Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky,
ted jsme se vratili od doktora a malej totalne vytuhl az se vzbudi, tak bysme vyrazili.. snad vas najdem..
Jinak velka gratulace k narozeni Katusky.. prejem ji at je ZDRAVÁ to predevsim!! jinak krasna a stastna a s ni stastna cela rodina.
hoj, tak malej je cele odpoledne tuhon a nez bychom za vama dorazili, tak bysme zase museli jit, po ctvrte hodine prijde totiz hlidat sestra… a to jsem vam dopoledne koupila broskve
snad to neni posledni piknik…
Ahojky tak dneska to bylo supééééér!!! Příště prosím zase tam!! Holky škoda že jste nedorazily!!
Opravdu to dneska bylo moc prima, tak příště líp načasovat ty spáče - škoda, škoděnka.. ![]()
Krisulko: fotky krásné, jen já všude vypadám jak idiot. Tak mě prosím přístě nefoť, nebo už radši nebudu vycházet z domu.
Fuj to sem se vylekala!
teda, ja se tady rozciluju, ze mi to nechce fotky nahrat, a ony uz tam jsou?!
to je fakt den
![]()
acynko, vzdyt ti to slusi! nazivo stopro ![]()
Monix - huráááá! Gratulace převeliká a už se těším, jak Katušku poznám osobně. Tak hodně štěští a zdraví celé rodince!
http://www.sirmi.ic.cz/deti/23.gif
Takže piknik se konal a byl úspěšný? Jdu kouknout na fotky.
My dnes jdeme do kina - na novýho Indiana Jonese. Jsem zvědavá, jaký to bude - pohádky my máme rádi. A pozor: jde s náma i puboš, což je velmi nevídané, že je ochoten jít se stařešinama ještě do kina. Tak snad to vyjde bez nějakého „záchvatu“ ![]()
koukám na Gejšu - no to je mňaminka.....
![]()
Krisulko co nosní vysavač? Pořídilas?
Tak jsem koukala na fotky z pátečního picnicu…
acy . koukám, že Amálka byla standardně naleděna. ![]()
A kdo je ta nakrátko střižená tmavovláska? ![]()
My jsme byli včera v biografu(asi po půl roce) a dokonce i s pubošem(!) a mě se to líbílo, klasická Indianka Jonesovka v trochu moderním hávu. Teda konec trošku za vlasy přitažený, ale je to pohádka…
Puboš naprosto v pohodě, tak musel dusno udělat pro změnu tatouch - asi nesnesl, že se David chová normálně a chtěl ho provokovat, ale to se mu nepovedlo, takže byl za vola on…
. No prostě mám doma dvě děcka a chci třetí…
![]()
Všechny zdravím!!!
mischni: ta tmavovláska je Mahule, pobyla chvilku, ale fajn holka.
Amelka si samozdřejmě béknót musela, ale jinak byla hodná. Už mám své fígle. Napřed vyslíkám kalhoty, to se na chvilku uklidní a až začne nanovo tak vyslíkám plínky. ![]()
Ahoj,
hlásím se zase po dlouhé době ![]()
Předně - Monix: velká gratulace Katušce i rodičům, ať je malá zdravá, krásná a usměvavá
![]()
My jsme „na poslední chvíli“ předelali kuchyň, tak trochu nachystali dětský pokoj a teď mi zbývají (snad) 3 týdny čekání - je na čase zabalit tašku do porodnice
Vzhledem k tomu, že už teď má malý 3,80 kg, asi se mám na co těšit ![]()
Dívala jsem se na fotky z pátečního srazíku - moc hezké - pěkně jste si to užívali
![]()
Evelíno, Mischni: četla jsem, jak jste si nechaly zkrášlit hlavu. Taky jsem zašla asi před třemi týdny, abych se mrňouskovi líbila
Domluvily jsme se s kadeřnici na melír - jemné proužky a ona mi kolem obličeje udělala několik výrazných pruhů. Navíc mi dlouhou ofinu načesala dolů dočela (přes oči) a jen tak lehce shrnula na bok, takže moje první cesta vedla do obhodu koupit si aspoň nějakou pidisponku, abych přes ty vlasy viděla na cestu ![]()
Všechny zdravím a přeji krásný sluníčkový den
Ahojte.
Zdravim Libi.
Aaa slysim, ze to bude opravdu kratky pozdrav. tak ja zas ficim, zatim!
Tak a máme po létě… prý až do konce června. ![]()
Vyhlížím Monix - jestlipak už jsou holky doma? Prosím foto a podrobný popis akce. ![]()
Libka - no, to už máš za pár, tak koukej zabalit. A 3,80 už teď?!
Auau…
Já jsem dnes byla u klientky - celorodinná pedikůra - má skoro tříletý dvojčata. No byla to síla, jedna furt šmejdila a druhá kňourala, tři dospělí nestíhali. Jsme se smáli, že je to dobrá antikoncepce…
![]()
A co jinak novýho?