Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
3.7.08 11:22

Čau děvuchy, tak jsem vystrčila nos na Palajdu - je tam k zalknutí, až se drak probere asi to naberem směrem na nejbližší koupaliště. Ke všemu jsem mu koupila nové plavky - tak je musíme zajet. Tak se nezlobte, příští týden snad bude snesitelněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
3.7.08 12:23

Ahojky, tak tam snad nikdo nebude. Já sem si vyvrtla kotník na operované noze, takže leduju a su ráda že su ráda! Snad to nebudou zase vazy… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
3.7.08 20:29

ja tam byla :wink: :lol: :lol: :lol: nastesti prijel kamarad z prahyyy, vid :D tak jsem mela i o zabavu postarano :D
a na moravaku jsem videla evelinu :lol:

tak pristi tyden je sraz na vas! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
3.7.08 22:14

tak vsechny jsme dnes odpadly, koukam :lol:
Sem si Krisulko rikala, ze sis hned za nas nasla nahradu :twisted:

acynko, co jsi vyvadela :?: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
3.7.08 22:25

Evelino já to mám hned. Jen sem šlápla v parku na nějakej drn. Třeba tu nohu co mi operovali, tak to sem jen šlápla na dlaždičku a ta se zhoupla a už to byly přetrhaný vazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
3.7.08 23:37

Brno

**Ahoj maminky,

jak se mate.........? Nikoho tu na diskusi neznam, krome Krisulky a to jen z netu...........

Chtela jsem se zeptat jestli nektera nejste ze Stareho Brna, treba Havlenova, Videnska atd.....

Radi pozname nove maminky a nove kamarady

Ja jsem maminka 7.mesicniho Patricka........... :P

Krisulko, omlouvam se, ze jsme dneska nedorazili, ale priste uz urco...........

Tesime se na odpovedi i na srazik.......!!!

Mirka a Patricek

Dobrou noc :-)**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
4.7.08 08:43

""http://img123.imageshack.us/img123/3998/plavnnazahrad6m017fb0.jpg:http://img123.imageshack.us/…6m017fb0.jpg

Ahooj, tak takhle jsem se včera koupal :-))

Včera to byl fakt nářez, zato dnes…hrůza, no aspoň se trošku ochladíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
4.7.08 09:57

a chcije a chcije…

vitam mirusku!
(miruska zalozila diskuzi prosincat v brne, tak jsme ji s ivushou presmerovaly sem a psala jsem ji i o vcerejsim „srazu“, tak pristi tyden nas bude treba zas o maminku a miminko vic :wink: )
z tech koncin je myslim Tyninka (ale ta se tu uz dlouho neobjevila, co? doufam, ze jsou s viki v poradku…)

sevco, alex je fesak! :huban:

acynko, to je teda naprd! ledujes? je to lepsejsi?

my jedeme na cviceni - do toho hnusu :x
tak zatim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
4.7.08 11:33

Ahojte holciny,
dlouho jsem se neozvala, byli jsme u tchyne :twisted: a tento tyden mi manzel zabral PC - pry ho potrebuje pracovne…
a moje mamka se taky ozyva a chce nas videt, takze se zase asi sbalime a poputujeme na Vysocinu. rada bych vas vsechny videla, tak doufam, ze nam to vyjde!
Konecne se ochladilo, prcek vcera vubec nespal :roll: , tak ted konecne zalehl, uff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
5.7.08 13:02

ahooooj!
mahule, ty jsi teda svata zena!

holciny, na kdy vidite v tydnu ten sraz?! nejak ted resim odjezdy za kamarady a spol a vypada to, ze bych naraz mela byt na peti mistech a pak zas nic :roll: asi nebudu ten organizacni typ :lol:

pekny vikend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
5.7.08 23:00

Krisulko , s tou svatosti to nebude tak horke…At Ti to vyjde s tema vsema vyletama, treba to vsechno vyjde.
Na sraz bych dorazila, ale v pondeli odjizdim k nasim, tak snad nekdy jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
6.7.08 15:55

halo, haloooo!
odhodte mojita, vylezte z bazenu, setrete pot z oci a okamzite napiste, ze nas chcete videt! :lol: :lol: :lol: nejlepe zitra nebo v utery, neb ve stredu frcime k janskym laznim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
6.7.08 18:45

My dvě vás chceme vidět!!!!! Nejlépe zitra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
6.7.08 19:50

Mne by se asi taky nejvic hodil zitrek, ale na 100% pritomnost radsi neslibuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
6.7.08 20:44

no slava nazdar vyletu! :lol: :lol: takze opet luzanky? netusim, jak ma byt… v kolik se vam to hodi, malaci? my velci se prizpusobime 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová