Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
6.6.08 14:13

ahoj holky,
ted jsme se vratili od doktora a malej totalne vytuhl az se vzbudi, tak bysme vyrazili.. snad vas najdem..

Jinak velka gratulace k narozeni Katusky.. prejem ji at je ZDRAVÁ to predevsim!! jinak krasna a stastna a s ni stastna cela rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
6.6.08 15:17

hoj, tak malej je cele odpoledne tuhon a nez bychom za vama dorazili, tak bysme zase museli jit, po ctvrte hodine prijde totiz hlidat sestra… a to jsem vam dopoledne koupila broskve :cry: snad to neni posledni piknik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
6.6.08 18:42

Ahojky tak dneska to bylo supééééér!!! Příště prosím zase tam!! Holky škoda že jste nedorazily!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
6.6.08 20:07

Opravdu to dneska bylo moc prima, tak příště líp načasovat ty spáče - škoda, škoděnka.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
6.6.08 20:40

To je fajn, ze jste si to uzily, teda minus tim padem pro me :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
6.6.08 21:40

Krisulko: fotky krásné, jen já všude vypadám jak idiot. Tak mě prosím přístě nefoť, nebo už radši nebudu vycházet z domu. :lol: :lol: Fuj to sem se vylekala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
6.6.08 21:50

teda, ja se tady rozciluju, ze mi to nechce fotky nahrat, a ony uz tam jsou?! 8O :lol: :lol: to je fakt den :lol: :lol:

acynko, vzdyt ti to slusi! nazivo stopro :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
7.6.08 09:53

Krisulko viděla bych to jinak, ale si hodná!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.6.08 17:02

Monix - huráááá! Gratulace převeliká a už se těším, jak Katušku poznám osobně. Tak hodně štěští a zdraví celé rodince!
 http://www.sirmi.ic.cz/deti/23.gif

Takže piknik se konal a byl úspěšný? Jdu kouknout na fotky.
My dnes jdeme do kina - na novýho Indiana Jonese. Jsem zvědavá, jaký to bude - pohádky my máme rádi. A pozor: jde s náma i puboš, což je velmi nevídané, že je ochoten jít se stařešinama ještě do kina. Tak snad to vyjde bez nějakého „záchvatu“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
7.6.08 21:38

koukám na Gejšu - no to je mňaminka..... :D :D
Krisulko co nosní vysavač? Pořídilas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.6.08 20:38

Tak jsem koukala na fotky z pátečního picnicu…
acy . koukám, že Amálka byla standardně naleděna. :lol:
A kdo je ta nakrátko střižená tmavovláska? :wink:

My jsme byli včera v biografu(asi po půl roce) a dokonce i s pubošem(!) a mě se to líbílo, klasická Indianka Jonesovka v trochu moderním hávu. Teda konec trošku za vlasy přitažený, ale je to pohádka… :wink: Puboš naprosto v pohodě, tak musel dusno udělat pro změnu tatouch - asi nesnesl, že se David chová normálně a chtěl ho provokovat, ale to se mu nepovedlo, takže byl za vola on… 8) . No prostě mám doma dvě děcka a chci třetí… :roll: :lol:

Všechny zdravím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
9.6.08 07:49

mischni: ta tmavovláska je Mahule, pobyla chvilku, ale fajn holka.
Amelka si samozdřejmě béknót musela, ale jinak byla hodná. Už mám své fígle. Napřed vyslíkám kalhoty, to se na chvilku uklidní a až začne nanovo tak vyslíkám plínky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
10.6.08 09:04

Ahoj,
hlásím se zase po dlouhé době :oops:
Předně - Monix: velká gratulace Katušce i rodičům, ať je malá zdravá, krásná a usměvavá :dance: :-) :dance:

My jsme „na poslední chvíli“ předelali kuchyň, tak trochu nachystali dětský pokoj a teď mi zbývají (snad) 3 týdny čekání - je na čase zabalit tašku do porodnice :-) Vzhledem k tomu, že už teď má malý 3,80 kg, asi se mám na co těšit 8O

Dívala jsem se na fotky z pátečního srazíku - moc hezké - pěkně jste si to užívali :) :) :)

Evelíno, Mischni: četla jsem, jak jste si nechaly zkrášlit hlavu. Taky jsem zašla asi před třemi týdny, abych se mrňouskovi líbila :-) Domluvily jsme se s kadeřnici na melír - jemné proužky a ona mi kolem obličeje udělala několik výrazných pruhů. Navíc mi dlouhou ofinu načesala dolů dočela (přes oči) a jen tak lehce shrnula na bok, takže moje první cesta vedla do obhodu koupit si aspoň nějakou pidisponku, abych přes ty vlasy viděla na cestu :)

Všechny zdravím a přeji krásný sluníčkový den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
11.6.08 11:23

Ahojte.
Zdravim Libi.
Aaa slysim, ze to bude opravdu kratky pozdrav. tak ja zas ficim, zatim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
11.6.08 21:26

Tak a máme po létě… prý až do konce června. :(

Vyhlížím Monix - jestlipak už jsou holky doma? Prosím foto a podrobný popis akce. :lol:

Libka - no, to už máš za pár, tak koukej zabalit. A 3,80 už teď?! 8O Auau…

Já jsem dnes byla u klientky - celorodinná pedikůra - má skoro tříletý dvojčata. No byla to síla, jedna furt šmejdila a druhá kňourala, tři dospělí nestíhali. Jsme se smáli, že je to dobrá antikoncepce… :lol: :lol:

A co jinak novýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová