Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já vám zaručuju, že Krisulku podle fotky určitě nepoznáte
. ale ten park je fakt pidi, a zas tolik lidí tam snad nebudea mělo by vyjít i počasí ![]()
ivusha píše:
Tak já vám zaručuju, že Krisulku podle fotky určitě nepoznáte. …
joooo, a vite, ze jsou zitra carodky?!
ja myslim, ze to je jasne znameni ![]()
Ahoj, se zítřkem počítám
Taky bych řekla, že Krisulku poznám podle fotky......
¨Další záchytný bod teda bude světle zelený kočárek ![]()
Ahojte, tady manža od Evelíny. Oba jsou v pohodě, porod byl těžkej, ale už se dávají oba do kupy. Štěpán to má jednodušší, protože není rozřezanej. Pokud byste se chtěly mrknout na první fotky, tak jsou tady http://www.timdruhym.cz/zivot/stepan
Víc napíše Evelína až dorazí domů ![]()
ahoj holky, moc me to mrzi, ale ja nebudu moc prijit.. mame rehabilitace.. ![]()
Evelíně moc a moc gratuluju !! A Štěpánkovi přeju do života hodně lásky a pohody
Na dnešek se těším - a poznáte mě podle docela slušnýho bříška a kachní chůze
![]()
Tak tedy 14,00 sraz před hospůdkou ?
Acynko - výborně ! Tak se dnes domluvíme - je toho úplně plná velká papírová taška Ikea. Řeknu ti kam se má pro to stavit.
ahooj s dneškem počítáme, snad to tam najdem, když tak vol na hot line Ivče
![]()
tak mozna nam to vyjde.. dneska nas fyzioterapeutka dopoledne odpoledne zrusila.. ![]()
Ahoj holky, moc se omlouvám, ale něco na mě leze, tak radši zůstanu doma a nebudu nikde courat. Škoda, těšila jsem se, že vás pooznám
ale už se mooooooooooooc těším na příští srazík
Tak si to dneska hezky užijte…
Ahojky holky, moc se mi s vámi líbilo, snad mě a protivu vezmete i příště!!
ahoooj ![]()
no jo, jsem jeste tady
misto abych balila, ze… jenze nejak nevim odkud, tak cekam, az si sve nadobicko zabali manzel
![]()
dnesku davam taky deset bodou!
acynko, jaka protiva? slecna se musi umet ozvat ![]()
jooo, a jeste velka omluva monix - jsem si to neuvedomila a hnala te jak o zivot
tak snad te za to nebude kacenka (se zelim
) moc kopat!
no, tak uz skutecne pomalu odchazim… preji krasny prodlouzeny vikend, teda kdo ma volno, ostatni neprovokuju
a v nedeli vecer adios
Ahoj holčiny, bylo to super ![]()
Moc se mi líbilo, že byly zastoupeny všechny stupínky (mimísci, bříška i snažilky)
Acynko ježkovy zraky
neboj bude hůř ![]()
Krisulko moc si to tam užijte, ať vyjde počasí a hoď pak do rajčete fotky jsem zvědavá - jako vždycky ![]()
Jinak se mějte fanfárově a užijte si parádní vííííkend.