Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
29.4.08 20:46

Tak já vám zaručuju, že Krisulku podle fotky určitě nepoznáte :lol:. ale ten park je fakt pidi, a zas tolik lidí tam snad nebudea mělo by vyjít i počasí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
29.4.08 20:53
ivusha píše:
Tak já vám zaručuju, že Krisulku podle fotky určitě nepoznáte :lol:. …
:-P :-P :-P :lol: :lol: :lol:

joooo, a vite, ze jsou zitra carodky?! :wink: :-) :-) ja myslim, ze to je jasne znameni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.4.08 21:02

Ahoj, se zítřkem počítám :dance: Taky bych řekla, že Krisulku poznám podle fotky...... :-) ¨Další záchytný bod teda bude světle zelený kočárek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.4.08 21:33

Evelině veeelká gratulace :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
29.4.08 23:19

Ahojte, tady manža od Evelíny. Oba jsou v pohodě, porod byl těžkej, ale už se dávají oba do kupy. Štěpán to má jednodušší, protože není rozřezanej. Pokud byste se chtěly mrknout na první fotky, tak jsou tady http://www.timdruhym.cz/zivot/stepan

Víc napíše Evelína až dorazí domů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
30.4.08 08:30

ahoj holky, moc me to mrzi, ale ja nebudu moc prijit.. mame rehabilitace.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
30.4.08 08:36

Evelíně moc a moc gratuluju !! A Štěpánkovi přeju do života hodně lásky a pohody :) 

Na dnešek se těším - a poznáte mě podle docela slušnýho bříška a kachní chůze :) :)

Tak tedy 14,00 sraz před hospůdkou ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
30.4.08 08:42

Monix: jojo a mám pro tebe zájemkyni na ty vložky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
30.4.08 09:12

Acynko - výborně ! Tak se dnes domluvíme - je toho úplně plná velká papírová taška Ikea. Řeknu ti kam se má pro to stavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
30.4.08 09:38

ahooj s dneškem počítáme, snad to tam najdem, když tak vol na hot line Ivče :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
30.4.08 12:22

tak mozna nam to vyjde.. dneska nas fyzioterapeutka dopoledne odpoledne zrusila.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
30.4.08 12:32

Ahoj holky, moc se omlouvám, ale něco na mě leze, tak radši zůstanu doma a nebudu nikde courat. Škoda, těšila jsem se, že vás pooznám :( ale už se mooooooooooooc těším na příští srazík :) Tak si to dneska hezky užijte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
30.4.08 17:51

Ahojky holky, moc se mi s vámi líbilo, snad mě a protivu vezmete i příště!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
30.4.08 19:54

ahoooj :-)
no jo, jsem jeste tady :roll: misto abych balila, ze… jenze nejak nevim odkud, tak cekam, az si sve nadobicko zabali manzel 8) :lol:

dnesku davam taky deset bodou!
acynko, jaka protiva? slecna se musi umet ozvat :lol:

jooo, a jeste velka omluva monix - jsem si to neuvedomila a hnala te jak o zivot :oops: tak snad te za to nebude kacenka (se zelim :-) ) moc kopat!

no, tak uz skutecne pomalu odchazim… preji krasny prodlouzeny vikend, teda kdo ma volno, ostatni neprovokuju :wink: a v nedeli vecer adios

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
30.4.08 20:08

Ahoj holčiny, bylo to super :D
Moc se mi líbilo, že byly zastoupeny všechny stupínky (mimísci, bříška i snažilky)
Acynko ježkovy zraky :roll: :roll: neboj bude hůř :D
Krisulko moc si to tam užijte, ať vyjde počasí a hoď pak do rajčete fotky jsem zvědavá - jako vždycky 8O
Jinak se mějte fanfárově a užijte si parádní vííííkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová