Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jooo, jeste: evelino , jak jsem vyjela, potkala jsem vaseho tatku (poznala jsem ho podle fotek) - zrovna vytahoval mobil, aby ti volal
tak jsem se na neho usmivala jak blba - tak si asi rikal, co je to za silenou matku
![]()
a jeste: libka uz se nehlasila, ze jo? tak to uz asi uspesne (po)rodi(la) ![]()
Zdravim!
Ahoj Amazonko, ty jsi taky vsude ![]()
Myslim, ze kdo vcera neprisel, tak prohloupil! Pocasi jak na objednavku, deti taky jak vymene a Acyncinych sneku bylo dost a dost ![]()
Krisulko, takze to bylo prvne, co se Krisik tak poposunoval? Priste z Luzanek odejde po svych ![]()
Jo a ja jsem videla, ze se mijite, jsem to tatkovi pak rikala, ale asi si te moc nevsiml, nerikal nic o odzbrojujicim usmevu ![]()
Tak zvladnete posledni den bez tatky!
Já jsem chtělaaa, ale musela jsem pracovat…
Ach jo - kdybych věděla, že budou šneci, tak zdrhnu. ![]()
krisulko - na té fotce seš jako migrující indiánská babička, ale aspoň jsi to měla vyvážený.
A co se Krisíkovi divíš, že šel po jídle? Vždyť je to chlap - i když zatím malej. ![]()
Evelíno - tak to máš kulturu zadarmo - na to Svoboďˇáku - i když dechovka… ![]()
vítám nové příchozí, za chvíli nám budou i Lužánky malý… ![]()
Libka - tak co? uuuuž?
Ostatní zdravím!
Ahoojky babizny, už jsem zase tu.
Koukám, že válenda v Lužánkách se vyvedla.....tak jsem na vás usilovně myslela - měl někdo škytavku?? ![]()
Já jsem se kodrcala po dálnici až večer, do plánovaného poledního přesunu se mi v tom vedru fakt nechtělo.
Libka koukám, všichni zvědavě pobízíte Libku k příspěvku - třeba už je holka taky v jiné dimenzi
tak snad je vše OK
Monix Katuška je frajerka, tak už nebude Amelka tak osamocená mezi těma chlapama. Tak to holky slaďte už se na vás těšíme. Ševča
Toto letí, gratulace Alexovi, ještě nedávno to bylo miminko........... ![]()
Amazonko vítej, rádi tě uvidíme.
Krisulka fotka super - jste sehraná dvojka
, koukám že Krisík už se šine - to bude mít Víťas radost
, neměla by Acynka péct ty šneky ve velkém a nosit je do dětské na rehabilitace? Jako pro inspiraci
, jo taky by mně zajímalo co si o tobě a tvém „úsměvu“ myslel Evelíny manžel
![]()
Kolik sis u vás tipla šmíráků?? Jak tak sleduju asi jich bude mrak, nahlásila jsem se hnedka první den, a jsem zvědavá na výsledky
, taky už celkem chápu že jsou některé diskuze zamčené.
Jinak konec krásných dnů a nocí, lezou stoličky, máme rýmu a děláme první krůčky.
ahoj holky,
uz jsme zase tu. Tady to zije,,parada
Musim si vas docist, abych byla v obraze ale hlavne uz se tesim na rande v parku.. potrebujem s malym mezi lidicky a deticky.
Jinak vcera jsme s Danielkem utekli z nemocnice na revers.. nebudu tu verejne hodnotit nase zdravotnictvi, ale je to teda smutny..
Povim..
Pekny sobotni vecer, jdu na zmrzku, musim si ted trochu osladit zivot
Ahojky holky,
včera jsme byli na svatbě, nevěsta byla krásná, Amelka v kostele ani nedýchala asi jí dostal ten velkej prostor a varhany. Při svatebním slibu ženicha ale začala být protivná tak musela být vynesena. A večer na kterej sem se tolik těšila, protože to bylo poprvé co jsme někam šli byl o ničem. Nikoho jsme tam neznali navíc věkovej průměr 50 let. Oni kamoše nepozvali jen rodinu. Takže o půlnoci jsme byli už doma. Mlíko co sem měla nachystané pro případné probuzení šoupnu k mamce na mražák až si zase někam odskočíme.
Dneska už má Amelka za sebou koupání v bazénku a teď spí jak špalek na zahradní houpačce.
Přeju všem krásnej dnešek!
Acynka
Kde ste? určitě někde na koupáku.........co v těch vedrech děláte?
Bubis broučkové vy zase máte teda trápení.....je Daniel v pořádku?
Acy bazén závidím, my jsme zalezlí doma - než nám začne prát slunko do oken - pak musíme někam vypadnout, bo se nám z bytu stává infrasauna. Škoda že se vám první odloučení od mimina takhle nevydařilo, no teda takovou svatby bych teda nechtěla - se samejma důchodcema.
Tak Bubis něco navrhni, kde bysme se mohli vidět. Ju
![]()
Čí só hode? Našéééé?
Ne nezbláznila jsem se z horka, ale včera jsem to poslouchala celej den. U nás totiž byly hody. Já jako děvče z paneláku jsem se naivně domnívala, že to bývá v zimě, ale nee. V pátek dokonce chodili stárek se stárkou(aspoň myslím…) a zvali od baráku k baráku. Jeden v ruce ošatku s rozmarýnou, druhý ošatku na peníze. Tak mám doma větev za půl sta. ![]()
A včera následoval celodenní dechovkový teror.
Hráli až přes půlnoc, takže buď jsme se mohli udusit vedrem za zavřenými okny nebo „Vysoký jalovec“. Ten mi zn í v uších doteď a silně zintenzivňuje můj už tak rozjetý PMS… Ať žije moavský venkov!!!
![]()
Zdravim po horkem vikendu!
My jsme vcera vyletili v Lednici a dneska na Vranove a oboje bylo super.
mischni, no vidis, tak kultura dorazila i k vam ![]()
acynko, tak skoda, ze nebyla poradna parba ![]()
Bubis, a uz jste v poradku???? Ja se nemocnicim a dkotrum vyhybam co muzu, ale u mimca to asi neobkecas…
Hele kojici matky, koupala uz jste se nektera nekde???? Pry kdyz se koji, tak by se nikde moc cvachtat nemelo, kvuli prsum???? ![]()
Ahojte maminy,
moc me mrzi, ze jsem nedorazila, ale priste jsem tam! Sneky uz si nenecham ujit…
budou jeste, Acynko??
Evelin, my taky vcera premysleli o Lednici,ale nakonec jsme byli na Macose. Jake to tam bylo, pry se tam opravuje.
Zdravim Amazonku! ![]()
Ja valim do hajan, at jsem zitra funkcni. I kdyz v tom vedru..
![]()
Mahule
nazdarek po vikendu!
tak my byli v sobotu ve veverske bitysce a v nedeli na vranove
jsme se musely mijet, evelino ![]()
mam spalena zada jak pani kancova (neboli svina) ![]()
mischni, uz jsem si rikala, ze te slunicko trochu pomatlo - a ony zatim fakt hody
![]()
bubis, vy si uzivate… nechces teda navrhnout sraz ty, abychom mely jistotu, ze se vym to bude hodit? ![]()
acy, teda to musela byt vesela svatba
![]()
ivusho, no se smirakama jsem sama zvedava
doted jsem nechapala, proc jsou nektere diskuze uzamcene, ale uz asi zacinam ![]()
vyrazime na spilberk, tak snad nas nechytnou ty slibovane prutrze…
pekne pondeli!
Mahul, v Lednici bylo moc hezky, zamek i minaret se opravuje,ale jen castecne. Jinak tam bylo nekolik svateb a pak prochazejici se lidi ![]()
Jinak Macocha je taky dobry tip na vylet ![]()
Krisulko, skoda, ze jsme se nepotkali…
tak ja padim, krikloun dnes cely den jen rve
![]()
Ahoj holky !
Vy si teda výletíte ! Lednice, Vranov, Macocha… My jsme byli v neděli na chtě (u Třebíče) - bylo to super po delší době někam vyjet. Na zahradě malá krásně spinkala v kočárku - narozdíl ode dneška, kdy téměř celý den jen řve a je nějaká neklidná. Nevím proč, jestli z toho horka ???
Stále bojujeme s prdíky…já už vážně nevím co s tím…
Mischni - tak sis užila pěkné hody - pravda dechna přes půlnoc to musel být docela mazec…
Acynko - to je i tě líto, že ta svatba se nevyvedla…
Evelíno - jako kojící matka se ozvývám, ale neporadím - koupat se vlastně momentálně ani nemám kde (mám na mysli bazén) a ani na to nemám náladu
Tak se zatím všichni opatrujte !
Evelíno: já se teda koupat budu. Jo a někde jsem četla že je dobrý si na bradavky namazat Bepanthen, jako prevenci+ ještě kvůli něčemu, ale to už nevím co bylo
.
Zítra zas valíme do Rousínova chystat tu zlatou svatbu, tak snad se vyvede líp než svatba minulej týden.
Monix: může to být to horko co se Kačence nelíbí
Mahule: šnečci klidně budou zabere to chvilku! ![]()
Zdravím spoluobčanky!
Jdu se rozloučit - ale jen na týden - jedu na Vysočinu na každoroční babinec. Už mám sbaleno, tatouch si dělá srandu, jestli se stěhuju nebo co, protože puboš má na měsíc k svýmu tátovi jednu tašku a já na týden pět. Jenomže já jedu do divočiny, tak mám s sebou pro jistotu vše. Teda kromě šicího stroje a a jogurtovače. ![]()
Tak se tady mějte přinejmenším tak dobře, jako se budu mít já: Papapa!