Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojík !
Tak jestli se příští týden budete potkávat, tak kromě čtvrtka bych se snad i dokutálela ![]()
Mischni - ten jogurtovač jsem objednala (ten stejný jako ty) - tak pak písni zkušenosti ! Mě přijde asi v pondělí nebo úterý, takže experimentovat budu později než ty ![]()
Přeju krásný víkend !
Monix - mě včera nepřišel, tak snad v pondělí. Jen omže jsem si nechala koupit to čertvý mlíko a to dnes prochází, tak nevím, jestli bude ještě v pondělí použitelný nebo ho mám dnes nějak spotřebovat. ![]()
Příští týden srazík asi nestíhám, i když bych vás zase ráda viděla…Tak příště.
Ivusha: to umím pěkně poslouchat že?? Jen se zmíníš o metříku a už ho mám!!!
![]()
Do třetice všeho dobrého Acynko
Sraz jasan, pro jistotu už si všechny ostatní akce na příští týden zařizuju na dopoledne, abych sraz náhodou neprošvihla.
Moc se těším na středu dopoledne, objednala jsem si na MMB nějaké věci od paní z Brna a ptala jsem se na osobní odběr - a co myslíte? Už jsem tam domluvená na kafe i s Víťou (paní má malou princeznu) a beru sebou naditou prkenici - no co kdyby tam náhodou měla ještě nějaké poklady
Jsem fakt příšerná ![]()
Mischni a Monix s napětím sleduju jak dopadnou vaše experimenty s jogurtovačem. Bude ochutnávka??
Takový dobrý jogurt s domácí zavařeninou no úplně slintám.
Končím jdu páchat něco k obědu, V spí, pak razíme do Černovic na Mezi ploty.
ivusho - no jasně. Na další sraz doraz ím s cestovní ledničkou plnou domácího jogurtu a několika druhy domácí marmelády.
![]()
A dobrej kup a ještě s kafíčkem, to bude super.
Acynko - pěknej metřík. Co Amálka( doufám, že moc neva, že jí tak interně říkám…), pořád slzavý údolí?
mischni: neva, já ji tak taky říkám! Má to tak na půl -jednou je zlatíčko a pak se vzteká a plače. Každopádně je to čím dál lepší!
Ahoooj,
Ivuš, tak pěkně nakup a Alexík potom vybrané modýlky odkoupí
.
Jogurtovač je bezva věc, má mamča…já jediný jogurty co jím, tak je Holandia.
Srazík - co takhle v pátek???
Pátek neeeeeeeee.........
![]()
To se během dne sjíždějí hosté na sobotní megazahradní párty k Vítkovým narozeninám. ![]()
Předem děkuji za kladné vyřízení žádosti ![]()
Ahojky holky !
Do termínu srazíku kecat nebudu - zatím nevím, jak ty vyšší teploty budu snášet (otékám čím dál více
). Ale operativně se rozhodnu.
Ivusho - no já asi na ten „jogurtový zázrak“ jsem ještě více zvědavá než ty
![]()
Tak holčiny a mimoušci - opatrujte se a užívejte sluníčka !
Ahoj holky!
Jestli se srazíte ve středu, tak bych vás možná navštívila na jedno rychlý kafe - mám letecký den. Ale nevažte se na mě…
Monix - jogurty právě jogurtovatí. Ráno mi to přišlo, tak jsem hned zahájila akci a jsem dooost zvědavá. Ty brďo - ty máš za týden termín, co? ![]()