
budu na tebe myslet! at je Viki bojovnice ![]()
Děkuji
Tak jednou má vybrané jméno Viktorie ( Vítězka ) , tak se tím snad bude hned řídit ![]()
Tyninko, taky přejem s Alexíkem hoooodně štěstíčka a ať už to máte s Vikinkou za sebou ![]()
Krisulko Ty jezdíš 4 nebo co k vám jede?
Sevca79 píše:
Krisulko Ty jezdíš 4 nebo co k vám jede?
34
(a kdyz se trochu projdu tak i 29, 36, 30, 67, 84)
![]()
Ahoj Brno!
Koukám, že si vesele korzujete po Lužánkách. Dnes jsem na netu četla, že zima už nebude, tak hurááá - jaro se blíží, bude líp. Ševčo - Alex je opravdu řádně vysmáté miminko. Umí i zlobit?
Krisulko - včera jsem byla s mamkou na Bytasenu na Vychodilce, tak jsem se rozhlížela…
Tyninko - držím palce, ať Vikinka nedělá fóry a už se rozhoupá k východu. A 22.2. je pěkný datum - já jsem taky pro.
No a novinka - asi jsem zase v tom. Tak prosííím držte palce, ať na podzim můžu korzovat s kočárkem s váma. ![]()