Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
3.6.08 10:48

jee to bylo mile privitani :) (vsechny trampoty povim na osobku, jak rika Ivushka )
Byla bych tez pro piknik v Luzankach.., ve dve ideal, patek tez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
3.6.08 10:57

Piknik, piknik........v pátek, v pátek..... :! :lol: :lol:
Přivezu meloun :D
Jinak byli jsme včera na odpoledne na Dobráku, koupali se jenom dospělí - voda překvapivě teplá a náááádherně čistá. Tak dneska odpo razíme i dětma, už se těším 8) Jo a koupila jsem nakonec Daylong.
A vy co sem chodíte koukat, tak koukejte taky někdy přijít..... :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
3.6.08 11:14

tak jo, takze vyzva vsem jednotkam:

patek 6.6. ve 14:00 piknik v Luzankach

tesim se na stare struktury i nove tvare! (co, Mahule, Evelino, Lusie, …? :wink: )

donesu taky zraci prekvapeni 8) :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
3.6.08 12:45

OK vyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
3.6.08 13:25

Ahojte!!
Supeer. Rada dojdu, aspon poznam nove tvare :wink: a Luzanky mame skoro za rohem :lol: Ale poznam vas??
My mame v byte neskutecny vedro, budem muset kvuli malymu koupit klimu nebo vyjet pryc za Brno…

Moni , jak zvladas ty vedra? Asi blby dotaz, co? Ja bych byla zalezla nejspis uz nekde ve sklepe. To mi pripomina, ze vcera jsem dostala darek- kamarad mi poslal lahev archivniho vina- vyborny dar pro kojici matku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
3.6.08 13:58

Nazdar zenske :D

Luzanky zni lakave, v sobotu jsme si tam delali s manzelem snidani v trave a az na maleho kriklouna to nemelo chybu :D Tak ja zkusim taky dorazit a neco prinest :wink: Jo a stejna otazka, kde vas najdu ci jak vas poznam?

Mahule my latkujeme a jsem s tim cim dal vic spokojenejsi a navic se daji v Brne latkovky koupit na Josefske v Brane k detem. Tam je super vyber a stejne ceny jako na netu. Ja pouzivam tedka jednovelikostni tvarovane frote pliny (Haipa Daipa) a Imse Vimse a do toho vkladaci plenecky. Zkus se mrknout na stranky www.latkovky.cz
A na vysocinu bych taky jela nebo kamkoli jinam, hlavne ven !

Monix, drzim pesti, at je to uz co nejdriv za Tebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
3.6.08 14:52

Holčinky,

tak super akce PIKNIK…a já o to přijdu ! Ale v tom teple (a ve svém věku) už se bojím riskovat. Ale budu na vás moc myslet. A hlavně si pěkně pochutnejte !!!

Krisulko - zkusím madam předložit návrh na toho Medarda (třeba se holka zamyslí…) :) :)

Mahule - ještě měl k té láhvi přidat krabičku doutníků - aby ten originální dárek pro kojící matku byl úplný :) :)

Děkuji všem za držení pěstiček - doufám, že brzy to čekání skončí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
3.6.08 15:06

Já jdu v pátek na 13 na zápis do plavání a je to v Juliánově, takže nevím jestli dorazím, škoda že nejde ten čtvrtek. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
3.6.08 20:03

Acynko - No já doufám že pokud nám počasí bude přát, tak se v těch Lužánkách budeme placatit delší dobu. Tak jak budeš zapsaná tak zkus brnknout my ti řekneme na jak dlouho to vypadá, a můžeš se rozhodnout jestli za náma dorazíš nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.6.08 10:12

To by šlo, jdu tam teda i s kolegyní, tak sme měly jít posedět, ale asi ji teda odřeknu. Jen teda ještě moc nevím kde to je. Když půjdu od 25 je to ta strana parku na které budete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
4.6.08 10:21

25 je číslo MHD, popisné číslo domu, nebo je to napsané na chodníku??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.6.08 10:37

Aha, číslo trolejbusu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
4.6.08 11:12

Už to mám, je to asi jedno jestli vystoupíš u zimáku nebo u Mety, většinou rotujeme po celém parku, nevím kde se u:,–(íme. :nevim: Sem ti moc nepomohla, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.6.08 11:35

To ne, ale já kdyžtak písnu Krisulce, na tu mám telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
4.6.08 11:43

Tak snad vas najdu.
Evelin , diky za tip, okusim se vyrazit do mesta a ziskat nejake info. A taky okouknu maleho :) , porad se mi totiz zda, ze to celkove baleni je moc velke. Musis pouzivat vetsi bodicka? Treba vic ustne :wink: .

Acynko , a kam budete chodit plavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová