Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
8.7.08 14:56

Ahoj maminky. Tak já se k vám přidala a hned to tady tak zanedbávám :roll: Měli jsme návštěvu,řešíme bydlení a do toho pořád někde lítáme, tak moc nestíhám. Vy děláte srazíky tak často? Tééda. No, já se někdy taky ráda přidám když vám to nebude vadit,ale asi až se tu s váma trochu seznámím.

Dítko mi tu teď s úsměvem vytuhlo na klíně, tak to balím a jdem nakupovat. Ale vůbec se mi teda nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
8.7.08 22:44

Srazik

Ahojky maminky...........

vsechny Vas zdravim......hlavne Krisulku......uz jsem ti psala, ze me srazik mrzi, myslim, tim, ze jsem neprisla, ale pochopila jsem, ze je az nasledujici den..............

No nic pridame se priste, pokud muzeme..............

Jinak mi uz spinkame od pul osme a ja se tu brouzdam po strankach mimibazaru a hledam neco zajimavyho a taky koukam na rodinu a jine zajimave stranky pro maminky............

Uz jsem toho nasla dost, tak uvidime...............

Tak se tu jeste chvilku zdrzim a pak uz hura do postele, dokud ten muj andilek spinka...............
on totiz spinka v postylce a tam moc spinkat nechce.........tak uvidime do kolika vydrzi, vcera vydrzel jen do jedne do rana a pak uz spinkal se mnou..............

No nic, zitra se pripojim a kouknu, co tu resite..............hahaha :D

Tak zatim se mejte a preji dobrou noc :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
9.7.08 10:49

zdravim!
tak ja jsem porad jeste v brne :evil: kamaradce, co nas mela vezt, praskla na aute poloosa nebo co, tak tu trcim a cekam na verdikt kdy a jestli :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.7.08 10:57

Ahoj maminky a mrňousci :-)
děkujeme moc za gratulace :-)

Acynko: tak na toho tvého doktora jsem v Bohunicích nenarazila,
ale
všichni z porodního byli moc fajn :-) Co tvoje noha? Už běháš
zase jako laňka?
Evelino: po císaři - teď už je to lepší, minulý týden jsem ještě dost
cítila břicho, teď už míň. Jenom kolem jizvy mám takový tvrdší
místa, snad to zmizí. A zatím si nedokážu lehnout úplně na
břicho (přitom mi snad už třetí den v porodnici doktorka řekla, že můžu). Ty jsi myslím taky rodila císařem, že? Jak dlouho jsi
břicho cítila?
Ivusho: jak jsi psala, jestli nejsem „v jiné dimenzi“ - občas jsem si
tak připadala (nebo ještě připadám :roll: )
Mischni: to jsi měla ale správnou dovolenou, po takové by to
chtělo naordinovat ještě jednu „odpočinkovou“ :wink:

Kubík je většinu času hodňoučký, ale umí si i zakřičet. Zatím se snažím rozlišit, jestli má opravdu hlad, nebo se jen „nudí“ a chce, aby se mu někdo věnoval. Minulý týden jsem si pochvalovala, že přes den jí po 3 hodinách a v noci vydrží 4 nebo 5, takže krmíne po půlnoci a pak až nad ránem. Ale od víkendu si to začal zkracovat na 2 hodiny a častěji kňourá i v noci, nejvíc na dnešek… Pořád neumí brkat, když už si odbrkne, tak je to tak nějak mimoděk a spíš mimo krmení. Zato má často škytavku. Když ho dám na odbrknutí přes rameno, za chvíli začne kňourat, naříká a chrochtá.
Mně po porodu otekly nohy ještě víc než kdy před tím, včetně kolen a vyskočil mi tlak, takže beru prášky. Teď už jsou nohy skoro normální (nemůžu se na ně vynadívat :lol:).

Mějte se moooc krásně :-)
Fotku přidám co nejdřív - slibuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
9.7.08 11:28

Ahojky,
tak jak se vsechny dneska mate........?
Mi nic moc, trapi nas porad zoubek.............ne a ne se prorezat.......dneska jsme vzhuru uz od pul jedne, ale pak jsme jeste usnuli a spali do 6hod.
Za chvilku jdeme ven, jinak bych se doma zblaznila.............
Tak napisu vecer.......
Zatim papa :D a zdravime Krisulku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
9.7.08 11:55

Metrik

[list:a7daafe30c] Tak jsem zkousela pridat si metrik, ale bohuzel mi to nejde...........
No co se da delat :(
Tak zatim papa :)
[/list:u:a7daafe30c]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
9.7.08 11:57

Hura povedlo se...........dekuji Krisulce.............
Papapa :lol: [list:bcedef57a4][/list:u:bcedef57a4]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
9.7.08 14:03

tak na vejlet se jede nejdriv v patek :roll: … chjo… a jeste prsi

mirusko, sikula :D se divim, zes to z toho meho zmateneho popisu pochopila :lol: :lol:

libko, ahoj domu! ze by spurtik? 4 hodiny v noci by tu spousta lidi zavidela, coz? :wink: tesime se na foto!!

acy, diky moc za ty odkazy!! budu po nocich trenovat :lol: :lol: (jo, a fotky asi budu muset castej aktualizovat :lol: )

amazonko, budete se stehovat? tak nejlepe primo do brna, a bys to mela za nama bliz :lol: :lol: a gratuluju k vyhre v listopadkach :lol: :lol:

no, a ted zas sviti slunko! je toto normalni? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
9.7.08 14:25

Ahojky holčinky !

Krisulko - to je mi fakt líto - já na tebe myslela, že už „jsi dávno za horama“ a ta zatím trčíš tady :) :)

Libko - jak to tak čtu - jako bych to psala já :ú :) - to časté krmení v noci (3týden jsme to měli taky tak), ty oteklé nohy po porodu - já je měla jak bambule (stejně jako před porodem - a to mi všichni říkali, jak nohy po porodu splasknou…ha, ha).

No já musím na netu najít nějaké písničky, ať Katušce pořád nezpívám Princeznu ze mlejna a ruskou a českou hymnu :) :) (chudák dítě :) :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
9.7.08 16:11

Ahojky!

Krisulko , dííky:) Stěhovačka bude do Rousínova, takže ne přímo, ale k Brnu se už blíííížíííím :lol: tak na půl cesty co teď. A jelikož jsme tam pořád a několikrát týdně jezdíme sem a tam (přítel pořád-v Brně pracuje) a tady ve Vyškově mám rodinu, tak je to kompromis.

Ty oteklé nohy jsem po porodu měla taky, v těhotenství vůbec. Ale za pár dní to bylo pryč. Jen jsem si málem z porodky neobula boty :roll:

Jdu kuchtit, tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
9.7.08 17:28

Amazonko já su původně z Rousínova teda spíš Čechyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
9.7.08 17:40

Amazonko gratuluju k vyhre :D jsem dneska zrovna jedny navleky koupila :wink:

Libko, za mnou prisla rehabilitacni hned prvni den po porodu a ukazovala mi jak mam cvicit a lezeni na brise zminila taky, akorat otoceni se na bricho pro me byl fakt nadlisky vykon :roll: Mne ta jizva ani ak nebolela, ale hodne jsem citila bricho nad jizvou a to me pobolivalo snad prvni mesic urcite, ale uz tyden po porodu jsem docela normalne fungovala az se okoli dost divilo, ze jsem tak rychle ok 8O A mela jsi jen ten jeden dlouhy steh?

Krisulko, tak to je teda pech :? Preju, at muzete co nejdriv odjet, kdyz uz jsi nakoupila ty vyzivy :wink:

Monix, tak to uz mas doma malou vlastenku :lol: Ja jsem si musela taky koupit par zpevniku, pac jsem spoustu pisni pozapomnela a zpivat jen vzdycky prvnich par versu a pak nanana me omrzelo docela brzy :lol:

Na otekle nohy po porodu si teda nevzpominam, ale to velke poporodni bricho si vybavuju dost dobre :roll: Jeste minuly tyden me chtela pani pustit v tramvaji sednout (jela jsem bez ditete) :? a to kdyz jsem mela uz obr brich, tak me skoro nikdo nepoustel :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.7.08 18:54

Monix , přesně, jak říkáš, všichni říkali, že po porodu už tak oteklé nebudou. Pak se na mě všichni dívali, jako že by se s tím mělo něco dělat, dokonce i dětská doktorka, když se byla podívat na malého, kroutila hlavou.

Evelíno , za mnou taky byla rehabilitační sestra kvůli cvičení. Co se týká stehu, tak abych řekla pravdu, nejsem si jistá. Ale vytahování jsem vůbec necítila, tak asi byl jeden dlouhý (?) Někdo mi poradil bricho kolem jizvy masirovat treba Bepantenem, tak to zkousím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
10.7.08 12:24

Ahoj děcka, koukám co tady máme přírůstků - AHOJ !!!!!!!
Jsem si na sebe ušila boudu a dobrovolně jsem si nchala poslat z OV 4letého synovečka - já husa!!!! :roll:
Takže vás stíhám sem tam dočíst když běžím okolo, ale na sedánky s kafem u emimina to zatím není. Je to dost záhul - velkej už nespí, furt má hlad nebo se mu chce kakat nebo dalších asi 150 věcí, zlatej můj malej babulek. Tak až osiříme sednu si udělám si poznámky a konečně se zase začlením mezi vás. Tak čauky užívejte prázdnin, a hurá pryč z Brna.......teda kdo může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
11.7.08 12:36

nazdaaar,
jen rychle aktualne:
nechystate se nekdo nekam dnes odpoledne? premyslime co se sebou :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek