Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
17.7.08 11:37

Ahoj holky. Tak Sab simplex jsme měli napsaný už od porodky a nevím, asi nám nějak nepomohl. Teď máme Baby Calm a ten pomáhá, možná nám už prdíky přestávají sami když nám budou ty 3 měsíce, ale nevím. Zkusím až nám dojdou kapičky.

Jinak s kojením, my kojíme kde to jde :) myslela jsem že s tím budu mít problém,ale když má hlad, tak má hlad 8) a navíc jesm se naučila tak šikovně, že nikde není nic vidět.

Když už odstříkávám(třeba pro taťku na vycházku) tak to doma ohřeju,tak na těch asi 40 stupňů a zabalím flašku do plínky a strčím do tertmoobalu,stejně to ale dlouho nevydrží teplé,aspoň nám ne. Když má malá hlad, vypije mi i vlažné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.7.08 22:34

Zdravím brněnské matky!

Makám jako fretka, mám u sebe mámu, protože jí dělají koupelnu a kuchyň a na víkend přijdede nevlastní brácha s holkou. No - bohatý program.
Takže jsem utahaná, nevyspaná a chci chvilku klidu - asi tak, jako vy… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
19.7.08 09:50

Ahoj holky!

Tady dávám odkaz na neovou baby kavárnu v Brně. Ségra už ji byla vyzkoušet a je bezvadná - velká, s různými odděleními pro různě staré děti…no byla moc spokojená. Tak navrhuji, aby další srazík (pokud bude špatné počasí) byl tam.
 http://www.cafeandplay.cz/index.html

Takže my za sebou máme úspěšně šestinedělí, leč s prdíky bojujeme i nadále - včera byl několikahodinový koncert. Ale asi si za to můžu sama - snědla jsem něco co Katunce moc nesedělo. A byť máme probiotické kapky i Baby Calm, tak stejně to nepomohlo. No uvidíme dneska - fakt se musím kontrolovat co do té pusy strčím…:(
Krásný víkend všem !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
22.7.08 09:07

nazdar zeny!
zdravim cela zrekreovana :D bylo to vyborne, byt ponekud narocne: 5 mimin (4mesice, 5m, 8,5m, 9m a 2 roky) a 8 dospelych - takovy full house :lol: :lol: do toho se krison zacal stavet, nejmladsi holcicka pretacet a dalsi sedet - vylozene na sebe meli dobry vliv :D

v sobotu zase odjizdim, tazkze planu touhou popatrit na zname tvare :D co vy na to? streda? ctvrtek? patek? treba v te nove baby kavarne

monix, prdiky jsou svine :( u nas to preslo, az se zacal k. vic hybat… (jinak baby calm pomahal vic nez sab)

mischni, uz uzivas klidu?

ivusho, zijes? nebo te ditka udolala? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
22.7.08 10:34

hoj holky, zdravím z Brna do Brna, koukám, jakto že jsem na Vás nenarazila už dřív :wink: Tak nějak za dva týdny bych se měla zbavit svého obrovského břicha a mám dva dotázky: jestli můžu občas k vám nakouknout a jestli nemáte tip na dobrou pedikérku tady v Brně ( potřebuju před porodem ošetření, nějak už to přes břicho nejde a byla jsem jednou někde ve středu města a nic moc :(
tak díky moc za tipy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
22.7.08 12:09

Ahoj holky,
Krisulko vítej zpět!
Amazonko: nádherná fotka!
Mucha: nakukuj často a i tě rádi uvidíme na živo! Sem se nedávno dozvěděla že pedikérka je mischni, tak ji zkus sem napsat je to velká sympoška!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
22.7.08 13:33

Hoj holciny!
Dorazili jsme opet zpet do mesta, chtela bych taky rict zrekreovana - ale i jo…jen dnesek je nejak narocnejsi. Hlasim, ze UZ jsem zvladla snidani a to asi bude na delsi dobu to jedine!!! :evil: Nejak ho ta moje rodina rozmazlila, navic je taky trosku zasopleny, takze vsechno dohromady.

Hrozne rada bych vas po delsi dobe videla, ve ctvrtek uz neco mam, tak snad to vyjde :)

Tu pedikerku bych brala taky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
22.7.08 13:35

Krisulko - vítej, vítej ! To je dobře, že aspoň někdo se rekreoval. A Krisík už se začíná stvět ? Tak to je super zpráva !! Tak doufám, že nám to na srazu předvede :)

Mucho - budem rádi, když na nás budeš nakukovat - ať je nás víc nebudem se bát vlka nic…:) Kde se chystáš rodit ?

Srazík - myslím, že bychom měli tu novou baby kavárnu vyzkoušet. U mě časově bez omezení - takže klíďo kdykoli.

S prdíky jsme na tom tak, že už dávám jen ty probiotické kapky - ta kombinace s Baby calmem už byla asi na Katušku příliš. Ale na nějaké hodnocení je moc brzy - vždycky když si něco pochválím, tak vzápětí mě Katy přesvědčí, že to až zas tak růžové nebude…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
22.7.08 13:56

acynko díky za tip :wink:
mischni ahoj, zdravím z Brna do Brna, dozvěděla jsem se, že seš pedikérka :wink: myslíš, že bych se s Tebou mohla domluvit ještě do porodu? (rodím za cca 2 týdny) :wink: abych v porodnici někoho neomráčila :wink:
monix rodit budu v Bohunicích, včera jsem tam byla poprvé na monitoru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
22.7.08 14:11

Zdravím Brno!!!

krisulko - no jo, on bude synek akční po mamince, viď? Kde jste byli a kam vyrážíte?

monix - jojo, prdíky. Já bych poslední dobou taky potřebovala Baby calm a nikdo mi nechce masírovat bříško… :lol: A jak zvládáte jinak?

Muchacha - posílám ti SZ telefon. Musely bychom to spáchat příští týden, paj jsem pryč - a ty možná v porodnici… :wink:

jinak srazík jako obvykle nestíhám, snad to zas jednou vyjde…

Zdravím brněnské matky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
22.7.08 14:40

Muchacha - Bohunice vřele doporučuju, hlavně porodní odd. - já jsem tam byla maximálně spokojená ! jsou tam moc milí a vstřícní

Mischni - no zvládáme jak se dá - ale už je to o 1000 % lepší ! Katunka je sladká (když ji zrovna netrápí bříško). no - holka - měla bys ji vidět naživo !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
22.7.08 15:50

Monix - no to já bych ráda, musíme to nějak synchronizovat, ale vidím to až na srpen… A taky bych se mohla už konečně inspirovat, že? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
22.7.08 19:13

Holky nešel by ten sraz v pátek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
22.7.08 20:05

toz baby, ja zas zavelim, jo? 8) :lol: (to je strasny, takovy klid tu beze me byl…)

patek 25.7. ve 14:00 plus minus, zname se v baby kavarne Purkynova 45

mischni, no jo, ale to se nesmis flakat :wink: musite na tom tvrde pracovat :lol: :lol: jinac jsme byli v krkonosich ve svobode nad upou - kamarad tam vyzenil chalupu, tak jsme se vsichni ostatni tak nejak pozvali 8) a vyrazime do jiznich cech - nejdrive horni cosi a pak presun do kardasovy recice

vitam muchachachu :srdce: (chachacha - no pocitala jsem to 2× :roll: :lol: ) bohunice taky vrele doporucuju! a vis, co cekas? mame nedostatek holcicek :wink:

mahule, rekreace je nekdy narocna, co? :roll:

acynko, kdy vy vyrazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.7.08 20:24

Žiju, nestíhám reagovat, pátek se mi hodí - už se těším, doufám že uvidím Kačenku. A Krison se snad postaví Víťasovi - face to face. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová