Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
20.6.08 08:19

jooo, jeste: evelino , jak jsem vyjela, potkala jsem vaseho tatku (poznala jsem ho podle fotek) - zrovna vytahoval mobil, aby ti volal :D tak jsem se na neho usmivala jak blba - tak si asi rikal, co je to za silenou matku :lol: :lol:

a jeste: libka uz se nehlasila, ze jo? tak to uz asi uspesne (po)rodi(la) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
20.6.08 08:36

Zdravim!

Ahoj Amazonko, ty jsi taky vsude :lol:

Myslim, ze kdo vcera neprisel, tak prohloupil! Pocasi jak na objednavku, deti taky jak vymene a Acyncinych sneku bylo dost a dost :lol:

Krisulko, takze to bylo prvne, co se Krisik tak poposunoval? Priste z Luzanek odejde po svych :lol:
Jo a ja jsem videla, ze se mijite, jsem to tatkovi pak rikala, ale asi si te moc nevsiml, nerikal nic o odzbrojujicim usmevu :lol:
Tak zvladnete posledni den bez tatky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
20.6.08 10:11

Já jsem chtělaaa, ale musela jsem pracovat… :? Ach jo - kdybych věděla, že budou šneci, tak zdrhnu. :lol:

krisulko - na té fotce seš jako migrující indiánská babička, ale aspoň jsi to měla vyvážený. :lol: A co se Krisíkovi divíš, že šel po jídle? Vždyť je to chlap - i když zatím malej. :lol:

Evelíno - tak to máš kulturu zadarmo - na to Svoboďˇáku - i když dechovka… :?

vítám nové příchozí, za chvíli nám budou i Lužánky malý… :wink:

Libka - tak co? uuuuž?

Ostatní zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
20.6.08 12:51

Ahoojky babizny, už jsem zase tu.
Koukám, že válenda v Lužánkách se vyvedla.....tak jsem na vás usilovně myslela - měl někdo škytavku?? :D
Já jsem se kodrcala po dálnici až večer, do plánovaného poledního přesunu se mi v tom vedru fakt nechtělo.
Libka koukám, všichni zvědavě pobízíte Libku k příspěvku - třeba už je holka taky v jiné dimenzi :lol: tak snad je vše OK
Monix Katuška je frajerka, tak už nebude Amelka tak osamocená mezi těma chlapama. Tak to holky slaďte už se na vás těšíme. Ševča :-) Toto letí, gratulace Alexovi, ještě nedávno to bylo miminko........... :roll:
Amazonko vítej, rádi tě uvidíme.
Krisulka fotka super - jste sehraná dvojka :wink: , koukám že Krisík už se šine - to bude mít Víťas radost :D, neměla by Acynka péct ty šneky ve velkém a nosit je do dětské na rehabilitace? Jako pro inspiraci :D :D , jo taky by mně zajímalo co si o tobě a tvém „úsměvu“ myslel Evelíny manžel :roll: :lol: :lol:

Kolik sis u vás tipla šmíráků?? Jak tak sleduju asi jich bude mrak, nahlásila jsem se hnedka první den, a jsem zvědavá na výsledky 8O , taky už celkem chápu že jsou některé diskuze zamčené.

Jinak konec krásných dnů a nocí, lezou stoličky, máme rýmu a děláme první krůčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
21.6.08 22:01

ahoj holky,
uz jsme zase tu. Tady to zije,,parada :) Musim si vas docist, abych byla v obraze ale hlavne uz se tesim na rande v parku.. potrebujem s malym mezi lidicky a deticky.
Jinak vcera jsme s Danielkem utekli z nemocnice na revers.. nebudu tu verejne hodnotit nase zdravotnictvi, ale je to teda smutny.. :-( Povim..
Pekny sobotni vecer, jdu na zmrzku, musim si ted trochu osladit zivot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.6.08 11:15

Ahojky holky,
včera jsme byli na svatbě, nevěsta byla krásná, Amelka v kostele ani nedýchala asi jí dostal ten velkej prostor a varhany. Při svatebním slibu ženicha ale začala být protivná tak musela být vynesena. A večer na kterej sem se tolik těšila, protože to bylo poprvé co jsme někam šli byl o ničem. Nikoho jsme tam neznali navíc věkovej průměr 50 let. Oni kamoše nepozvali jen rodinu. Takže o půlnoci jsme byli už doma. Mlíko co sem měla nachystané pro případné probuzení šoupnu k mamce na mražák až si zase někam odskočíme.
Dneska už má Amelka za sebou koupání v bazénku a teď spí jak špalek na zahradní houpačce.
Přeju všem krásnej dnešek!
 Acynka

• Citovat
  • Upravit
1100
22.6.08 13:24

Kde ste? určitě někde na koupáku.........co v těch vedrech děláte?
Bubis broučkové vy zase máte teda trápení.....je Daniel v pořádku?
Acy bazén závidím, my jsme zalezlí doma - než nám začne prát slunko do oken - pak musíme někam vypadnout, bo se nám z bytu stává infrasauna. Škoda že se vám první odloučení od mimina takhle nevydařilo, no teda takovou svatby bych teda nechtěla - se samejma důchodcema.

Tak Bubis něco navrhni, kde bysme se mohli vidět. Ju :?: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
22.6.08 14:30

Čí só hode? Našéééé?
Ne nezbláznila jsem se z horka, ale včera jsem to poslouchala celej den. U nás totiž byly hody. Já jako děvče z paneláku jsem se naivně domnívala, že to bývá v zimě, ale nee. V pátek dokonce chodili stárek se stárkou(aspoň myslím…) a zvali od baráku k baráku. Jeden v ruce ošatku s rozmarýnou, druhý ošatku na peníze. Tak mám doma větev za půl sta. :lol:
A včera následoval celodenní dechovkový teror. :roll: Hráli až přes půlnoc, takže buď jsme se mohli udusit vedrem za zavřenými okny nebo „Vysoký jalovec“. Ten mi zn í v uších doteď a silně zintenzivňuje můj už tak rozjetý PMS… Ať žije moavský venkov!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.6.08 21:19

Zdravim po horkem vikendu!

My jsme vcera vyletili v Lednici a dneska na Vranove a oboje bylo super.

mischni, no vidis, tak kultura dorazila i k vam :wink:

acynko, tak skoda, ze nebyla poradna parba :?

Bubis, a uz jste v poradku???? Ja se nemocnicim a dkotrum vyhybam co muzu, ale u mimca to asi neobkecas…

Hele kojici matky, koupala uz jste se nektera nekde???? Pry kdyz se koji, tak by se nikde moc cvachtat nemelo, kvuli prsum???? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.6.08 23:59

Ahojte maminy,
moc me mrzi, ze jsem nedorazila, ale priste jsem tam! Sneky uz si nenecham ujit… :D budou jeste, Acynko??

Evelin, my taky vcera premysleli o Lednici,ale nakonec jsme byli na Macose. Jake to tam bylo, pry se tam opravuje.

Zdravim Amazonku! :srdce:

Ja valim do hajan, at jsem zitra funkcni. I kdyz v tom vedru.. :roll: :evil:

Mahule

• Citovat
  • Upravit
2393
23.6.08 09:33

nazdarek po vikendu!
tak my byli v sobotu ve veverske bitysce a v nedeli na vranove :D jsme se musely mijet, evelino :lol:
mam spalena zada jak pani kancova (neboli svina) :roll:

mischni, uz jsem si rikala, ze te slunicko trochu pomatlo - a ony zatim fakt hody :lol: :lol:

bubis, vy si uzivate… nechces teda navrhnout sraz ty, abychom mely jistotu, ze se vym to bude hodit? :wink:

acy, teda to musela byt vesela svatba :roll: :lol:

ivusho, no se smirakama jsem sama zvedava 8O doted jsem nechapala, proc jsou nektere diskuze uzamcene, ale uz asi zacinam :roll:

vyrazime na spilberk, tak snad nas nechytnou ty slibovane prutrze…
pekne pondeli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
23.6.08 15:18

Mahul, v Lednici bylo moc hezky, zamek i minaret se opravuje,ale jen castecne. Jinak tam bylo nekolik svateb a pak prochazejici se lidi :lol:
Jinak Macocha je taky dobry tip na vylet :wink:

Krisulko, skoda, ze jsme se nepotkali…

tak ja padim, krikloun dnes cely den jen rve :evil: :x :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
24.6.08 15:09

Ahoj holky !

Vy si teda výletíte ! Lednice, Vranov, Macocha… My jsme byli v neděli na chtě (u Třebíče) - bylo to super po delší době někam vyjet. Na zahradě malá krásně spinkala v kočárku - narozdíl ode dneška, kdy téměř celý den jen řve a je nějaká neklidná. Nevím proč, jestli z toho horka ???
Stále bojujeme s prdíky…já už vážně nevím co s tím…

Mischni - tak sis užila pěkné hody - pravda dechna přes půlnoc to musel být docela mazec…
Acynko - to je i tě líto, že ta svatba se nevyvedla…
Evelíno - jako kojící matka se ozvývám, ale neporadím - koupat se vlastně momentálně ani nemám kde (mám na mysli bazén) a ani na to nemám náladu

Tak se zatím všichni opatrujte !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
24.6.08 15:32

Evelíno: já se teda koupat budu. Jo a někde jsem četla že je dobrý si na bradavky namazat Bepanthen, jako prevenci+ ještě kvůli něčemu, ale to už nevím co bylo :lol: .
Zítra zas valíme do Rousínova chystat tu zlatou svatbu, tak snad se vyvede líp než svatba minulej týden.
Monix: může to být to horko co se Kačence nelíbí
Mahule: šnečci klidně budou zabere to chvilku! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.6.08 11:36

Zdravím spoluobčanky!
Jdu se rozloučit - ale jen na týden - jedu na Vysočinu na každoroční babinec. Už mám sbaleno, tatouch si dělá srandu, jestli se stěhuju nebo co, protože puboš má na měsíc k svýmu tátovi jednu tašku a já na týden pět. Jenomže já jedu do divočiny, tak mám s sebou pro jistotu vše. Teda kromě šicího stroje a a jogurtovače. :lol:

Tak se tady mějte přinejmenším tak dobře, jako se budu mít já: Papapa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová