Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
294
22.4.08 15:31

My se snažíme si těch našich hafíku všímat co nejvic, vůbec je neodstrkujeme ani neokřikujeme. Jen teda pokud chcou malé olíznout ruku. Tu má totiž teď pořád v puse, takže to nesmí. Nesnáším když k nám příjde návštěva a první co je tak pejsky shodí dolů z křesla, plácnou je atd. To mě strašně vytáčí! Kdyby sme to dělali my, tak pejsci za chvilku malou nesnáší, nechápu jak a hlavně čím ti lidi přemýšlí! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
22.4.08 16:04

nazdar brno!
sraz vsema deseti - jen od ctvrtka jedeme pryc, tak mi slibte, ze to bude pondeli-streda :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
22.4.08 16:08

Ptala jsem se i našeho veterináře jak pes a miminko dohromady - a on říkal, že pokud pečlivě odčervujeme (a to děláme) a pokud pes nemá v nepořádku zoubky (nějaký silný zubní kámen apod.), tak že úplně v pohodě.

Srazík - přimlouvám se za úterý, středu (jen ne úterý dopoledne - přijdou mi mýt okna…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
22.4.08 17:33

Mě je celkem jedno kdy ten sraz bude, úterý odpoledne nebo středa, hlavně aby už byl!!!! :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.4.08 18:13

Taky valíme ve čt pryč, tak út nebo st???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.4.08 18:25

Ahoj holky,
tak se dívám, že mám docela prostoj, jak dlouho jsem nenapsala :oops: A že vás tu přibylo…
Acynko: tvoje holčička je opravdu moc krásná, máte moc hezký fotky :-)
Jinak vidím, že jsi další maminka ze Žabin. Vůbec jsem si všimla, že je vás víc z „opačného“ konce Brna (já Líšeň). My jsme se ze Žabin loni v létě odstěhovali. Bydleli jsme na Vychodilce.
Mischni: jak jsi psala o tom, že být učitelem je rizikové, naprosto souhlasím - mám sama trochu zkušenost, sice je to pár let nazpátek, ale o to to teď musí být horší.
Bubis: přeju ti, ať je to s malým lepší a lepší :-)
Pusiku: já si taky přes břicho nevidím - už dlouho a taky jsem si začala na břicho občas trochu bryndat (pardon) :D

Byla tu zmínka o Bohunické porodnici. Tak mě napadá - nemáte náhodou některá zkušenost z porodnice na Polní? Zatím jsem se nerozhodla, ale připadá mi sympatická.

Jinak my máme za sebou test na cukrovku (dopadl dobře), velký ultrazvuk - včera ve 30tt - paní doktorka mi řekla, že malý je skoro o 3 týdny větší než by měl. Prý mám držet dietu - nejíst sladké a omezit pečivo. A to jsem zatím od začátku přibrala nějakých 8 kilo, tak tomu nerozumím. jestli jsem to dobře pochopila, tak když je mimi moc velké, může chtít ven dřív než by mělo (ale možná jsem to pochopila špatně…) No a dneska jsem si byla na endokrinologii pro nějaké hormony na štítnou žlázu, kterých prý mám málo - abych prý měla chytré miminko :-), tak snad to bude ok.
Tak radši končím, aby se vám to množství po mě vůbec chtělo číst :)
Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli berete na srazíky i „skoromaminky“, co mají mimi zatím v bříšku......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
22.4.08 18:33

Libka: jestli můžu za sebe, tak těhulky všema deseti. Já si pořád nějak nemůžu uvědomit že už mezi vás nepatřím!! :D :D
A za Amelku zase moc děkuju!!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.4.08 19:00

Ahoj maminy a tehule,

obcas si prectu, jak se maji brnandy, tak jsem si rikala, ze bych mohla taky nekdy neco napsat. Navic se ted uz docela potrebuju zabavit - viz metrik- aby mi to cekani aspon trochu utikalo :D
Koukam, ze se docela srazite ve meste ci parku :D Ja jsem nyni primo z centra, ale predtim jsem bydlela 10 let taky v Zabinach :lol:

A Krisulko, tebe znam od videni z gymplu i tvoji mamku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
22.4.08 20:22

ahojte vespolek,
ja se taky rada srazim :) Kdo bude hlavni organizator? protoze nekdo musi rict ten osudny cas :lol:
Diky za typy na spaci pytle.. :arrow: zitra vyrazim do TESCA.
Tak ja zase letim..malej opet vzhuru.. ( kolem nej furt litam, ze ani nemam cas si to tu v klidu precist :( .. mozna to je ten problem, je rooozmazlenej!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
23.4.08 08:53

Ahoj kočky
hlásím se z kontroly.
No tak na UTZ jsem dopadli dobře. Teda alespoň doufám že se to potvrdí, protože naše opička si opět leží prdelkou nahoru. Takže nejlépe byla vidět páteř. Srdíčko se nepodařilo skontrolovat , tak musíme ještě za 14 dní jednou. Pan doktor se marně snažil třepal mně s bříškem šťuchal ze všech stran, ale milostpán si chrněl jako dudek. Po velkým snažení nakonec milostivě otočil hlavu takže obličej máme v pořádku. Jinak všechny orgány taky. Velikost hlavičky i délka holeně odpovídá začátku 22týdne. Termín porodu nám posunul z 29.9 na 30.9. Doufám že se 30.9 zadaří, to bude manžovi 33 let takže jakej lepší dárek hledat .
To děcko se ještě nenarodilo a už mně takhle zlobí, na kontroly zá:,–(ně vystrkuje na doktora zadek. Včera řádil jako tornádo a dneska si odpočívá. Jinak je hlavičkou dolů a placenta je pěkně vysoko . Takže prý vše v pořádku.
Holčiny prohlížela jsem fotky vašich miminek. Musím obdivovat a závidět :lol: , jsou překrásný. Omluvám se že vám je nebudu chválit jmenovitě, je vás tu moc a já si ještě pořádně všechny nepamatuju.
Koukám , že tu přeci jen máte i nějaké těhulky. No tak alespoň nejspem sama. Dneska mám jakousi pitomou náladu, včera mně rozhodilo to nedokončený vyšetření. Manža se směje , prý se zbytečně strachuju, že to prostě dokončí příště. No jenže já už zase plaším co když to srdíčko bude nějaký špatný, mně se zdálo že je vidět pěkně, bylo z boku, ale dr s tím nebyl spokojenej. Tak se bojím jestli se mu tam třeba něco nezdálo. Nevíte jak to srdíčko musí vidět ? Co vlastně potřebuje zkontrolovat ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
23.4.08 09:12

nazdar zeny :wink:
hele, tak ja to rozseknu, jo? utery 29.4. ve 14:00 v parku pred Selepkou - nekdo nejake namitky?

Evelino, jejda, to me teda desis :lol: no jo, moravsky oxford je holt vsude :lol: :lol: hele, a uzivej si jeste klid s briskem - az mrnouse vyklopis, bude ten tam :twisted: kdybys jeste chvilku prenasela, muzes i na sraziki, a to uz za to stoji ne 8) :lol: :lol:

Pusiku, neboj, jen to holt musi zkontrolovat poradne… ja myslim, ze na srdicku hledali, zda vsechny zily a tepny usti tam a tak, jak maji; velikost a stahy komor

Libko, jasne ze berem i tehule! (abyste se zacaly dopredu desit :-D - nebo tesit? :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
23.4.08 09:14

Ahoj,
Pusik: nám když kontrolovali srdíčko, díval se doktor na komory - jestli má správnou strukturu (možná se vyjadřuju trošku nešikovně) a pak poslouchal, jak tluče - je to takový legrační zvuk :-)
Mně manžel hrozně pomohl, když jsme čekali na výsledky z plodové vody. Musel být stejně na nervy jako já, ale nedával to najevo. Pochopila jsem správně, že čekáš chlapečka?
Jinak mně asi před 6 týdny řekli, že mám placentu dole. Teď ji mám vpředu, tak snad to bude ok.
Mějte všechny a všichni krásný den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
23.4.08 09:29

Krisulko, Libko, děkuji moc za odpovědi.
Jo tak to asi vážně nemohl to co píšete zkontrolovat, ono bylo jen vidět jak tluče, ale bylo hodně z boku.
Libko pochopilas to správně , čekám kluka :-) Syn i manža jsou nadšení. No já moc toužila po holčičce, ale nechci se rouhat , hlavně aby byl prcek zdravej , všechno ostatní je mně fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
23.4.08 09:50

Ahoj Brno!
Teda tady to žije! A žabiny vedou? Já jsem původní žabiňák(Luční26), ale to už je dávno…
Jinak z vás chytám trochu depku, neboť jsem zjistila že jako jediná tady nejsem ani těhule, ani čerstvá mamina… :? :lol: A k tomu ten začátek rodnýho čísla…Pomoooc! :lol:
Jinak kdyby ten srazák byl ve středu, tak vás přijdu zkontrolovat…ale kdyžtak příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
23.4.08 10:13

tak to pozor!
takze skrtejte v deniccich a piste znovu:
streda 30.4. ve 14:00 v parku pred Selepkou
lepsi? :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit