Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jee to bylo mile privitani
(vsechny trampoty povim na osobku, jak rika Ivushka )
Byla bych tez pro piknik v Luzankach.., ve dve ideal, patek tez
Piknik, piknik........v pátek, v pátek.....
![]()
Přivezu meloun ![]()
Jinak byli jsme včera na odpoledne na Dobráku, koupali se jenom dospělí - voda překvapivě teplá a náááádherně čistá. Tak dneska odpo razíme i dětma, už se těším
Jo a koupila jsem nakonec Daylong.
A vy co sem chodíte koukat, tak koukejte taky někdy přijít..... ![]()
tak jo, takze vyzva vsem jednotkam:
patek 6.6. ve 14:00 piknik v Luzankach
tesim se na stare struktury i nove tvare! (co, Mahule, Evelino, Lusie, …?
)
donesu taky zraci prekvapeni
![]()
Ahojte!!
Supeer. Rada dojdu, aspon poznam nove tvare
a Luzanky mame skoro za rohem
Ale poznam vas??
My mame v byte neskutecny vedro, budem muset kvuli malymu koupit klimu nebo vyjet pryc za Brno…
Moni , jak zvladas ty vedra? Asi blby dotaz, co? Ja bych byla zalezla nejspis uz nekde ve sklepe. To mi pripomina, ze vcera jsem dostala darek- kamarad mi poslal lahev archivniho vina- vyborny dar pro kojici matku
![]()
Nazdar zenske ![]()
Luzanky zni lakave, v sobotu jsme si tam delali s manzelem snidani v trave a az na maleho kriklouna to nemelo chybu
Tak ja zkusim taky dorazit a neco prinest
Jo a stejna otazka, kde vas najdu ci jak vas poznam?
Mahule my latkujeme a jsem s tim cim dal vic spokojenejsi a navic se daji v Brne latkovky koupit na Josefske v Brane k detem. Tam je super vyber a stejne ceny jako na netu. Ja pouzivam tedka jednovelikostni tvarovane frote pliny (Haipa Daipa) a Imse Vimse a do toho vkladaci plenecky. Zkus se mrknout na stranky www.latkovky.cz
A na vysocinu bych taky jela nebo kamkoli jinam, hlavne ven !
Monix, drzim pesti, at je to uz co nejdriv za Tebou!
Holčinky,
tak super akce PIKNIK…a já o to přijdu ! Ale v tom teple (a ve svém věku) už se bojím riskovat. Ale budu na vás moc myslet. A hlavně si pěkně pochutnejte !!!
Krisulko - zkusím madam předložit návrh na toho Medarda (třeba se holka zamyslí…)
![]()
Mahule - ještě měl k té láhvi přidat krabičku doutníků - aby ten originální dárek pro kojící matku byl úplný
![]()
Děkuji všem za držení pěstiček - doufám, že brzy to čekání skončí. ![]()
Já jdu v pátek na 13 na zápis do plavání a je to v Juliánově, takže nevím jestli dorazím, škoda že nejde ten čtvrtek. ![]()
Acynko - No já doufám že pokud nám počasí bude přát, tak se v těch Lužánkách budeme placatit delší dobu. Tak jak budeš zapsaná tak zkus brnknout my ti řekneme na jak dlouho to vypadá, a můžeš se rozhodnout jestli za náma dorazíš nebo ne.
To by šlo, jdu tam teda i s kolegyní, tak sme měly jít posedět, ale asi ji teda odřeknu. Jen teda ještě moc nevím kde to je. Když půjdu od 25 je to ta strana parku na které budete?
25 je číslo MHD, popisné číslo domu, nebo je to napsané na chodníku???
![]()
Už to mám, je to asi jedno jestli vystoupíš u zimáku nebo u Mety, většinou rotujeme po celém parku, nevím kde se u:,–(íme.
Sem ti moc nepomohla, že?
Tak snad vas najdu.
Evelin , diky za tip, okusim se vyrazit do mesta a ziskat nejake info. A taky okouknu maleho
, porad se mi totiz zda, ze to celkove baleni je moc velke. Musis pouzivat vetsi bodicka? Treba vic ustne
.
Acynko , a kam budete chodit plavat?